goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera) Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245']Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera)[/quote] A nie można złączyć domku nr3 z domkiem nr5?:eviltong: Quote
baffi2 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245']Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera)[/quote] Ja bym chciała :D i może Kincia :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='baffi2']Ja bym chciała :D [/quote] to fajnie:multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245']Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera)[/quote] Czyli [B]Mi.[/B] też nie jedzie? Bo albo nie pisała albo nie pamiętam... :roll: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 qrka, wszyscy rezygnują.... :mad: Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka? Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Mysia_'] Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka?[/quote] No właśnie:roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Mysia_']qrka, wszyscy rezygnują.... :mad: Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka?[/quote] Jest czas do marca na zebranie ekipy, jak będzie za mało osób, to zrezygnujemy z części domków. :roll: Chyba, że do tego czasu wszyscy zrezygnują... :cool1: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja nie zrezygnuję :evil_lol: Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :diabloti: Quote
wiq Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ani ja :evil_lol: ja już sobie organizuję cały psi sierpień w WLKP! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [I][B]Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda?[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No więc jesteśmy za połączeniem domku nr 3 i nr 5 tylko jeszcze Bigos musi się zgodzić na taki układ, bo Nikki to zaakceptowała:diabloti::loveu: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [I][B]a przygarniecie mnie na 2 noce?:cool3:[/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Herspri']Nieee no ludzie :shake: Ja poza moim TZ też nikogo nie znam, nieśmiała też jestem ale wierzę że będzie fajnie i nawet siłą mnie nie wykopiecie z tego zlotu :eviltong:[/quote] Herspri, jak to nikogo... :evil_lol: [quote name='KaRa_']w tamtym zlocie były dwie kolonie bo naprawdę psy się nie lubiły wiec tlo nie było łatwe nawet na smyczy poruszanie się po ośrodku.[/quote] Kara obawiam się, że mimo wszystko jest możliwość, że jakieś psy sobie nie podpasują. Czasem po prostu coś im siedzi w głowach i tyle. Ważne, aby takich przypadków było jak najmniej. [quote name='Rinuś'][I][B]Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda?[/B][/I][/quote] Pod warunkiem, że przyjedziesz pod namiot... ;) Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Pod warunkiem, że przyjedziesz pod namiot... ;)[/quote] [I][B]Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol:[/B][/I] Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ozywiscie jak ktos zgodzi sie ciebie wziasc na dostawke to tak:) Quote
Rybc!a Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='KaRa_']Jesteś usprawiedliwiona;)[/quote] [quote name='Niki-lidka']ludzie ludzie...zawsze to samo...wszyscy chetni dopoki nie chodzi o ostateczne zdeklarowanie sie i wplate kasy...:([/quote] Wiem, że was zawiodłam, ale zrobiłam to tylko i wyłącznie przez to, że nikt z Elbląga ( a było oprócz mnie chętnych 5 ) się nie zdecydował. :cool1: Nie mógł, nie chciał, nie miał kasy. Nie wiem. Jest mi okropnie głupio i przykro, bo bardzo nastawiłam się na ten zlot. Szlag by to trafił. :-( Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol:[/B][/I][/quote] To skoro Asia uz mówiła wcześniej jak sprawa wygląda to po co pytasz:eviltong: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='rose']To skoro Asia uz mówiła wcześniej jak sprawa wygląda to po co pytasz:eviltong:[/quote] [I][B]TYlko nie wiem co z zaliczką :diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]TYlko nie wiem co z zaliczką :diabloti:[/B][/I][/quote] zaliczkę płacą tylko Ci zaznaczeni na niebiesko, który zadeklarowali chęć mieszkania w domku przez pobyt 7 dni;) Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda?[/B][/I][/quote] Zaliczki nie musisz. ;) [quote name='goldenka245']No więc jesteśmy za połączeniem domku nr 3 i nr 5 tylko jeszcze Bigos musi się zgodzić na taki układ, bo Nikki to zaakceptowała:diabloti::loveu:[/quote] No to czekamy. :cool3: [quote name='Rinuś'][I][B]a przygarniecie mnie na 2 noce?:cool3:[/B][/I][/quote] Ktoś pewnie Cię przygarnie. :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kara obawiam się, że mimo wszystko jest możliwość, że jakieś psy sobie nie podpasują. Czasem po prostu coś im siedzi w głowach i tyle. Ważne, aby takich przypadków było jak najmniej.[/quote] No wiadomo, że nie wszystkie psy muszą się polubić, raczej chodzi o to, żeby nie było takich, które rzucają się na wszystko co sie rusza. ;) [quote name='Rinuś'][I][B]Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol:[/B][/I][/quote] Jak będą jeszcze miejsca na dostawkach to jak najbardziej. Bo jak odwołam część domków (co zapewne nastąpi), to nie wiadomo ile w końcu domków będziemy mieć i czy ktoś inny nie zwinie nam dostawek. :roll: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Jak będą jeszcze miejsca na dostawkach to jak najbardziej. Bo jak odwołam część domków (co zapewne nastąpi), to nie wiadomo ile w końcu domków będziemy mieć i czy ktoś inny nie zwinie nam dostawek. :roll:[/quote] [I][B]ludzie zaczęli rezygnować? wezmę namiot w razie czego :evil_lol:[/B][/I] Quote
Estera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiu w takim razie połącz nam domki :evil_lol: :loveu: A i ja Asi tłumaczyłam już co z moją zaliczką. Jadę na zlot o ile nie umrę do tego czasu :cool3: Quote
orzech Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [url]http://animoto.com/play/09190b38e6386f29f6ab4e5bad064c08[/url] mała reklama zlotu:D Quote
Recommended Posts