Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Po sterylizacji juz bulowata Bandzi i nowy bezimienny nabytek-suka ktora tydzien temu trafila do Missieek w ciazy ( jest dzika-gryzie i starsza, nie wiem, kto bedzie ja chcial ).

• 3 weeks later...
Posted

Dzis missieek z malawaszka sterylizowaly 3 wiejskie suki, podziekowania dla tajemniczego sponsora, ktory oplacil im zabiegi, suczki szukaja tez domow, bo lepiej ,zeby nie zostaly tam gdzie mieszkaja.A chyba 2 tyg temu kastrowany byl sznaucer tutek, tez u missieek na tymczasie.

• 4 weeks later...
Posted

Do Missieek zgłosiła sie kobieta , ktora ma 2 male suczki( prawdopodobnie w ciazy -bo po cieczce ), niestety nie stac jej na sterylizacje, woli utopic szczeniaki, niz wydac 280 zł na sterylizacje 2 suczek, moze znalazl by sie jakis sponsor, choc na jedna , koszt sterylizacji 140 zł.

• 1 month later...
Posted

Therion napisał(a):
Do Missieek zgłosiła sie kobieta , ktora ma 2 male suczki( prawdopodobnie w ciazy -bo po cieczce ), niestety nie stac jej na sterylizacje, woli utopic szczeniaki, niz wydac 280 zł na sterylizacje 2 suczek, moze znalazl by sie jakis sponsor, choc na jedna , koszt sterylizacji 140 zł.

Therion, to jeszcze aktualne?

Posted

Suczki wykastrowane, obydwie były w ciazy, koszty pokryła missieek, od tamtej pory, kastrowała jeszcze Smoczyce , Minke, Okami i psa Kropka. Napewno wsparcie by sie przydało bedzie na nastepne zwierzaki.

• 2 weeks later...
Posted

misiek jest niesamowita

bardzo bym chciala dorzucic jakis grosz na kastracje i obiecuje, ze na ten cel zaloze bazarek, tylko jeszcze nie wiem, kiedy mi sie to uda, na razie musze pokonczyc te, ktore mam, bo nie panuje nad nimi, za malo mam czasu

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, zwrot ze skarbowego mi się zlasował, ponieważ mój syn zarobił na pracach zleconych średnio 400zł miesięcznie i nie należy mi się ulga na uczące się dziecko :angryy:

Ale na jedną suczkę dam (: