magdyska25 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W takim razie trzeba przenieść wątek i zmienic opis :multi: Quote
supergoga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Tytuł zmieniony, wątek przeniesiony. Tak się ciesze, że chyba nie przrestane i ciagle tu zaglądam na te smutne slepia patrzę i cieszę się ponownie. :multi: Quote
magdyska25 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Proszę o nowe informację o psiaku i oczywiście zdjęcia również bardzo mile widziane czekoladki:) Quote
Ewa_Nuka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial Narrow]Borysek to wspaniały psiak a ja nie potrafie wyjść ze zdumienia że tak wspaniałego psiaka ktos się pozbył. Borys jest przytulaśny, kochany, ze stoickim spokojem znosi zabiegi pielęgnacyjne i lecznicze....oczy lecze Atecortinem ale na razie nie widzę poprawy zresztą mój wet powiedział ze będzie to długa droga i mozolna aby dobrać odpowiednie lekarstwo tak że po niedzieli jedziemy na wizyte kontrolną i przypuszczam że dostaniemy nowe mazidła. Odrobaczyłam go znowu ale nic szczególnego już nie zobaczyłam ;-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Aaaa i najważniejsza sprawa Borys już normalnie je i wcina wszystko...sucha karma, gotowane jedzenie, owoce,warzywa. Już przybrał 1 kg :-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Szaleństwa Nuki i Borysa mozna oglądać godzinami sama jestem zdumiona że tak szybko doszly do porozumienia a wczorajszy wieczorny widok Nuki wtulonej w Borysa powalił mnie na kolana warto życ dla takich chwil [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Mam nadzieje ze czuje się u nas dobrze, śpi już spokojnie i chrapie jak wieloryb, szaleje za piłką a jego ulubioną zabawką jest skarpeta której za nic w świecie nie chce oddać Nulce, chodzi z nia dumny i śpi z nią na fotelu ;-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Borys na spacerze pięknie się pilnuje odbiega kawalek do przodu ale cały czas sprawdza czy jestem w zasięgu wzroku.[/FONT] [FONT=Arial Narrow]A poniżej zdjęcia z zimowego spaceru po lesie ;) Milego dnia wszystkim życze :-)[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Ewa_Nuka'][FONT=Arial Narrow]Borysek to wspaniały psiak a ja nie potrafie wyjść ze zdumienia że tak wspaniałego psiaka ktos się pozbył. Borys jest przytulaśny, kochany, ze stoickim spokojem znosi zabiegi pielęgnacyjne i lecznicze....oczy lecze Atecortinem ale na razie nie widzę poprawy zresztą mój wet powiedział ze będzie to długa droga i mozolna aby dobrać odpowiednie lekarstwo tak że po niedzieli jedziemy na wizyte kontrolną i przypuszczam że dostaniemy nowe mazidła. Odrobaczyłam go znowu ale nic szczególnego już nie zobaczyłam ;-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Aaaa i najważniejsza sprawa Borys już normalnie je i wcina wszystko...sucha karma, gotowane jedzenie, owoce,warzywa. Już przybrał 1 kg :-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Szaleństwa Nuki i Borysa mozna oglądać godzinami sama jestem zdumiona że tak szybko doszly do porozumienia a wczorajszy wieczorny widok Nuki wtulonej w Borysa powalił mnie na kolana warto życ dla takich chwil [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Mam nadzieje ze czuje się u nas dobrze, śpi już spokojnie i chrapie jak wieloryb, szaleje za piłką a jego ulubioną zabawką jest skarpeta której za nic w świecie nie chce oddać Nulce, chodzi z nia dumny i śpi z nią na fotelu ;-) [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Borys na spacerze pięknie się pilnuje odbiega kawalek do przodu ale cały czas sprawdza czy jestem w zasięgu wzroku.[/FONT] [FONT=Arial Narrow]A poniżej zdjęcia z zimowego spaceru po lesie ;) Milego dnia wszystkim życze :-)[/FONT] Cudowne wiadomości. :cool3: :p :multi: http://images32.fotosik.pl/100/d8a9e798261c8596.jpg Jaka zgrana z nich para. :cool3: :loveu: :loveu: http://images29.fotosik.pl/136/0a93cda8939727d0.jpg A Nuka jaka ofutrzona. :-o :cool3: :loveu: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Borysek to szczęściarz. Zdjęcia przepiękne. No to chłopak ma spacerki po lesie. Na jednym zdjęciu widać kawalontek innego psiaka czyżbyś miała 3 ?? Czekoladka przepiękna i bardzo się cieszę że już żyją w zgodzie. :multi::multi::multi: Quote
Ewa_Nuka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nie:shake: mam tylko dwa spanielki, musze się przyznać ze fotograf ze mnie jak z koziej d..... trąbka bo chciałam wszystkim trzem psiakom zrobić zdjęcia z przodu bo wszystkie ładnie się komponowały :-)...... no a efekt widać na zdjęciu:eviltong: dwie dupki ale za to Borysek w całej okazałości. Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Ewa_Nuka']Nie:shake: mam tylko dwa spanielki, musze się przyznać ze fotograf ze mnie jak z koziej d..... trąbka bo chciałam wszystkim trzem psiakom zrobić zdjęcia z przodu bo wszystkie ładnie się komponowały :-)...... no a efekt widać na zdjęciu:eviltong: dwie dupki ale za to Borysek w całej okazałości.[/quote] Nie martw się, ja mam setki takich zdjeć. :evil_lol: Quote
madzia828 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ewka fotki super:loveu::loveu: jakie zadowolone i szczęśliwe mordeczki:p Borysek sliczny:p no i kumpelka Nuka tez oczywiście:eviltong: Quote
supergoga Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzięki wielkie i pozdrowienia z Fan Clubu z Poznania Quote
PaulinaT Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Super zdjęcia :multi: Bosh... jaki on szczęśliwy, no udało mu się niemożliwie. :multi: :multi: Quote
Ewa_Nuka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No Borysek chyba uwierzył ze to jego domek na stałe bo rano obudzilismy się z dwoma psami w łóżku, Nuka na kołdrze a Borys nos w nos na moim jaśku;) jak tak dalej pójdzie to bedziemy musieli poszerzyć łóżko :evil_lol: Quote
supergoga Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 No co tu dużo gadać - facet jest i umie się znaleźć :evil_lol:. Rozejrzyj się w promocjach, może mają 4 - osobowe? Quote
Ewa_Nuka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wiesz jak to teraz jest, klienta Nasz Pan :lol: i pewnie takie łócho by się znalazlo tylko byłby mały problem, musiałabym do sypialni wchodzic przez okno:roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Ewa_Nuka']No Borysek chyba uwierzył ze to jego domek na stałe bo rano obudzilismy się z dwoma psami w łóżku, Nuka na kołdrze a Borys nos w nos na moim jaśku;) jak tak dalej pójdzie to bedziemy musieli poszerzyć łóżko :evil_lol:[/quote] Już to sobie wyobrażam. :cool3: To musiał być rozkoszny widok. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PaulinaT Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ewa_Nuka napisał(a):rano obudzilismy się z dwoma psami w łóżku, Nuka na kołdrze a Borys nos w nos na moim jaśku;) Hehe - skąd ja to znam :razz: Quote
Recommended Posts