Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bronia nadal szuka domu.
Myślę że jutro musimy zrobić im jakieś słitasne foty:) przydałby się jakiś gładki czerwony lub biały materiał/koc,muszę się rozejrzeć po domu,ty Aga też. Przydałby się ten kocyk co w schronisku zawsze szczeniaki miały na nich fotki.Zdjęcia to podstawa.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam info o "wygodnych niemieckich kanapach" , które czekają na polskie psy - warto zajrzeć [URL="http://www.hundehilfe-polen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=612%3Awir-suchen-ausreisepaten-fuer-den-1juni&catid=90%3Aausreisepatenschaften-fuer-2013&Itemid=125"]http://www.hundehilfe-polen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=612%3 Awir-suchen-ausreisepaten-fuer-den-1juni&catid=90%3Aausreisepatenschaften-fuer-2013&Itemid=125
Może któregoś psiaka poznacie?
[/URL]

Posted

no ale przecież nie od dziś wiadomo, że Niemcy zabierają co miesiąc psy z naszego schroniska. My tego nie ukrywamy, aczkolwiek fanami nie jesteśmy. Ale wpływu na to nie mamy. Ja mam zdjęcia i relację praktycznie każdego psa z Niemiec. Dzis pojechało chyba 5 czy 6

Posted (edited)

Pakiety poszły na Dosię, Riko i Sarę - po 45 ogłoszeń.

Pewna złota dusza ogłosiła naszego Kosmo. Poprosiłam jeszcze o Fantę i Rudego(62). Ponieważ są to ogłoszenia jednorazowe nie wrzucam ich w bazę. Na tych portalach :

Kokosy.pl
Ojej.pl
Najpewniej.pl
Hiperogloszenia.pl
Pajeczyna.pl
Pineska.pl
Azbazar.pl
lento.pl
ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl
gumtree.pl
adopcjapsa.pl
oglaszamy24.pl
Tablica.pl

Edited by kasia14
Posted

Super, to co przyszło do mnie aktywowane.

A Kosmo... hmm pies-historia. Z boksu wynoszony na rękach (ok 20 kg!), panika i strach w oczach...

Własnie myślałam ostatnio nad Rudym - to taki fajny pies!

Posted

[quote name='modliszka84']Super, to co przyszło do mnie aktywowane.

A Kosmo... hmm pies-historia. Z boksu wynoszony na rękach (ok 20 kg!), panika i strach w oczach...

Własnie myślałam ostatnio nad Rudym - to taki fajny pies![/QUOTE]

Rudy faktycznie super, myślałam szczerze mówiąc, że już dawno poszedł do adopcji :( A Kosmo się chyba przekonał do ludzi i jest juz odważniejszy, dobrze kojarzę?

Posted

[COLOR=#008000][SIZE=3][B]kochani potrzebujemy wszelkiej pomocy przy 10 szczeniaków ![/B][/SIZE][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244218-*Pabianice*-10-szczeniaków-3-urodzone-na-polu-7-podrzuconych-!!?p=20949096#post20949096[/URL]

Posted

Medor - portale ogłoszeniowe znamy, a tych darmowych jest dziesiątki. W tym momencie potrzebujecie akurat innej pomocy - karmy, podkładów higienicznych, ręczników papierowych, pieniędzy na odrobaczenie i szczepienia i DT.

Posted

[COLOR=#800080][SIZE=4]Ciotki zapraszam na II edycję mega psiego bazaru na Pabianicką Skarpetę :) serdecznie zapraszam[/SIZE][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244328-mega-bazar-II-edycja-na-Pabianice-PSIE-AKCESORIA-koniec-23-06?p=20961883#post20961883[/URL]

Posted

Musze sie pochwalić ze w końcu wykąpałam Pokera.
Myślałam po jego reakcjach jak miałam wodę w ręku -ze będzie to niezła jazda -ale okazało się -zresztą nie pierwszy raz ze jak ma przypiętą smycz to jest to zupełnie inny pies!! Częściowym sponsorem kąpieli był market zoologiczny -podaj łapę ;) dzięki wygranej w ich konkursie mamy min szampon. Także wielko-pies wykapany-pachnący i puszysty :)

A dodatkowo wpadłam na genialny pomysł -polecam innym!
Jako że po 7 latach przebywania w schronisku i leżenia na twardym podłożu ma na łapach okropne odleżyny nie chciałam by nadal sypiał w twardej budzie. Ponieważ ze względu na grzyba musze czesto wymieniać mu posłanie to legowiska typu gąbka -drogo mnie wychodziły a wrzucane masy tkanin też mijały się z celem bo wielki to wywalał przy moszczeniu się .... włożyłam mu do środka budy karimatę którą wcześniej przypięłam zszywkami tapicerskimi do wyciętej pod rozmiar podłoża budy deski [I](jak ktoś nie ma to można też gwoździami z dużymi główkami) [/I]do tego wrzuciłam trochę starych prześcieradeł. Teraz ma mięciutko i cieplutko, tylko mam nadzieję ze nie uraziłam jego męskiej dumy bo karimata jest różowa :D Koszt żaden, łatwo będzie mi to zmieniać i wiem ze komfort leżenia jest o niebo lepszy.

Posted

Poker wygrał los na loterii.Własna buda,głaski,spacery,kąpiel.I do tego dwie małe sunie do towarzystwa.Teraz to on żyje jak lord.
A sianko nie byłoby lepszym rozwiązaniem ? Mięciutkie,pachnące i za darmo.

Posted

Za darmo to kochana nic nie ma :( -słoma była i bedzie na okres zimowy.
Ciezko sie tą słomę wymienia (bałagan, pył) a do tego codziennie miałam sprzątanie po wyjściu z budy bo buda stoi w takim miejscu ze każda wchodząca osoba dobrze ją widzi. Nie mam takiego pięknego kojca jak Ty :(