Vampire Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [IMG]http://vampiria34.blog.onet.pl[/ tu sa nowe fotki -nie wiem czemu tu nie moge ich wstawic :) IMG]Niusia ma kochający domek a ja ja kocham caly czas i z jej domkiem jestem w stałym codziennym kontakcie. Latem musi byc spotkanko ..koniecznie .Niuśka to rewelacyjny pies ( sunia )Ma jeszcze dwóch Braci Legunia i Betela .są też dzieciaczki ,ktore ja bardzo kochają i pańcia i pańcio :)Miała szczęscie biedna wykorzystywana do rodzenia sunia. . Jeszcze raz wszystkim w jej imieniu i swoim serdeczne dzięki.:multi: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 z ciezkim sercem pisze-nie ma juz Niusi.Za TM :-( Odeszla w ramionach ukochanej Pani. Quote
Hawanka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Śledze ten wątek od Początku :p I zasmuciłam sie żę Niusia jest za TM :placz: Co było powodem śmierci ????czyżby chorowała :placz: Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 bardzo ciezko chorowala.Potem,gdy nowotwor zaatakowal kregoslup,Nusi bolu nie mogl ukoic zaden lek.Rodzina Niusi zabierala ja do specjalistow w innych miastach,ale oni tez nie byli w stanie pomóc.:shake: Odeszła w swoim ogrodku,nie na stole w gabinecie weterynaryjnym-wterynarz przyjechal do Niuśki.Jej Pani byla z nia do samego konca. Moze vampire,jak zbierze sily,napisze nam wiecej... Quote
Hawanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Teraz choć nie cierpi niech jej słoneczko zawsze świeci Nucia żegnaj za TM Quote
Recommended Posts