Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm. Jestem wolontariuszem w schronisku w Józefowie k.Legionowa.
Bardzo lubię psy (ze wskazaniem na Labki i Goldeny). Mam 17lat, ale wszyscy domownicy zgodzili się na kolejnego psa (jednego już mamy).
Labka jest śliczna.

Posted

andzia69 napisał(a):
kurcze....nie wierzę...zawsze byl spory odzew jeśli chodzi o labki - a tu takie cudo czekoladowe i jakoś takie mizerne zainteresowanie....:shake:

andziu,odzew jest,ale z labkowego forum.juz wplacili na badanie USG i sa dwie osoby bardzo interesujace sie jej losem.Obie te osoby maja ogromne doswiadczenie z ratowaniem labkow i maja psy "z odzysku".
Najdalej pojutrze badanie.

Posted

brazowa1 napisał(a):
andziu,odzew jest,ale z labkowego forum.juz wplacili na badanie USG i sa dwie osoby bardzo interesujace sie jej losem.Obie te osoby maja ogromne doswiadczenie z ratowaniem labkow i maja psy "z odzysku".
Najdalej pojutrze badanie.

ufff - no to mi ulżyło!:lol:

Posted

suka nie jest w ciazy.
mozna (a nawet trzeba!!!) ja zabierac.
Tu nie o pieniadze na doprowadzenie jej do dobrego stanu chodzi-ona musi byc zabrana do domu i tylko tam dalsze leczenie ma sens.Temu psu potrzeba DOMU i domowych warunkow,a nie leczenia w schronisku.
to kto ma ochote zadbac o przemiła labke?

Posted

Jeżeli znajdzie się transport do Krakowa to mam DT dla tej suni, o ile dogaduje się z innymi psami. Jestem teraz mniej na dogo także proszę o PW w tej sprawie

Posted

zanim znajdzie sie transport do Krakowa,to juz ktos przyjdzie (niekoniecznie odpowiedni) i ja sobie kupi.
Sugarr,niestety-to odpada,ale dzieki za propozycje.

Chyba z forum labkow pomoc dla suki nie nadejdzie :( tam wszyscy maja juz psy i mimo,ogromnej zyczliwosci,nikt nie chce/nie moze jej wziac.

Posted

A gdyby tak spróbować ją wyciągnąć do hoteliku (oczywiście jeżeli znajdą się ludzie chętni wspomóc finansowo) gdzie przebywałaby aż nie znajdzie się transport do Krakowa?
Być może to nie potrwa tak długo, różnie bywa.

Posted

Druga możliwość to może poszukać kogoś kto zasponsoruje bilety pkp dla psa i kogoś kto by go po prostu przywiózł tutaj.

Z tym że to kwestia przejechania całej Polski, nie wiem czy stuacja jest aż tak poważna, czy takie rozwiązania Was interesują. W każdym razie takie są moje pomysły

Posted

dziewczyny mam dobrą wiadomość sunia bedzie mieć Dt, info kopiuje z forum labków

Rozmawiałam ze schroniskiem labka nie jest w ciazy wezme ja na tymczas .Najlepiej aby na konto biedronki poszła kasa nie mam potwierdzenia co do moich wyliczen czy ta lista co podałam wplat jest pełna ? wychodzi mi ze jest 100 i brakuje 150 na sterylizacje zaraz zapytam biedronke czy mozna na jej konto maz jadac z pracy kase wypłaci i podrzuci do Schroniska sprawa jest pilna i ja zabieram do sibie po sterylce na umowe i potem szukamy odpowiedzialnego domu co wy na to pilne my jestesmy z Gdańska a nie Legionowa to jest pilna sprawa nie doczytałm wszystkich posów zaraz to zrobie czas nagli piszcie moj e.mail [email protected]

Posted

no-Ania zabiera dzis Sabrine,dostanie imie Cycek:lol:
Ma doswiadczenie w opiece nad labami-jej corka ma 3 laby.
odbiera ja dzis,a sterylka za pare dni-ale po cenie "schroniskowej".

Posted

A to wszystko dzięki Gabi, która szybko poleciała na labradory, zalogowała się w mig i załozyła wątek. Gabi, słońce nasze - :Rose::buzi:, należy Ci się jak nic!

Posted

Czekoladka została Niusią :oops: Dom tymczasowy, który wyciągnął sunię ze schronu, okazał się domem stałym!!!
Niusia trafiła pod opiekuńcze skrzydła wspaniałej osoby, która pokochała ją od razu. Córka Pani Ani też jest miłośniczką labradorów :loveu:, więc Niusia będzie miała 3 kuzyneczki do wspólnych spacerów.
:cunao::cunao::cunao:No cudownie!!!!!!!!! Niech im się szczęśći!

• 3 weeks later...