Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Herspri']Niestety tak skomplikowały mi się sprawy osobiste że nie będę mogła pojawić się na zlocie, w takim razie Basiu macie cały domek dla siebie ;)
Niestety różne rzeczy trafiają się w najmniej odpowiednich momentach :shake:[/quote]

HERSPRI my tez raczej nie pojedziemy reke mam jak bania a boli jak h..

jutro dam ostateczna odpowiedz - wiec cały domek wolny :-(

Posted

[I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I][/quote]
osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti:

Posted

[quote name='baffi2']osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti:[/quote]
[B][I]haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja nie wiem...jakoś dziwnym trafem wszystkim się coś przydarza przed samym zlotem...:roll:[/I][/B]

Posted

A ja biorę jedzenie ;) na ile starczy na tyle będzie, ale nie chcę już 1 dnia do sklepu lecieć :eviltong:

A właśnie: ile km jest do Biedronki ? :eviltong:

Posted

[quote name='Basia i Barni']HERSPRI my tez raczej nie pojedziemy reke mam jak bania a boli jak h..

jutro dam ostateczna odpowiedz - wiec cały domek wolny :-([/quote]

ładne rzeczy :shake::-(

Posted

[I][B]Noo to ja się żegnam z tymi co wyjeżdżają dzisiaj :multi:

udanej drogi ślązacy :loveu:

nie pijcie za dużo bez nas :evil_lol:

buziaki :*[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I][/quote]ja przecież :mad:

[quote name='Rinuś'][I][B]Noo to ja się żegnam z tymi co wyjeżdżają dzisiaj :multi:

udanej drogi ślązacy :loveu:

nie pijcie za dużo bez nas :evil_lol:

buziaki :*[/B][/I][/quote]
ja też się z Wami żegnam :loveu: szerokiej drogi! :hand:

Posted

[quote name='baffi2']osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti:[/quote]

Czuje ze zostalam wywołana :cool3:

Wiecie ja watek sledze od poczatku powstania :evil_lol::evil_lol: i teraz bede Wam tu zazdrościc... może w przyszlym roku :roll:

Posted

Ja tez od powstania sledze :diabloti:.
Marzyłam o tej chwili :razz:

[CENTER][SIZE=7][COLOR=Pink][B]:bigcool:!O!:bigcool:

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT][/LEFT]
[/CENTER]

Posted

mnie rowniez nie bedzie:-(,

ale 24 sierpnia zaczynamy PT,a dzisiaj dostalam troche wskazowek od szkoleniowca jak postpowac z Aresem i mam nadzieje ze w przyszlym roku bede mogla go zabrac na zlot i nie bedzie sie rzucal na kazdego wiekszego samca:shake:

Posted

[quote name='DuDziaczek']
Wiecie ja watek sledze od poczatku powstania :evil_lol::evil_lol: [/quote]

Uff czyli nie jestem samotna :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza13']Uff czyli nie jestem samotna :evil_lol:[/quote]

JEST NAS WIELU :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']mnie rowniez nie bedzie:-(,

ale 24 sierpnia zaczynamy PT,a dzisiaj dostalam troche wskazowek od szkoleniowca jak postpowac z Aresem i mam nadzieje ze w przyszlym roku bede mogla go zabrac na zlot i nie bedzie sie rzucal na kazdego wiekszego samca:shake:[/quote]

Tia... Ja nad moim pracuje ale chyba jak pojade to i tak bez psa :shake: