Ewa_Nuka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 MACHO !!!!! Jak każdy męzczyzna, tak i Borys najbardziej ceni sobie wygodę;) Quote
madzia828 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ewcia super fotki:loveu::loveu: Borys ma raj u Was :cool3: Quote
magdyska25 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 zgadzam się z Madzią. Borysek cudownie trafił, nie mogło być już lepiej!! Quote
Ewa_Nuka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Najwazniejsze jest zeby Borys doszedł do siebie, po tym co przeszedł bo łatwego życia bidulek nie miał i to nie tylko moja opinia, nawet wet jak na niego spojrzał tak stwierdził. No ale my się juz tu wszyscy postaramy żeby o wszystkim zapomniał;) Quote
Ewa_Nuka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Odkąd mam dwa psy w domu zastosowałam ten oto regulamin:evil_lol: : Regulamin porządku domowego dla psa 1. Psu nie wolno wchodzić do domu. 2. No dobra, psu wolno wchodzić do domu, ale może przebywać tylko w wyznaczonych pomieszczeniach. 3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu łazić po meblach. 4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę. 5. Niech będzie, psu wolno włazić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać na łóżku. 6. No dobra, może spać, ale tylko wówczas kiedy mu się pozwoli. 7. Pies może spać w łóżku kiedy chce, ale nie pod kołdrą. 8. Pies może spać pod kołdrą, kiedy mu się pozwoli. 9. Pies zawsze może spać pod kołdrą. 10. Ludzie musza pytać o pozwolenie, żeby spać z psem pod kołdrą Quote
supergoga Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ewa, no nie.. urechotalismy się z TZ-em jako norki. Regulamin rewelka, tylko pamiętaj, żeby go ściśle przestrzegac. Jak przyugadę...na kontrole adopcyjna...:razz:, to zapytam Boryska, czy jego Pańcia pyta o pozwolenie rzeczone. Borysek widac że odżył. A moją wdzięczność masz cały czas, za to że go wyciagnełas ze schroniska i...zostawiłas sobie. Spełniłas mój sen, moje marzenie. :multi: Quote
Ewa_Nuka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 supergoga zapraszam do Katowic a jak sama widzisz też potrafia być ładne. Ciagle powtarzam że to pies znajduje właściciela a nie odwrotnie, przecież na forum było pełno spanieli do adopcji a wybór padł na Boryska......dlaczego ? To on tylko wie ;) Oczywiście jak ktoś z forum będzie w Katowicach to też serdecznie zapraszamy :multi: Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ewa_Nuka napisał(a):Odkąd mam dwa psy w domu zastosowałam ten oto regulamin:evil_lol: : Regulamin porządku domowego dla psa 1. Psu nie wolno wchodzić do domu. 2. No dobra, psu wolno wchodzić do domu, ale może przebywać tylko w wyznaczonych pomieszczeniach. 3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu łazić po meblach. 4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę. 5. Niech będzie, psu wolno włazić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać na łóżku. 6. No dobra, może spać, ale tylko wówczas kiedy mu się pozwoli. 7. Pies może spać w łóżku kiedy chce, ale nie pod kołdrą. 8. Pies może spać pod kołdrą, kiedy mu się pozwoli. 9. Pies zawsze może spać pod kołdrą. 10. Ludzie musza pytać o pozwolenie, żeby spać z psem pod kołdrą :evil_lol: świetny regulamin domu. Na pewno jest przestrzegany.;) Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5883380bda5ebd19 Śliczna z nich parka. :loveu: :loveu: :loveu: Zazdraszczam. :loveu: :loveu: :loveu: Ewa_Nuka napisał(a):Odkąd mam dwa psy w domu zastosowałam ten oto regulamin:evil_lol: : Regulamin porządku domowego dla psa 1. Psu nie wolno wchodzić do domu. 2. No dobra, psu wolno wchodzić do domu, ale może przebywać tylko w wyznaczonych pomieszczeniach. 3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu łazić po meblach. 4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę. 5. Niech będzie, psu wolno włazić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać na łóżku. 6. No dobra, może spać, ale tylko wówczas kiedy mu się pozwoli. 7. Pies może spać w łóżku kiedy chce, ale nie pod kołdrą. 8. Pies może spać pod kołdrą, kiedy mu się pozwoli. 9. Pies zawsze może spać pod kołdrą. 10. Ludzie musza pytać o pozwolenie, żeby spać z psem pod kołdrą A regulamin świetny. :lol: :lol: :lol: Quote
magdyska25 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 i co nowego Boryska?? Może jakieś nowe fotki??:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://images29.fotosik.pl/166/b503696daa6f362d.jpg Ale brudasek. :lol: :loveu: Druga fotka się nie wyświetla. :shake: Quote
Recommended Posts