Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://images27.fotosik.pl/167/4e1e436f0fea15cd.jpg
Cudowności. :loveu: :loveu: :loveu:

http://images33.fotosik.pl/162/cd5cea335c84e7af.jpg
A z siostrzyczką to już chyba nierozłączni są co? :cool3: :loveu: :loveu:

Ewa, niedługo będziemy robić metamorfozy spanieli, czy mogę wykorzystać Twoje fotki? :cool3:
Myślę o filmiku, kalandarzu ze spanielkowymi metamorfozami i o metamorfozach na stronce o spanielkach do adopcji. :p

Posted

Asiu bierz fotki które chcesz;)
A Borys jest SUPER psiakiem....pogodny, grzeczny, sympatyczny .....czasami tylko przez sen się żali że było mu źle. Nie macie pojęcia jak on się potrafi przytulić.......mężczyźni powinni od niego się uczyć:loveu:

Posted

Dziekuje w imieniu moich kochanych łobuziaków :-) Ja przebywam na co dzień z Borysem i jego zmian nie dostrzegam tak jak Wy. Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa. Będe dalej wrzucała zdjęcia.

Posted

Dzisiaj bylismy u weterynarza Pana A. Gierka jest specjalistą okulistąi cosię okazało po przeprowadzeniu wnikliwych badań że Borys przeszedł operacje oczu a konkretnie miał korekte powiek a z jakiego powodu niestety Borys nam nie chce powiezieć. Mamy w tej chwili specjalistyczne leki krople Tears Naturale, maść Chloramphenicol i Naclof za tydzień wizyta kontrolna, miejmy nadzieje że te leki podziałają a jak nie to wet podejrzewa nużeńca i będziemy leczyli inaczej. Chociaż nużeniec tak do końca lekarzowi nie pasowałbo Borys nie ma innych miejsc wyłysiałych na skórze. No to tyle z nowości o wspaniałym Borysie :-)