goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']a nie 7 miesięcy i 9 dni? :hmmmm:[/quote] Kurde to dobrze mówiłam!:angryy: Affff....:angryy::diabloti: Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a ja nadal nie wiem czy pojade :-( dziś byłam z Kleksem na kolejnym zabiegu... ciągle problemy ze zdrowiem ma.. wiec nie wiem...[/quote] Może w wakacje już byłoby z nim ok :roll: Lub możesz też jechać bez niego... Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']ja już bym się chętnie spakowała i jechała na zlocik :diabloti: Muszę się odstresować, ciekawe czy na zlocie to jest możliwe :evil_lol:[/quote] Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol: Quote
Kida i Olo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']a nie 7 miesięcy i 9 dni? :hmmmm:[/quote] Oczywiście, że nie :eviltong:. Ktoś tu zapomniał jak się liczy :evil_lol:. Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='rose']Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol:[/quote] serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='baffi2']Może w wakacje już byłoby z nim ok :roll: Lub możesz też jechać bez niego...[/quote] no bez niego wiem, ze moge... ale tak troche dziwnie :roll: wszyscy beda z psami, bo wkoncu to jest zlot dogomaniakow :D zebysmy wypoczeli i my i psy... a takto... troche dziwnie by mi bylo Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']a nie 7 miesięcy i 9 dni? :hmmmm:[/quote] pomyśl logicznie:eviltong: 5 dni stycznia, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec i 4 dni sierpnia :cool3: Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Kida i Olo']Oczywiście, że nie :eviltong:. Ktoś tu zapomniał jak się liczy :evil_lol:.[/quote] hehe :lol: Tak to jest jak się do szkoły nie chodzi, teraz mi już dobrze wychodzi :evil_lol: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol:[/quote] Ok to Ty zostaniesz, a my pojedziemy:evil_lol: [QUOTE]no bez niego wiem, ze moge... ale tak troche dziwnie :roll: wszyscy beda z psami, bo wkoncu to jest zlot dogomaniakow :-D zebysmy wypoczeli i my i psy... a takto... troche dziwnie by mi bylo[/QUOTE] Nie wszyscy jada z pieskiem:eviltong: ja jadę bez;) Quote
Paulina87 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ja jadę bez psa więc nie wszyscy będą z psami, ale mam nadzieję, że będę mogła się pozajmować wilczarką od Niki :cool3: Quote
Rinuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [I][B]Aż chyba pojadę na cały tydzień zobaczyć walki właścicieli :diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Aż chyba pojadę na cały tydzień zobaczyć walki właścicieli :diabloti:[/B][/I][/quote] to zapłać zaliczkę bo nam stówy brakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='rose']to zapłać zaliczkę bo nam stówy brakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]hah chyba nie wiem skąd kasę wezmę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote]Cytat: Napisał [B]rose[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9369802#post9369802"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol:[/I] serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol:[/quote]tylko sie nie zdziw jak po powrocie do domu nie wstaniesz z łóżka ze zmęcznia:evil_lol: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hah chyba nie wiem skąd kasę wezmę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:[/quote] Pozapożyczaj się:eviltong: ja tak zrobiłam, bo już 3 miesiące czekam na wypłatę:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BBeta']Jak mi inny wyjazd w tym czasie nie wyskoczy to postaram się wpaść pod namiot chociaż na pare dni ;) Dużo osób zrezygnowało, zlot się jeszcze nawet nie rozpoczął, a już się kłótnie zaczynają - normalnie jechać się odechciewa :shake: :diabloti:[/quote] BBeta, jedźcie - coraz więcej nas ze Śląska... ;) Quote
komar Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ja tez bez psa jade:P no ale ja już chcę 15 lutego:D pojedziemy wtedy zobaczyć ośrodek:-) a że tak powiem jutro odbieram samochod:multi::multi::multi: ale jeszcze koła trzeba kupić;PP ale to sie w niedziele załatwi:P wiec nie bedziemy sie tłukli pociągami:-):cool3::cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 no tak jak chcecie gdzies nim poechac to wypadaloby kupic te kola komarku:) Quote
BBeta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']BBeta, jedźcie - coraz więcej nas ze Śląska... ;)[/QUOTE] Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Fajny pomysł z tym zlotem, ale my nie damy rady :( Quote
Mysia_ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='AgaCzips']tylko sie nie zdziw jak po powrocie do domu nie wstaniesz z łóżka ze zmęcznia:evil_lol:[/quote] Ja jestm niezniszczalna, a raczej przyzwyczajona ;) Myślę, że na zlocie i tak odpoczne :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='BBeta']Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;)[/quote] Jedziecie samochodem? Kurcze, jeśli faktycznie udałoby Wam się na 100% to bym biła twarzą u Twych stóp :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='BBeta']Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;)[/quote] Ja też chce ja też!:lol: Nie no, niech jedzie Justynka:cool3: My sobie w pociągu imprezkę zrobimy:loveu::diabloti: Quote
orzech Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 chcieliscie dluzszy to macie :P [url]http://pl.youtube.com/watch?v=-t-8lKxaTqk[/url] z tym, ze sie nie postaralem z braku czasu :P Quote
Recommended Posts