Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokus jutro jedzie do Ewy. Będzie miał trasę z przesiadką - do Częstochowy zawiezie go mój TZ, a stamtąd odbierze go jego tymczasowa Pańcia.
Ewo, jak już Kokuś będzie u Ciebie, napisz co dodać do ogłoszeń - poznasz go lepiej niż ja - i zmienię w necie kontakt na Twój.

Trzymajcie paluszki za udany dojazd Kokusia i udany początek nowego etapu w jego zyciou. Oby już tylko lepszego.

Posted

supergoga napisał(a):
Kokus jutro jedzie do Ewy. Będzie miał trasę z przesiadką - do Częstochowy zawiezie go mój TZ, a stamtąd odbierze go jego tymczasowa Pańcia.
Ewo, jak już Kokuś będzie u Ciebie, napisz co dodać do ogłoszeń - poznasz go lepiej niż ja - i zmienię w necie kontakt na Twój.

Trzymajcie paluszki za udany dojazd Kokusia i udany początek nowego etapu w jego zyciou. Oby już tylko lepszego.

To ja już zaciskam kciuki za jutrzejszą podróż Kokusia. :kciuki: :kciuki:

Posted

Kokus już u Ewy. Spotkanie w Częstochowie odbyło się łącznie z nowa koleżanką spanielką Czekoladką. Psiaki się pogodziły dość szybko i razem pojechały do domku. Kokus tego samego dnia został wykapany i nauczył się (bo nie umiał) co to jest fotel. Niestety...juz go Ewa nauczyła :mad:. I teraz okupuje fotele.
Ewa twierdzi, że nie jest taki stary jak wygląda na fotach. Czyli że Paweł miał rację, jak zwykle zresztą, w sprawie jego wieku.
No i zgłosił się domek z...Krakowa w sprawie psiaka. I Ewa - hmm, cóż..ma mieszane uczucia.
Ja tam ma swoje nadzieje, ale zostawię je przy sobie. Dzisiaj dwie osoby pytały o Kokusia - wysłałąm do Ewy.

A to Kokuś w katowickim domku

Posted

Bardzo się cieszę z tak udanej akcji. :multi:
I że psiaki się zgadzają. :loveu:

Mam nadzieję, że Ewa wstawi nam tu trochę wspólnych fotek psiaków. :cool3:

No i nadal trzymam kciuki z domek dla Kokusia. :kciuki: :kciuki:

Posted

Oczka będa ładniejsze jak je wyleczymy :-) mam już lekarstwa no ale na poprawę trzeba poczekać pare dni. Borys zaliczył już wizytę u weterynarza i był bardzo dzielny....a tak wogóle to kochane psisko z niego :-) do zabawy i do przytulania no i uwielbia spacery. Nuka trochę poburczała ale już zapanował rozejm.
Tu Nuka i Borys :-)

Posted

Ewa - tak bardzo jestem Ci wdzięczna za opiekę i zabranie Kokusia - Boryska ( świetne imię) do siebie. Każdy dzień w schronisku dla niego był koszmarem, mimo że miał chłopak szczęście iż trafił do Buku a nie gdzie indziej. Nie wiemy też ile dni błąkał się po ulicach - ile razy był przeganiany, może rzucano w niego czymś. Bo z początku w kojcu był wrakiem. Stopniowo opieka Pawła i socjalizacja na wybiegach spacerowych z innymi psiakami - pozwoliłyu mu uwierzyc, że nikt nie robi mu krzywdy. Ale i tak - buda, zimno, kojec - i spanielek.
Brrr.

Kochana jesteż, bardzo.

Posted

Dzięki :-) to nie ja jestem kochana tylko Borysek bo na to zasługuje i gwarantuje Ci że tak będzie do końca jego dni ;-) ale wszystko zdradzę jutro ;-)
Cieple pozdrowienia z mroźnych Katowic od Boryska, Nuki i ode mnie :-) wszystkim którzy nam pomogli.......podziękuj Twojemu TZ że przywiózł Boryska do Częstochowy a odbyło się to prawie jak na filmie akcji, zsynchronizowalismy zegarki i równocześnie wjechaliśmy na umówione miejsce :-) Dziękuje za Boryska ;)

Posted

Skierowałam do Ciebie Panią zainteresowaną adopcją Kokusia - Borysa. Daj znać czy dzwoniła.
I czekam niecierpliwie do jutra. Trzymam kciuki, oby było tak, jak mi się marzyło!!!!:oops:

Posted

Czy tak piękną pare (Nuka i Borys) można by rozdzielić ;) ?
A więc przyszła pora na ogłoszenie mojej ostatniej ważnej decyzji w tym roku........Borys zostaje z nami:loveu::multi:
Za pomoc i wsparcie w decyzji wszystkim dziękuje. Szczegolnie Tobie supergoga i Twojemu TZ ;) Borys do wszystkich którzy mu pomogli macha ogonem :-)

Posted

[quote name='Ewa_Nuka']Czy tak piękną pare (Nuka i Borys) można by rozdzielić ;) ?
A więc przyszła pora na ogłoszenie mojej ostatniej ważnej decyzji w tym roku........Borys zostaje z nami:loveu::multi:
Za pomoc i wsparcie w decyzji wszystkim dziękuje. Szczegolnie Tobie supergoga i Twojemu TZ ;) Borys do wszystkich którzy mu pomogli macha ogonem :-)
Wiedziałam! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
A przynajmniej miałam taką nadzieję. :cool3: :evil_lol:
Nie można rozdzielać tak pięknej pary. :shake: :eviltong:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:laola: :laola:

Posted

Ewa, spełniło się moje marzenie. Moje i TZ-a. On przeczuwał, jak przyjechał to mówiliśmy - że może, że Kokuś - Borys zauroczy Ewę. Że Ewa już co nieco przepadła.

Ewa - nie wiem, jak Ci dziękować. Na umowie z radościa zmieniam zapis i wycofuje Kokusia z ogłoszeń.

Niech Wam Nowy Rok przyniesie radość, szczęście - i same wspaniałe, zrealizowane marzenia.
No i beczę znów - skąd ja mam tyle mokrości w ślepiach.

Kokus - ty szczęściarzu. Los na loterii. Kochaj Ewę do Końca swoich dni cała psią miłościa od czubka nosa do końcówki ogonka. I Czekoladkę także ;)

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: