Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze warto zmienic strategie. Jesli nikogo nie ujelo to, ze sunia jest non stop gwałcona=dominowana. Przeciez ona naprawde jest sliczna i ujmujaca.
Moze napisac, ze piesa jest po prostu nieszczesliwa. sama nie wiem, ale wydaje mi sie, że "zwyczajnego" smiertelnika taka "gwałcona sunia" może odstrasza...hm...sama nie wiem...

Posted

dokladnie. Pomijajac fakt, ze sa ludzie, ktorzy biora psa własnie bo jest chory, dręczony bez oka lub nogi itd. Oraz ludzie, ktorzy biora wesolego przyjaciela rodziny i niemniej go kochaja i dbaja. Nie wszyscy potrafia obcowac z cierpieniem, szczegolnie tym obcym. Cierpiacy wlasny pies to co innego niz ten smierdzacy w schronie. Tak sobie dumam, zeby podniesc sie na duchu. bo jest tyle zwyczajnych, wesolych, "niegwlaconych" w schronach i nic. No, ale zawsze mozna sprobowac. co Ty na to Rybc!a?

Posted

Nie zaznaczam w ogłoszeniach tego, że jest gwałcona, piszę, że gryziona, smutna itp. Może mi w nich pomożecie, bo sama zajmuję się kolejnymi wątkami?

Posted

spoko spoko, bo juz nie nadazam.

mnie chodzi o tytul tutaj. to nadaje tej suni taki jakis dziwny "blask" .no ale to moje zdanie tylko a zdan jest co najmniej 1000:)

Posted

mnie to tam wiesz jest obojetnie. ale mala zmiana kazdemu sie przyda. cos mi alegro szwankuje. jutro mam nadzieje bedzie lepiej. Zrobie Gucinkowi to alergro i potem jemu i Lori ogloszenia