Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie i w koło macieju to samo! no i jak mam miec nerwy spokojne.

jaki tydzień? a jak on ma na spacer wychodzić? na skrzydłach ? kominem?
pzrecież mówie, ze trzeba go nosić!! znaczy wziążc na ręce ponad 20 kilowego psa i WYNIEŚĆ i WNIEŚĆ do domu!!

jestem umęczona całkowiecie. Mam dość. Osoby zainteresowane będa wiedziały co sie dzieje. Temat uważam za zamknięty.

Posted

jaki tydzień? a jak on ma na spacer wychodzić? na skrzydłach ? kominem? pzrecież mówie, ze trzeba go nosić!! znaczy wziążc na ręce ponad 20 kilowego psa i WYNIEŚĆ i WNIEŚĆ do domu!!

Na tym watku, ani w informacjach w aukcji allegro nie ma mowy, zeby psa trzeba bylo wnosic i wynosic. Owszem tak bylo w pierwszych dniach jeszcze w bloku, ale w domu po przeprowadzce chyba nie bylo takich problemow, chyba, ze ja cos przeoczylam.... Ja nie dalam takich informacji na aukcji, wiec ci panstwo mogli o tym nie wiedziec.

http://www.allegro.pl/item290953030_zorba_cudny_sniady_collie_tylko_w_dobre_rece_.html

Na spacer pies moze wychodzic samodzielnie, trzeba zostawic tylko otwarte drzwi...moja Casablanka do tej pory nie wejdzie sama i pierwsza przez drzwi, a nikt jej nie nosi...zostawiam drzwi otwarte i ma kilka minut na wejscie/wyjscie. Naprawde nie trzeba psa wnosic i wynosic. Ci panstwo na pewno maja szerokie drzwi na taras, kilka minut zimnego powietrza domu im nie wyziebi.

Uwazam, ze kolejna zmiana domu tylko pogorszy sytuacje psychiczna psa.
Takie jest moje zdanie, a mam juz collie od 13 lat, w tym jedno po bardzo zlych przejsciach, a jednego tchorza nad tchorze.

Jesli jednak uwazasz Pati, ze my nic nie robimy, poza powtarzaniem pytan i slownymi przepychankami, to ok. Poprosze Lucynke o ponowne wsparcie dla collie, ktore masz na dt. Wroci 11.1.2008, wtedy mnie nie bedzie w kraju, ale zostawie jej wiadomosc i na pewno bedziesz miec przelew.

Temat zamkniety wg Twojego zyczenia.