Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a ja nadal nie wiem czy pojade :-( dziś byłam z Kleksem na kolejnym zabiegu... ciągle problemy ze zdrowiem ma.. wiec nie wiem...[/quote]
Może w wakacje już byłoby z nim ok :roll:
Lub możesz też jechać bez niego...

Posted

[quote name='Mysia_']ja już bym się chętnie spakowała i jechała na zlocik :diabloti: Muszę się odstresować, ciekawe czy na zlocie to jest możliwe :evil_lol:[/quote]

Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol:[/quote]

serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']Może w wakacje już byłoby z nim ok :roll:
Lub możesz też jechać bez niego...[/quote]
no bez niego wiem, ze moge... ale tak troche dziwnie :roll: wszyscy beda z psami, bo wkoncu to jest zlot dogomaniakow :D zebysmy wypoczeli i my i psy... a takto... troche dziwnie by mi bylo

Posted

[quote name='Mysia_']a nie 7 miesięcy i 9 dni? :hmmmm:[/quote]
pomyśl logicznie:eviltong:
5 dni stycznia, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec i 4 dni sierpnia
:cool3:

Posted

[quote name='Kida i Olo']Oczywiście, że nie :eviltong:. Ktoś tu zapomniał jak się liczy :evil_lol:.[/quote]

hehe :lol: Tak to jest jak się do szkoły nie chodzi, teraz mi już dobrze wychodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol:[/quote]
Ok to Ty zostaniesz, a my pojedziemy:evil_lol:

[QUOTE]no bez niego wiem, ze moge... ale tak troche dziwnie :roll: wszyscy beda z psami, bo wkoncu to jest zlot dogomaniakow :-D zebysmy wypoczeli i my i psy... a takto... troche dziwnie by mi bylo[/QUOTE]

Nie wszyscy jada z pieskiem:eviltong: ja jadę bez;)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Aż chyba pojadę na cały tydzień zobaczyć walki właścicieli :diabloti:[/B][/I][/quote]

to zapłać zaliczkę bo nam stówy brakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']to zapłać zaliczkę bo nam stówy brakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]hah chyba nie wiem skąd kasę wezmę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:

Posted

[quote]Cytat:
Napisał [B]rose[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9369802#post9369802"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Oczywiście, że się odstresujesz, rozluźnisz, wypoczniesz:evil_lol: Wrócisz nowo narodzona:evil_lol: Mówię Ci taki zlot jest lepszy niż sanatorium:evil_lol:[/I]

serio? :evil_lol: To ja chcę takm jechać na miesiąc, albo nie, zostanę tam na zawsze :evil_lol:[/quote]tylko sie nie zdziw jak po powrocie do domu nie wstaniesz z łóżka ze zmęcznia:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hah chyba nie wiem skąd kasę wezmę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:[/quote]

Pozapożyczaj się:eviltong: ja tak zrobiłam, bo już 3 miesiące czekam na wypłatę:shake:

Posted

[quote name='BBeta']Jak mi inny wyjazd w tym czasie nie wyskoczy to postaram się wpaść pod namiot chociaż na pare dni ;)
Dużo osób zrezygnowało, zlot się jeszcze nawet nie rozpoczął, a już się kłótnie zaczynają - normalnie jechać się odechciewa :shake: :diabloti:[/quote]

BBeta, jedźcie - coraz więcej nas ze Śląska... ;)

Posted

ja tez bez psa jade:P no ale ja już chcę 15 lutego:D pojedziemy wtedy zobaczyć ośrodek:-) a że tak powiem jutro odbieram samochod:multi::multi::multi: ale jeszcze koła trzeba kupić;PP ale to sie w niedziele załatwi:P wiec nie bedziemy sie tłukli pociągami:-):cool3::cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']BBeta, jedźcie - coraz więcej nas ze Śląska... ;)[/QUOTE]
Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;)

Posted

[quote name='AgaCzips']tylko sie nie zdziw jak po powrocie do domu nie wstaniesz z łóżka ze zmęcznia:evil_lol:[/quote]

Ja jestm niezniszczalna, a raczej przyzwyczajona ;) Myślę, że na zlocie i tak odpoczne :lol:

Posted

[quote name='BBeta']Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;)[/quote]

Jedziecie samochodem? Kurcze, jeśli faktycznie udałoby Wam się na 100% to bym biła twarzą u Twych stóp :loveu:

Posted

[quote name='BBeta']Nie moge się jeszcze zdeklarować na 100% czy pojade czy nie, za wcześnie ;) Podróż pociągiem odpada, czytałam, że Gizmo też nie przepada za PKP, więc w razie czego możecie się zabrać z nami, będziemy mieć 3 miejsca wolne ;)[/quote]
Ja też chce ja też!:lol: Nie no, niech jedzie Justynka:cool3: My sobie w pociągu imprezkę zrobimy:loveu::diabloti: