Ewa_Nuka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Transport z Czestochowy juz mam :-) Czyli Kokuś już trzema łapkami jest u mnie :-) Quote
PaulinaT Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ewa_Nuka napisał(a):Transport z Czestochowy juz mam :-) Czyli Kokuś już trzema łapkami jest u mnie :-) To pięknie :bigcool: :bigcool: Powodzenia! Quote
Ewa_Nuka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Poznaniu odezwij sie do mnie :-) już nie dużo czasu zostało !!!! Quote
supergoga Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Kokus jutro jedzie do Ewy. Będzie miał trasę z przesiadką - do Częstochowy zawiezie go mój TZ, a stamtąd odbierze go jego tymczasowa Pańcia. Ewo, jak już Kokuś będzie u Ciebie, napisz co dodać do ogłoszeń - poznasz go lepiej niż ja - i zmienię w necie kontakt na Twój. Trzymajcie paluszki za udany dojazd Kokusia i udany początek nowego etapu w jego zyciou. Oby już tylko lepszego. Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 supergoga napisał(a):Kokus jutro jedzie do Ewy. Będzie miał trasę z przesiadką - do Częstochowy zawiezie go mój TZ, a stamtąd odbierze go jego tymczasowa Pańcia. Ewo, jak już Kokuś będzie u Ciebie, napisz co dodać do ogłoszeń - poznasz go lepiej niż ja - i zmienię w necie kontakt na Twój. Trzymajcie paluszki za udany dojazd Kokusia i udany początek nowego etapu w jego zyciou. Oby już tylko lepszego. To ja już zaciskam kciuki za jutrzejszą podróż Kokusia. :kciuki: :kciuki: Quote
supergoga Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Kokus już u Ewy. Spotkanie w Częstochowie odbyło się łącznie z nowa koleżanką spanielką Czekoladką. Psiaki się pogodziły dość szybko i razem pojechały do domku. Kokus tego samego dnia został wykapany i nauczył się (bo nie umiał) co to jest fotel. Niestety...juz go Ewa nauczyła :mad:. I teraz okupuje fotele. Ewa twierdzi, że nie jest taki stary jak wygląda na fotach. Czyli że Paweł miał rację, jak zwykle zresztą, w sprawie jego wieku. No i zgłosił się domek z...Krakowa w sprawie psiaka. I Ewa - hmm, cóż..ma mieszane uczucia. Ja tam ma swoje nadzieje, ale zostawię je przy sobie. Dzisiaj dwie osoby pytały o Kokusia - wysłałąm do Ewy. A to Kokuś w katowickim domku Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Bardzo się cieszę z tak udanej akcji. :multi: I że psiaki się zgadzają. :loveu: Mam nadzieję, że Ewa wstawi nam tu trochę wspólnych fotek psiaków. :cool3: No i nadal trzymam kciuki z domek dla Kokusia. :kciuki: :kciuki: Quote
Ewa_Nuka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A to już zdjecia ze spacerku Borysa w Katowicach :-) Quote
Ewa_Nuka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Oczka będa ładniejsze jak je wyleczymy :-) mam już lekarstwa no ale na poprawę trzeba poczekać pare dni. Borys zaliczył już wizytę u weterynarza i był bardzo dzielny....a tak wogóle to kochane psisko z niego :-) do zabawy i do przytulania no i uwielbia spacery. Nuka trochę poburczała ale już zapanował rozejm. Tu Nuka i Borys :-) Quote
Ewa_Nuka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Muszę dodać że Borys uwielbia jeździć samochodem. Quote
supergoga Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Ewa - tak bardzo jestem Ci wdzięczna za opiekę i zabranie Kokusia - Boryska ( świetne imię) do siebie. Każdy dzień w schronisku dla niego był koszmarem, mimo że miał chłopak szczęście iż trafił do Buku a nie gdzie indziej. Nie wiemy też ile dni błąkał się po ulicach - ile razy był przeganiany, może rzucano w niego czymś. Bo z początku w kojcu był wrakiem. Stopniowo opieka Pawła i socjalizacja na wybiegach spacerowych z innymi psiakami - pozwoliłyu mu uwierzyc, że nikt nie robi mu krzywdy. Ale i tak - buda, zimno, kojec - i spanielek. Brrr. Kochana jesteż, bardzo. Quote
Ewa_Nuka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dzięki :-) to nie ja jestem kochana tylko Borysek bo na to zasługuje i gwarantuje Ci że tak będzie do końca jego dni ;-) ale wszystko zdradzę jutro ;-) Cieple pozdrowienia z mroźnych Katowic od Boryska, Nuki i ode mnie :-) wszystkim którzy nam pomogli.......podziękuj Twojemu TZ że przywiózł Boryska do Częstochowy a odbyło się to prawie jak na filmie akcji, zsynchronizowalismy zegarki i równocześnie wjechaliśmy na umówione miejsce :-) Dziękuje za Boryska ;) Quote
supergoga Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Skierowałam do Ciebie Panią zainteresowaną adopcją Kokusia - Borysa. Daj znać czy dzwoniła. I czekam niecierpliwie do jutra. Trzymam kciuki, oby było tak, jak mi się marzyło!!!!:oops: Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images32.fotosik.pl/90/34a5ce96e140664e.jpg Ale piękna z nich para. :cool3: :loveu: :loveu: Czekam na jutrzejsze wieści. :cool3: Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no śliczna z nich para :loveu::loveu: Borys na pewno wydobrzeje;) Quote
magdyska25 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ewa czyżby Borysek został u Was na stałe??:cool3: Quote
Ewa_Nuka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czy tak piękną pare (Nuka i Borys) można by rozdzielić ;) ? A więc przyszła pora na ogłoszenie mojej ostatniej ważnej decyzji w tym roku........Borys zostaje z nami:loveu::multi: Za pomoc i wsparcie w decyzji wszystkim dziękuje. Szczegolnie Tobie supergoga i Twojemu TZ ;) Borys do wszystkich którzy mu pomogli macha ogonem :-) Quote
Ewa_Nuka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Ewa, Nuka i Borys Quote
Asia & Ginger Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Ewa_Nuka']Czy tak piękną pare (Nuka i Borys) można by rozdzielić ;) ? A więc przyszła pora na ogłoszenie mojej ostatniej ważnej decyzji w tym roku........Borys zostaje z nami:loveu::multi: Za pomoc i wsparcie w decyzji wszystkim dziękuje. Szczegolnie Tobie supergoga i Twojemu TZ ;) Borys do wszystkich którzy mu pomogli macha ogonem :-) Wiedziałam! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A przynajmniej miałam taką nadzieję. :cool3: :evil_lol: Nie można rozdzielać tak pięknej pary. :shake: :eviltong: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
magdyska25 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja to mam czuja!!!!!!!;););) Proszę wymiziać psiaki doe mnie i poproszę oczywiście jeszcze kilka zdjęć czekoladki i jej adoratorka:cool3: Quote
Ewa_Nuka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oczywiscie że będą fotki złotaska i czekoladki ale już w Nowym Roku;) Jestem bardzo ciekawa jak Borys zniesie Sylwestrowy hałas.........:shake: Quote
supergoga Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Ewa, spełniło się moje marzenie. Moje i TZ-a. On przeczuwał, jak przyjechał to mówiliśmy - że może, że Kokuś - Borys zauroczy Ewę. Że Ewa już co nieco przepadła. Ewa - nie wiem, jak Ci dziękować. Na umowie z radościa zmieniam zapis i wycofuje Kokusia z ogłoszeń. Niech Wam Nowy Rok przyniesie radość, szczęście - i same wspaniałe, zrealizowane marzenia. No i beczę znów - skąd ja mam tyle mokrości w ślepiach. Kokus - ty szczęściarzu. Los na loterii. Kochaj Ewę do Końca swoich dni cała psią miłościa od czubka nosa do końcówki ogonka. I Czekoladkę także ;) DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
madzia828 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale super wieści :multi::multi::multi: tez coś przeczuwałam ze Ewa zauroczy się rudzielcem kochanym i zostanie u nich:loveu::loveu: jesteście super :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts