dog193 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Pierwsze koty za płoty, to najważniejsze ;) Crashe faktycznie nieciekawe, pewnie wam punkty za nie odjęli? Dobrze że Brumie się nic nie stało :) Quote
Vectra Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no sporo lądowań w wersji na Jariego i moje staffiki :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 no niestety :roll: było ślisko, zimno, mokro, sucz zmęczona i nie w humorze, plus ja krzywo rzucałam i tak wyszło : P Quote
Vectra Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 jakbyś puściła chociaż ze 2 takie Broomszczony , to i sucho i bez deszczu i przy najprostszych rzutach , było by na złamanie karku wtedy zmęczenie i brak humoru też w tym nie przeszkadza , ani nie zmienia :evil_lol: pies wbrew pozorom głupi nie jest , szybko uczy się lądować nawet na nosie ;) Quote
Amber Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Wyłączyłam w połowie, nie mogłam się patrzeć na te "crashe" :shake: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Martyna gratulacje :p Obejrzałam sobie więcej filmików wstawionych przez Karolinę i bardzo spodobał mi się duet Paula & Wena. A ten Laki to jakaś rasa jest? Też fajnie wypadł :) aż mi się zachcialo frizbowania, ale w Toruniu to nawet nie ma gdzie i z kim się czegoś nauczyć :shake: Quote
Unbelievable Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Vectra napisał(a):jakbyś puściła chociaż ze 2 takie Broomszczony , to i sucho i bez deszczu i przy najprostszych rzutach , było by na złamanie karku wtedy zmęczenie i brak humoru też w tym nie przeszkadza , ani nie zmienia :evil_lol: pies wbrew pozorom głupi nie jest , szybko uczy się lądować nawet na nosie ;) spoko, bez deszczu Brumi nawet przy kilku psach ładnie ląduje, o ile nie rzucę jej jak sierota boża :grins: lądować może i się uczy, ale to niezbyt zdrowe ;) jeszcze jakby mi gram tak lądował to by mnie nie bolało, ale ten bezmięśniowy durny owczar... :mdleje: w ogóle ja mam wrażenie, że ona tak ma po prostu, potrafi się na prostej potknąć, już nie mówiąc o jakimś bieganiu na zakrętach :evil_lol: co nie zmienia faktu, że dalej będę piłować to samo Rinuś napisał(a):Martyna gratulacje :p Obejrzałam sobie więcej filmików wstawionych przez Karolinę i bardzo spodobał mi się duet Paula & Wena. A ten Laki to jakaś rasa jest? Też fajnie wypadł :) aż mi się zachcialo frizbowania, ale w Toruniu to nawet nie ma gdzie i z kim się czegoś nauczyć :shake: dzięki :) nie, Laki to kundel bury ;) e tam, ja się sama uczyłam wszystkiego tak na prawdę, efekty jak widać :grins: Quote
Vectra Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wiesz ja to bym drżała , gdyby tak lądował jakiś zatuczony molosowo buldozi typ psa ;) a takie lekkie, szczupłe gibkie .... to tam mniejsze ryzyko że się obije i połamie :) kwestia charakteru na pewno też ma duże znaczenie ... bo Terrierek skacze zawsze , dużo i wysoko i nie jest uczona i lata za piłką wszędobylską ... świetnie umie lądować. Nikt jej nie uczył , a ja rzucam ot tak. Emilii , to by i profesjonalista , mistrz świata rzucał , to i tak będzie ryjem walić w podłoże :evil_lol: Quote
Amber Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Coś w tym może być... Jari ostatnio chciał przeskoczył płotek, niski taki, za kolano trochę, zresztą nie raz przez niego skakał... I jakiś taki był zaaferowany, że skupienia wystarczyło na oderwanie się od ziemi, ale już nie na lądowanie... Lądowanie było na głowie :evil_lol: Ludzie się spojrzeli ze zgrozą, że co ja robię z tym psem, pewnie go pociągnęłam czy coś... A ja stałam obok, było jeszcze ze 3 m flexi w zapasie... Po prostu Jari jest durny jak nikt... Quote
Unbelievable Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Gratuluję debiutu :) dziękuję :) Vectra napisał(a):wiesz ja to bym drżała , gdyby tak lądował jakiś zatuczony molosowo buldozi typ psa ;) a takie lekkie, szczupłe gibkie .... to tam mniejsze ryzyko że się obije i połamie :) kwestia charakteru na pewno też ma duże znaczenie ... bo Terrierek skacze zawsze , dużo i wysoko i nie jest uczona i lata za piłką wszędobylską ... świetnie umie lądować. Nikt jej nie uczył , a ja rzucam ot tak. Emilii , to by i profesjonalista , mistrz świata rzucał , to i tak będzie ryjem walić w podłoże :evil_lol: ona tak na prawdę rzadko ląduje, ja tam się nie martwię, bo nic jej nie jest, nie boli, i tak dalej, ale jakby tak częściej robiła to nie mogłoby się dobrze skończyć :grins: ja Grama też nigdy nie uczyłam takich rzeczy, on jak już zaczął skakać, to i spada w 99% na wszystkie 4 łapy ;) kiedyśtam też był zmęczony, nie chciało mu