zala08 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 witam,bardzo prosimy o nowe zdjęcia beja po obcięciu. to jest duży psiak czy średni? Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dostałam maila z zapytaniem gdzie przebywa psiak (w aukcji nie podałam miasta) i skierowałam tą osobę do Ciebie Agatko. Mam nadzieję, że sie odezwie :lol: Piekny z niego pies :loveu: Mimo tego w jakim stanie jest jego futro i tak jest piękny!!!!! Quote
Agata69 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='zala08']witam,bardzo prosimy o nowe zdjęcia beja po obcięciu. to jest duży psiak czy średni?[/quote] Zdjęcia najwcześniej jutro, bej boi się lampy. to duży pies, lubi spacery i bieganie. Quote
Agata69 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Kasia']Dostałam maila z zapytaniem gdzie przebywa psiak (w aukcji nie podałam miasta) i skierowałam tą osobę do Ciebie Agatko. Mam nadzieję, że sie odezwie :lol: Piekny z niego pies :loveu: Mimo tego w jakim stanie jest jego futro i tak jest piękny!!!!![/quote] Dostałam maila od pani z Koszalina. Raczej nie szukamy DT tylko DS. Tak, Bej jest piękny! Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Na moje oko to BEJ wyglada troszkę jak mix briarda i chyba takiej jest wielkości :hmmmm: ...czy się mylę :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia0607 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Agata , czy już śpisz sokojnie ? bo ja tak ! Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wczoraj wieczorem dostałam jeszcze jednego maila w sprawie Bejka od Pana, który napisał że chce sie zaopiekować psem. Skierowałam Go do Ciebie Agatko, mam nadzieję że sie odezwie. :lol: Quote
czia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 teraz może być już tylko lepiej, żeby tylko domek był dobry, a nie na łańcuch:angryy:. To "braciszek" mojej Sabci, a Saba jest w typie pudel- pointier, no i z opisu zachowania bardzo podobna. Trzymam kciuki. Quote
Agata69 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Bej jest niegrzeczny. Uciekł mi dzisiaj podle bydle . Goniłam go kawał drogi z dzieckiem na ręku.:angryy: Wrócił jak gdyby nigdy nic po pół godzinie.:mad: Dzisiaj dostał na robale. Lekarstwo w kanapkach z pasztetem podawane przez otwór kagańca, coby się dobrze kojarzyło. Dzisiaj kąpiel. Nikt do mnie się jeszcze nie odezwał. Quote
Szyszka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Bej łobuzie, ludzie o Ciebie pytają:loveu: To już coś. Quote
marzenkap Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 no i jak Agatko po kapieli? ja też mam kabine i jak kapie mojego goldasa to wchodze z nim do kabiny bo inaczej to mi skubaniec tylko czeka żeby czmychnąć :lol: Quote
basia0607 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moje mile panie, spróbujcie wykąpać colaka w kabinie prysznicowej, to dopiero wyczyn. A gdy go kupilam od rolnika pod ogonem wisialy gówniane winogrona , których za nic w świecie nie dal sobie wyciąć ! Quote
Agata69 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [B][SIZE=4]UWAGA!!![/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=4]BEJ JEST MORELOWY!!!:crazyeye::crazyeye:[/SIZE][/B] Będzie potrzebne jeszcze jedno mycie z jakiś czas żeby cały syf zmyć do końca ale już teraz jest rewelacja. Bej był bardzo zdenerwowany ale grzeczny w sumie. Zrobiliśmy syf w 3 pomieszczeniach ale się opłaciło. Niestety ucho pęcznieje i jest bolesne. Jeśli do poniedziałku nie będzie poprawy to ciachamy. Przy okazji ciachniemy jajka. Tak zadecydowała wetka sadystka. Quote
madziamn Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Agatko Nie Było Mnie Dawno Wszystko Przez To że Jestem W Trakcie Przeprowadzki I Nie Mam Stałego Dostępu Do Neta. Jesteś Wielka A Ja Się Cieszę że Bej Się Znalazł. Aby Tylko Wydobrzał I Domek Stały Znalazł. A Te Ucieczki Mogą Mu Niestety Zostac Całe Szczęście że Wraca, Trzymajcie Się Kochani. Ja Trzymam Za Was Kciuki. Quote
emilia2280 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Agata69'][B][SIZE=4]UWAGA!!![/SIZE][/B] [B][SIZE=4]BEJ JEST MORELOWY!!!:crazyeye::crazyeye:[/SIZE][/B] Będzie potrzebne jeszcze jedno mycie z jakiś czas żeby cały syf zmyć do końca ale już teraz jest rewelacja. Bej był bardzo zdenerwowany ale grzeczny w sumie. Zrobiliśmy syf w 3 pomieszczeniach ale się opłaciło. Niestety ucho pęcznieje i jest bolesne. Jeśli do poniedziałku nie będzie poprawy to ciachamy. Przy okazji ciachniemy jajka. Tak zadecydowała wetka sadystka.[/QUOTE] haha, zeby tylko za duzo mu ta wetka nie wyciachala! Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To bardzo prosimy o nowe fotki morelowego Bejka :loveu: Quote
marzenkap Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 morelowy :lol: uuu to się przystojniacha z niego robi , Agatko czekamy na foteczki i to migusiem Quote
nata od jadzi Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mam trochę opóźniony zapłon, ale chciałam Ci pogratulować Agatko determinacji w szukaniu Beja ;) Quote
Agata69 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Bej ucieka, nie chce chodzić na smyczy, wyrywa się. Brakuje mu wolności. Potrzebny mu dom z dużą ilością ruchu, którego ja mu nie mogę zapewnić. Quote
Esia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Podrzucamy Beja, domek pilnie poszukiwany! Quote
Recommended Posts