olekg89 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja też kupuje na miejscu:)Nie mam miejsca.ledwo sandały zmieścilem.A ciuchy mam poupychane jak szprotki w puszce hehe:) Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Herspri']Niestety tak skomplikowały mi się sprawy osobiste że nie będę mogła pojawić się na zlocie, w takim razie Basiu macie cały domek dla siebie ;) Niestety różne rzeczy trafiają się w najmniej odpowiednich momentach :shake:[/quote] HERSPRI my tez raczej nie pojedziemy reke mam jak bania a boli jak h.. jutro dam ostateczna odpowiedz - wiec cały domek wolny :-( Quote
Rinuś Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I] Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I][/quote] osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 niestety ubolewam ze raczej nie pojedziemy - ale mam 8szwów od wczoraj i jedna reka moge sobie w dupie pokopac a nie wyprowadzac psy :placz: Quote
Rinuś Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='baffi2']osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti:[/quote] [B][I]haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem...jakoś dziwnym trafem wszystkim się coś przydarza przed samym zlotem...:roll:[/I][/B] Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 fatum zlotowe :P Ja mam zarcie na podroz reszte w biedronce kupie :) Quote
Rinuś Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [I][B]kurde muszę iść w łache do mamy i pozyczyć kasę bo wypłaty pewnie nie dostanę do wyjazdu...300zł mi styknie ? :evil_lol:[/B][/I] Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja biorę jedzenie ;) na ile starczy na tyle będzie, ale nie chcę już 1 dnia do sklepu lecieć :eviltong: A właśnie: ile km jest do Biedronki ? :eviltong: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja tez biore jedzenie;) mam siatke całą osobną:) tyle że siatka duża a jedzenia średnio bo wiekszośc jest w duzych paczkach:evil_lol: Quote
Herspri Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']HERSPRI my tez raczej nie pojedziemy reke mam jak bania a boli jak h.. jutro dam ostateczna odpowiedz - wiec cały domek wolny :-([/quote] ładne rzeczy :shake::-( Quote
Rinuś Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [I][B]Noo to ja się żegnam z tymi co wyjeżdżają dzisiaj :multi: udanej drogi ślązacy :loveu: nie pijcie za dużo bez nas :evil_lol: buziaki :*[/B][/I] Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja o 5:30 pobudka, żeby się dopakować i w drogę ;) Quote
Estera Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiem ,że tęskniliście :evil_lol: kurcze Wy dzisiaj wyjeżdżacie to kto do czwartku posiedzi ze mną na tym wątku ? :cool3:[/B][/I][/quote]ja przecież :mad: [quote name='Rinuś'][I][B]Noo to ja się żegnam z tymi co wyjeżdżają dzisiaj :multi: udanej drogi ślązacy :loveu: nie pijcie za dużo bez nas :evil_lol: buziaki :*[/B][/I][/quote] ja też się z Wami żegnam :loveu: szerokiej drogi! :hand: Quote
goldenka245 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Estera, Baśka cie ma ode mnie wymiziać:diabloti: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja sie bede zbierac powoli na ten dworzec chyba :-) no to ludzie widzimy sie na zlocie :))) Quote
Paulina87 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A bym zapomniała. Śpiwór trzeba brać czy tam pościele będą? Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Paulina87']A bym zapomniała. Śpiwór trzeba brać czy tam pościele będą?[/quote] pościele będą ale niektórzy i tak biorą śpiwór. Quote
DuDziaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='baffi2']osoby które nie pojadą na zlot i będą to opłakiwać :diabloti:[/quote] Czuje ze zostalam wywołana :cool3: Wiecie ja watek sledze od poczatku powstania :evil_lol::evil_lol: i teraz bede Wam tu zazdrościc... może w przyszlym roku :roll: Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja tez od powstania sledze :diabloti:. Marzyłam o tej chwili :razz: [CENTER][SIZE=7][COLOR=Pink][B]:bigcool:!O!:bigcool: [/B][/COLOR][/SIZE][LEFT][/LEFT] [/CENTER] Quote
Marta_Ares Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 mnie rowniez nie bedzie:-(, ale 24 sierpnia zaczynamy PT,a dzisiaj dostalam troche wskazowek od szkoleniowca jak postpowac z Aresem i mam nadzieje ze w przyszlym roku bede mogla go zabrac na zlot i nie bedzie sie rzucal na kazdego wiekszego samca:shake: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='DuDziaczek'] Wiecie ja watek sledze od poczatku powstania :evil_lol::evil_lol: [/quote] Uff czyli nie jestem samotna :evil_lol: Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Iza13']Uff czyli nie jestem samotna :evil_lol:[/quote] no to juz jest nas trojka. :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Iza13']Uff czyli nie jestem samotna :evil_lol:[/quote] JEST NAS WIELU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']mnie rowniez nie bedzie:-(, ale 24 sierpnia zaczynamy PT,a dzisiaj dostalam troche wskazowek od szkoleniowca jak postpowac z Aresem i mam nadzieje ze w przyszlym roku bede mogla go zabrac na zlot i nie bedzie sie rzucal na kazdego wiekszego samca:shake:[/quote] Tia... Ja nad moim pracuje ale chyba jak pojade to i tak bez psa :shake: Quote
Recommended Posts