się nic, i spadł dwa razy na tył, od razu było widać że coś jest nie tak i że nie przeszło to sobie płazem ;) Emilia to inny stan umysłu :grins: :evil_lol: ale i czołg ostatnio uczyłam ładnie lądować, w rezultacie mieli we frisbee więcej punktów niż ja :evil_lol: Amber napisał(a):Coś w tym może być... Jari ostatnio chciał przeskoczył płotek, niski taki, za kolano trochę, zresztą nie raz przez niego skakał... I jakiś taki był zaaferowany, że skupienia wystarczyło na oderwanie się od ziemi, ale już nie na lądowanie... Lądowanie było na głowie :evil_lol: Ludzie się spojrzeli ze zgrozą, że co ja robię z tym psem, pewnie go pociągnęłam czy coś... A ja stałam obok, było jeszcze ze 3 m flexi w zapasie... Po prostu Jari jest durny jak nikt... normalka :evil_lol: zobaczysz Brumę, ona też ma mały rozumek :grins: a w ogóle, to mieliśmy flyballowe zawirowania, i w rezultacie jest tak :loveu::loveu::loveu: na logo Gramuś z jednego z moich ulubionych zdjęć ;) https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/14802_412849978824680_851690919_n.jpg więc mimo, że z nami nie trenuje i tak razem z nami jest :loveu: Quote
Vectra Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 :grins: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185946_710410378985343_1030729917_n.jpg Quote
Unbelievable Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Vectra napisał(a)::grins: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185946_710410378985343_1030729917_n.jpg e tam, to jest pikuś :diabloti: bardziej mnie jednak bolą stawy : P Brum nie raz walnęła w drzewo, tudzież w jakieś dziecko :grins: z rozpędu, albo z gapiostwa, tym swoim durnym łbem :grins: Quote
dog193 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja kiedyś mojemu rzucałam piłeczkę z murka. Tzn ja stałam na murku i rzucałam na dół, pies zeskakiwał, po czym z piłką wskakiwał znowu do mnie itd. Raz mu się źle odległośc wymierzyło... i wpieprzył z całym impetem w ten murek :diabloti: Taki był przez chwilę zdezorientowany, na ziemi leżał, a ja zamiast mu pomóc, to się zwijam ze śmiechu :lol: 1 Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Martyna będziesz DCDC na Polach Mokotowskich? :) Quote
Unbelievable Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dog193 napisał(a):Ja kiedyś mojemu rzucałam piłeczkę z murka. Tzn ja stałam na murku i rzucałam na dół, pies zeskakiwał, po czym z piłką wskakiwał znowu do mnie itd. Raz mu się źle odległośc wymierzyło... i wpieprzył z całym impetem w ten murek :diabloti: Taki był przez chwilę zdezorientowany, na ziemi leżał, a ja zamiast mu pomóc, to się zwijam ze śmiechu :lol: jak mi to teraz łatwo sobie wyobrazić... :evil_lol: Vectra napisał(a):od walenia w drzewa jest Emila :diabloti: Brum od przewracania się na prostej, zdecydowanie :evil_lol: vege* napisał(a):Martyna będziesz DCDC na Polach Mokotowskich? :) bardzo bym chciała, ale nie wiem :roll: Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Unbelievable napisał(a): bardzo bym chciała, ale nie wiem :roll: Ale ogólnie brałaś chyba udział w jakichś zawodach? Powiesz mi czy za wstęp się coś płaci, bo ja nigdy nie byłam a chętnie bym się przejechała pooglądać, bo mam niedaleko :) Quote
dog193 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Unbelievable napisał(a):jak mi to teraz łatwo sobie wyobrazić... :evil_lol: :diabloti: Pieski pieseczki :loveu: Potulkałabym Brumkę :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 vege* napisał(a):Ale ogólnie brałaś chyba udział w jakichś zawodach? Powiesz mi czy za wstęp się coś płaci, bo ja nigdy nie byłam a chętnie bym się przejechała pooglądać, bo mam niedaleko :) brałam, dwa tygodnie temu ;) nie płaci się nic, to jest w parku na otwartej przestrzeni Quote
Unbelievable Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 pozdrówki :loveu: oficjalnie oświadczam, iż Gram zmądrzał/ zestarzał się :grins: i woli bawić się piłką i leżeć przy mnie zamiast latać po polu :grins: Quote
dog193 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ucipuci :loveu: Ładne zdjęcie :) Witamy w świecie grzecznych terierków? :lol: Quote
a_niusia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ostatnio powiedzialam o mojej najstarszej suce, ze chyba troche zmadrzala ostatnio, a na to moja kumpela "nieprawda. po prostu juz jest stara wapniara":))) Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Unbelievable'] pozdrówki :loveu: oficjalnie oświadczam, iż Gram zmądrzał/ zestarzał się :grins: i woli bawić się piłką i leżeć przy mnie zamiast latać po polu :grins: raczej ta wersja wchodzi w rachubę :evil_lol: Quote
Recommended Posts