Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez czekam z niecierpliwością na dalsze informacje.Mam nadzieje, że domek docelowy okaże sie jak najbardziej w porządku.Fajnie, że piesio wygląda lepiej, że nabrał trochę więcej ciała.

Posted

Prosimy o cierpliwość :lol:

Jak tylko będzie coś wiadomo i dostaniemy informacje to napiszemy na wątku.

Tak jak pisaliśmy w nocy nie jest pewne, że uda się to zalatwić dzisiaj, (najwyraźniej się nie udało bo mielibyśmy już raczej informacje), ponieważ dziewczyny miały odwozić psiaka i mogły się nie wyrobić. Ale jutro do południa powinno już być coś wiadomo.

Posted

Witamy wszystkich serdecznie :loveu:

A więc wizyta adopcyjna się odbyła :multi:

Domek został sprawdzony i wiemy że Państwo są zdecydowani mają swoje obawy ale to jak każdy normalny człowiek przed adopcją psiaka ze schroniska.
Mianowicie obawiają się jak będzie psiak zachowywał się w stosunku do ich 6-7 letniego dziecka.

My mamy nadzieję że będzie wszystko ok :lol:

No to teraz zostało dogranie szczegółów i jutro po mojej wizycie u chirurga będziemy mogli odbierać psiaka i jechać do Łodzi ;)

Posted

Wyjeżdżamy niestety z poślizgiem, bo się troszkę pomieszało :shake:
Okazało się, że chirurg, z którym Grześ był umówiony jednak nie może dać mu pewnego świstka i po całość trzeba iść do szpitalnego – szkoda, że wcześniej tego nie mówili :mad:

No, ale za chwilkę ruszamy w drogę… :multi:

Posted

Ha! A ja już wiem, ja już wiem :eviltong:.
Właśnie dzwonił Grześ. Piecho już odebrany, właśnie spaceruje z Justyną. Zaraz wyruszają. Odezwą się jak już będzie po przekazaniu :).
W schronisku wszyscy byli mili i nawet nie pobrali opłaty za psa :)!

Posted

maciaszek napisał(a):
Ha! A ja już wiem, ja już wiem :eviltong:.
Właśnie dzwonił Grześ. Piecho już odebrany, właśnie spaceruje z Justyną. Zaraz wyruszają. Odezwą się jak już będzie po przekazaniu :).
W schronisku wszyscy byli mili i nawet nie pobrali opłaty za psa :)!

A może nastały nowe czasy :) te lepsze czasy :)

Posted

Ja już nie mogłam wytrzymać :)

Zadzwoniłam do nowych właścicieli z drżącym głosem pytałam czy wszystko w porządku,a Pani na to-On jest przepiękny :)

Bardzo,ale to bardzo dziękujemy za transport :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Zadzwoniłam do nowych właścicieli z drżącym głosem pytałam czy wszystko w porządku,a Pani na to-On jest przepiękny :)
Takie właśnie zdanie chciałam usłyszeć !!! :multi: :multi: :multi:

jusstyna85 napisał(a):
Bardzo,ale to bardzo dziękujemy za transport :)
No właśnie, WIELKIE DZIĘKI ! :loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
Justyno i Grzesiu, mam nadzieję, że dotarliście bezpiecznie do domu!
Dziękuję raz jeszcze za pomoc :) !!!

Ja też mam taką nadzieje...

A teraz to,co wiem od nowych właścicieli.

Bendżi to bardzo spokojny psiak,liże synka państwa...oni na razie dają mu spokój, żeby wszystkie emocje opadły.Leży sobie przy Pani :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A teraz to,co wiem od nowych właścicieli.

Bendżi to bardzo spokojny psiak,liże synka państwa...oni na razie dają mu spokój, żeby wszystkie emocje opadły.Leży sobie przy Pani :)
:multi:
A są jakieś szanse na fotki od państwa, za jakiś czas?

Posted

Witamy Wszystkich Serdecznie :loveu:

Szczerze mówiąc podjechaliśmy pod dom parę minut po 3, (zasiedzieliśmy się na kawce :diabloti:)

Wszystko poszło tak jak byśmy sobie tego życzyli, więc jesteśmy strasznie zadowoleni :lol: Ale więcej informacji jutro bo oboje już padamy - no i nasze futra domagają się odpracowania straconego dnia :evil_lol: