Arlene Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 On jest piękny po prostu! Nie do wiary, że jeszcze nikt odpowiedni się nie znalazł. Do góry, psiaku, hop! :) Quote
Ulka18 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nikt nie potrzebuje przytulanki i madrego przyjaciela? Quote
pati Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 zorbi pozdrawia wszystkie cioteczki Quote
pati Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru :p psiaki razem od lewej : Zoja, Zorba i Zet prywatne łąki moich drani z Zetem pełna mobilizacja zbrojna :D Zorba sam :loveu: robisz to zdjęcie czy nie ...musze biec dalej łap mnie !!!!!! gdzie jest Zorba???? wyłaż leniu ile cię będą nosić :mad: tak wyglądają spacery. Psiaki wracaja zmęczone, wybiegane i szcześliwe a ja mam spokój hmm gdzieś....na godzine :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dodalam czesc spacerkowych zdjec na nowej aukcji allegro Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=290953030 Pati, kiedy wyjezdzasz? Quote
pati Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dziękujemy za allegro :) jade najprawdopodobniej 10 własnie szukam biletu Quote
pati Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dzwonią , dzwonią ale jakos nic z tego nie wychodzi Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 to ja myślalam, że colaczek dawno w domciu a on dalej szuka:-( no ale ostatnio nie byl dobry czas na domki...święta, nowy rok.... Pati - to gdzie ty się z tego Buska wyprowadzilaś...na stale???? Quote
pati Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 ano dziwne , ze tak piekny psiak naal domu szuka. Ale chyba czas niezbyt dobry na adopcje tak jak napisałas andziu . Do Buska juz nie wróce wyniosłam sie na stałe. Quote
zurdo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Zorba, niech ten Nowy Wspaniały Rok zacznie się dla Ciebie Nowym Wspaniałym Domkiem. Quote
pati Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 zurdo napisał(a):Zorba, niech ten Nowy Wspaniały Rok zacznie się dla Ciebie Nowym Wspaniałym Domkiem. zurdo nic jeszcze nie powiem ale chyba wywróżyłaś :cool3: Quote
zurdo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 I coooooo? :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ulka18 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Na allegro jest spore zainteresowanie Zorba. Oby domek sie znalazl rozsadny :kciuki: Quote
pati Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 kochani świętujemy :laola: Zorba ma dom!!!!! najlepszy z możliwych. Panstwo sa na emeryturze , mieszkają w domku z działką 8000m a na niej lasek, sad i bażanty :p. warunki bytowe idealne a co najważniejsze nowi własciciele Zorby to bardzo odpowiedzialni i przejmujący sie nim i wrażliwi ludzie. Pani jest cały czas w domu wiec Zorba nie bedzie nigdy sam. :multi::multi: teraz szukam transportu chce go jaknajszybciej odwieżć zebym jeszzcew PL była chce usłyszec opowieści o nim i relacje na świeżo z nowego domu. Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tak tak wiedziałam,że musi się udać temu przystojniakowi :sweetCyb::klacz: a gdzie nowy domek jest? Quote
zurdo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 :multi::multi::multi: Mam prośbę - gdyby ktoś się jeszcze odzywał z ogłoszeń - odsyłajcie do Pani Irenki, w Krakowie czeka Carlos, też młody, też pięny, też rewelacyjny :lol: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no to powinszowac!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: oby tak zaczął się ten nowy rok dla wszystkich potrzebujacych!!! Quote
pati Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Ulka18 napisał(a):To ci Panstwo z Bialegostoku??? Czy inni? Ci Panstwo nie wzbudzli we mnie zaufania wiec nie brałam ich pod uwage. dom jest za sochaczewem jakieś 70 km od Warszawy. Panstwo zgadzaja se na wizyty pzred i poadopcyjne, Zorbi bedzie od razu kastrowany. Zamawiamy mu smycz, posłanie, jedzenie , smakołyki.. pani sie bardzo nim przejęła :loveu: Zorba trafi do psiago raju. Państwo przewiduja nawet kto z nim zostane jakby trafili czego Boże bron do szpitala. Zorba wygrał w totka. Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pati, czy Ci Panstwo sa z allegro? Jesli tak, to moze sciagne juz Zorbe z aukcji? Kiedy dajesz Zorbe do nowego domku? Quote
pati Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 moze go nie ściagaj dopkoki nie znajdzie sie w noeym domu. nie wie kiedy go zawioze chciałabym jaknajszybciej zaraz wejde na mape pomocy moze ktos za zwrot paliwa by nas tam zawiózł . Bede szukać a wy jakbyście miały taka osobe dajcie znać. Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A skad do Sochaczewa? Mysle, ze cioteczki pod Warszawa sa bardziej zmotoryzowane i za zwrot paliwa na pewno by psiaka podrzucily. Quote
Recommended Posts