Rybc!a Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 mysza 1 napisał(a):Vitka, może wymień banerek Ptysia na innego biedaka, bo Ptysio ma domek:lol: Tak , właśnie o tym rozmawiamy, Myszo :) Quote
Asia_Klero Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Podnosze słodziutka....gdzie ona ma ogloszonka?:) Quote
desideratum Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a ja podniosę, bo tylko tyle mogę zrobić... Quote
Rybc!a Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Nie było nawet 1 telefonu w sprawie Lori... :( Quote
agata51 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Lori, biegniemy na spacerek, może w końcu ktoś cię wypatrzy. Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 moze warto zmienic strategie. Jesli nikogo nie ujelo to, ze sunia jest non stop gwałcona=dominowana. Przeciez ona naprawde jest sliczna i ujmujaca. Moze napisac, ze piesa jest po prostu nieszczesliwa. sama nie wiem, ale wydaje mi sie, że "zwyczajnego" smiertelnika taka "gwałcona sunia" może odstrasza...hm...sama nie wiem... Quote
Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ja nie piszę tego w ogłoszeniach. Właśnie-może któraś z Was pomogłaby mi w nich? Quote
Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hmm o tym też myślałam... bo ona nie jest gwałcona dosłownie,a większość ludzi nie wie że tak wygląda dominacja... Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dokladnie. Pomijajac fakt, ze sa ludzie, ktorzy biora psa własnie bo jest chory, dręczony bez oka lub nogi itd. Oraz ludzie, ktorzy biora wesolego przyjaciela rodziny i niemniej go kochaja i dbaja. Nie wszyscy potrafia obcowac z cierpieniem, szczegolnie tym obcym. Cierpiacy wlasny pies to co innego niz ten smierdzacy w schronie. Tak sobie dumam, zeby podniesc sie na duchu. bo jest tyle zwyczajnych, wesolych, "niegwlaconych" w schronach i nic. No, ale zawsze mozna sprobowac. co Ty na to Rybc!a? Quote
Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Nie zaznaczam w ogłoszeniach tego, że jest gwałcona, piszę, że gryziona, smutna itp. Może mi w nich pomożecie, bo sama zajmuję się kolejnymi wątkami? Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 spoko spoko, bo juz nie nadazam. mnie chodzi o tytul tutaj. to nadaje tej suni taki jakis dziwny "blask" .no ale to moje zdanie tylko a zdan jest co najmniej 1000:) Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 mnie to tam wiesz jest obojetnie. ale mala zmiana kazdemu sie przyda. cos mi alegro szwankuje. jutro mam nadzieje bedzie lepiej. Zrobie Gucinkowi to alergro i potem jemu i Lori ogloszenia Quote
Recommended Posts