Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol:[/quote]On za nami wszystkimi pewnie płacze. Widziałaś w jakim stanie się z nami żegnał :evil_lol:

Posted

[quote name='Macho']I jak się Myszunia czuje? :eviltong:
a jak się czują nóżki Myszuni ? :eviltong:[/quote]

a w porządku :evil_lol: Wszystko idzie ku lepszemu :cool3:

Posted

[quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote]

basia taki alkomaniak? :cool3:

Posted

[quote name='McDzik']basia taki alkomaniak? :cool3:[/quote]

Basieńka... nie no... ona nie pije i jest z Porąbki :loveu:

Estera, szkoda, że nie widziałas tego niedźwiedzia polarnego :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote]
ohhh Oluś....to takie.....słiiiiiiiiiiit :loveu::loveu::loveu: Też za Wami tęsknię :evil_lol: Tylko do tych najbardziej dorzucam jeszcze Myszunię, mimo, że rzucałą się na obcych :evil_lol: i Asię Choinkową :loveu:

[quote name='Mysia_']Basieńka... nie no... ona nie pije i jest z Porąbki :loveu: [/quote] dokładnie! I wcale do mnie "mama" nie wołała :lol:

[quote] Estera, szkoda, że nie widziałas tego niedźwiedzia polarnego :evil_lol:[/quote] no cały czas żałuję, że mnie tam nie było , też bym się zabawiła :evil_lol:

Posted

A ja? A ja?:mad:

Rinuś :shake::roll::oops:

To ja mojego wywioze do lasu i na łańcuch:roll::diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Basia kaca dzisiaj nie miała tylko zmęczona była :D[/quote]

każdy by się zmęczył takim zlocikiem :lol:

Olek - FOCH :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za mna nie tęsknić :shake: Przecież od ponad 3 godzin się nie widzielismy :placz:

:lol::lol::lol:

Posted

w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie.

A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę.

Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu:

Posted

[quote name='Paulina87']w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie.

A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę.

Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu:[/quote]

wiedziałam, że tak będzie :shake: Mieliśmy iść z Tobą na ten przystanek i bilet w PKSie kupić :eviltong:

Wczoraj wypiliśmy za Ciebie :cool3:

Posted

[quote name='Okamia']To kto organizuje następne spotkanko?? :D[/quote]

nasza piekielna trójeczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: