Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ten tasiemiec to w koncu wyszedl czy nadal siedzi twardo?

Pewnie Zorba teraz puszysty i wreszcie czysciutki.
Szczesliwy w cieple i w dobrych rekach.

Jak tylko beda zdjecia, to damy go na allegro.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

collie na łańcuchu :angryy:

taki piękny pies!!!! i nikt go wcześniej nie zabrał, tyle tygodni, w głowie mi sie nie mieści. Fajnie że się nim zaopiekowałaś... :calus:

Posted

Ulka18 napisał(a):
A ten tasiemiec to w koncu wyszedl czy nadal siedzi twardo?

Pewnie Zorba teraz puszysty i wreszcie czysciutki.
Szczesliwy w cieple i w dobrych rekach.

tasiemiec nadal siedzi ale jutro przypuscimy zmasowany atak :mad:
pchłom też nie damy szans :mad:

Czysty, piekny i pachnący :loveu: Zdjącia sa ale czytniaka kart nie ma wiec musimy poczekac mam nadzieje , ze jutro przyjdzie.
Jest piekny , puszysty, bielutki cuuuudooooo. Sczczęsliwy macha kitą i łazi za mna krok w krok coby mnie z oka nie stracić

PS. wet twierdzi , ze ma połtorej roku, 2 lata

Posted

Zorba się przypomina ;-)

miałam telefon Pan szukał suczki do "pary dla swojego psa" jak powiedziałąm, ze od nas ida psy wyłacznie sterylizowane to był oburzony hahaha uśmiałąm się.

Posted

Pewnie chcial sobie hodoffle zalozyc i pieniadze zarabiac...mialby za 1zl prawie rasowego psa (chodzi mi, ze bez papierow).

Jak beda zdjecia ruszamy z allegro. Na pewno beda chetni.

Pati, a moze Moriaaa ma jakies domki w spadku po Aaronie?

Posted

wysłałam pw d Moriaa ale nie mam odpowiedzi może jest zajęta.

tak "hodowle" chciał załozyć wręcz tego nie ukrwał co za ludzie :angryy:
zdjęcia będą na pewno czekam na czytnik. o domek dla słodziaka jakos sie nie martwie jest , sliczny słodki czego więcej chcieć

teraz martwie sie jak przewieżć nas pod Wawe

Posted

Pati!
Został mi jeden domek pewny na 90%, za Ostrowcem Świętokrzyskim z suczką collie.
Pani się od soboty nie odzywa. Ale jest fajna, może napiszę do niej jak będą zdjęcia?
Tylko kastrowanko obowiązkowe.
Sułtan pojechał wczoraj do domu w Krakowie. Zabrała go młoda, fajna, energiczna studentka.

Posted

Irenko, napisz prosze do tej Pani...moze by Pati jeszcze przed przeprowadzka mogla go wyadoptowac. Mam nadzieje, ze ta pani nie jest zona tego pana, ktory szukal collie do hodowli :wink:

Posted

nie ma co sie stresować Zorba ma sie dobrze . ide z nim dzis do weta po mocniejsze tabletki na robale i na pchły

jak gdzieś wychodze zagradza mi droge , nie chce zostać w domu. Jak zamykam drzwi popiskuje za mną i lezy cały czas pzed drzwiami az do mojego powrotu. Kochane psisko.

Posted

ide z nim dzis do weta po mocniejsze tabletki na robale i na pchły
Mam nadzieje, ze tym razem tasiemiec sie wyniesie :mad:
I pchly takze :mad:

Pati, moge go dac na allegro z tymi zdjeciami jakie ma, co Ty na to?

Posted

Ulka18 napisał(a):

Pati, moge go dac na allegro z tymi zdjeciami jakie ma, co Ty na to?

myśle, ze na 1 i 2 zdjęciu nie wygląda na bardzo brudnego mozna spróbować.

Idziemy do weta wrócimy damy znać.

Posted

Cisza na łączach, brak odpowiedzi od Pani Ani.
Pati!
Napisz z jakiego miasta był ten facet który chciał Zorbę do suczki. Dobrze wiedzieć aby się nie "załapać" na ten dom w przypadku innej adopcji.

Posted

nie wiem bo rozmwa była za krotka Pan powiedział, ze ma suke i szuka dla niej "partnera" ja ze pies jest wykastrowany a on to dowidzenia . Tyle.

bylismy u weta tabletki na robaki plus płyn na pchły 90zł. Jak teraz nie zadziałą to już nie wiem .

Posted

Właśnie Iwop to bardzo dziwne ale jest cisza. Napisałam wczoraj do niej i nie odpowiada. Nie wiem co o tym sądzić, sprawiała bardzo dobre wrażenie i jak sama wiesz wszystko z opisu domu który mi przekazała zgadzało się z tym co Jola zastała na miejscu.

Posted

super super telefon podała niezastapiona Ulka18 :loveu:

to moze 1 zdjecie by pokazać ładnie tam wygląda a moze by 2 bo na 1 tylko głowa ach moje dziecko może będzie w telewizji :laola:

ja mam teraz na głowie ta przeprowadzke jak juz tam bedziemy niech siedzi ile trzeba :loveu:

Posted

Pati!
Wiadomość do Pani Magdy wysłana, nie znaczy to wcale, że uda się go ogłosić.
Poprosiłam i opisałam jaka jest sytuacja. Pani Magda niestety nie ma programu z gumy, a szkoda. Zobaczymy, poczekamy do czwartku.