M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a my wróciliśmy dzisiaj po północy :) i od rana leciałam na wystawę w Sopocie :loveu: xD Quote
Estera Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='rose']Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol:[/quote]On za nami wszystkimi pewnie płacze. Widziałaś w jakim stanie się z nami żegnał :evil_lol: Quote
Macho Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I jak się Myszunia czuje? :eviltong: a jak się czują nóżki Myszuni ? :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:) Quote
Estera Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Macho']I jak się Myszunia czuje? :eviltong: a jak się czują nóżki Myszuni ? :eviltong:[/quote]po spotkani z misiem polarnym ? :razz: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Macho']I jak się Myszunia czuje? :eviltong: a jak się czują nóżki Myszuni ? :eviltong:[/quote] a w porządku :evil_lol: Wszystko idzie ku lepszemu :cool3: Quote
McDzik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote] basia taki alkomaniak? :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='McDzik']basia taki alkomaniak? :cool3:[/quote] Basieńka... nie no... ona nie pije i jest z Porąbki :loveu: Estera, szkoda, że nie widziałas tego niedźwiedzia polarnego :evil_lol: Quote
Estera Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote] ohhh Oluś....to takie.....słiiiiiiiiiiit :loveu::loveu::loveu: Też za Wami tęsknię :evil_lol: Tylko do tych najbardziej dorzucam jeszcze Myszunię, mimo, że rzucałą się na obcych :evil_lol: i Asię Choinkową :loveu: [quote name='Mysia_']Basieńka... nie no... ona nie pije i jest z Porąbki :loveu: [/quote] dokładnie! I wcale do mnie "mama" nie wołała :lol: [quote] Estera, szkoda, że nie widziałas tego niedźwiedzia polarnego :evil_lol:[/quote] no cały czas żałuję, że mnie tam nie było , też bym się zabawiła :evil_lol: Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote] A ja? A ja?:mad: Rinuś :shake::roll::oops: To ja mojego wywioze do lasu i na łańcuch:roll::diabloti: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Basia kaca dzisiaj nie miała tylko zmęczona była :D Quote
KaRa_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Widzieliśmy się wszyscy parę godzin temu a już się tęskni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Okamia']Basia kaca dzisiaj nie miała tylko zmęczona była :D[/quote] każdy by się zmęczył takim zlocikiem :lol: Olek - FOCH :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za mna nie tęsknić :shake: Przecież od ponad 3 godzin się nie widzielismy :placz: :lol::lol::lol: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nom a co:D nie mam z kim piffka wypić dzisiaj :( Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie. A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę. Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Paulina87']w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie. A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę. Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu:[/quote] wiedziałam, że tak będzie :shake: Mieliśmy iść z Tobą na ten przystanek i bilet w PKSie kupić :eviltong: Wczoraj wypiliśmy za Ciebie :cool3: Quote
olekg89 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karina właśnie pisze ,że całą ekipe zza ławki hehehe pozdrawiam.A z tego co pamiętam to ty z nami tam koczowalaś hehe;) Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Okamia']To kto organizuje następne spotkanko?? :D[/quote] nasza piekielna trójeczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='M&T']nasza piekielna trójeczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Już to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mysia, a jak ja tęsknię za tobą :placz::diabloti: Siedze tu z Izabelą124 i ryczymy :evil_lol: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Okamia']Już to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A czemu nie? xD Quote
Recommended Posts