Therion Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zostały 3 suczki Savana, Fruzia, Malta, i chyba co najmniaej 6 kotek, czy Frida juz wysterylizowana musi Missieek napisac. Quote
missieek Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 fona napisał(a):to jak sie przedstawia obecnie stan/ ile zwierzakow jest do kastracji. przesylalam pieniadze na fride, juz po czy czeka jeszcze na zabieg/ co jest missieek potrzebne jeszcze/ /nie mam znakow zapytania/ Frida jeszcze nie ale jest kolejna w kolejce dziekuje za wplate :Rose: Savana dostala w koncu cieczke, wiec ona niestety sie odwlecze Quote
Therion Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Do Missieek przybyły nowe suczki w sobote planujemy sterylizacje 3 sztuk, sprawa pilna bo jest podejrzenie ,ze sa zaciazone. Quote
fona Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 To niedobrze. Czyli ile futer do wycięcia łącznie? A karme missieek ma? Quote
Therion Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Karma zawsze sie przyda, co do ilosci suczek i kotek do sterylizacji musi napisac Missieek. Quote
missieek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 uaktualnilam pierwsy post karma sie bardzo przyda, duuuuuuuuuzo zwierzaki pochlaniaja Quote
fona Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a ja wplacalam 2 razy, chyba dwa razy po 60 zl - cy sie zgadza, zostaly juz jakies zwierzaki wykastrowane z tych pieniedzy/znak zapytania/ jaka karme jedza/ Quote
missieek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 fona napisał(a):a ja wplacalam 2 razy, chyba dwa razy po 60 zl - cy sie zgadza, zostaly juz jakies zwierzaki wykastrowane z tych pieniedzy/znak zapytania/ jaka karme jedza/ tak zgadza sie fona 2x60 sa wplaty od Ciebie i sa przeznaczone na Fride jeszcze nie byla sterylizowana bo dostala ruje juz sie uspokoila i jak znowu nie wypadnie cos wazniejszego to bedzie za ok 1,5 tygodnia sterylizowana psy jadaja purine dog chow lub brita koty purine cat chow mamy starsza niewidoma suke jakby ktos chcial jej zasponsorowac jakas karme dla seniora to byloby milo Quote
fona Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 to ja zapytam Dorotke, od ktorej dostalam pieniadze na jakas biede, na pewno sie zgodzi ;] mozna jakas fotke suni prosic a witaminy dotarly/ chyba wyslalam, kurcze, juz nie ogarniam... Quote
missieek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 witaminy nie wysylalas do nas watek starszej za niedlugo zaloze Quote
Therion Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wczoraj Missieek wysterylizowała 3 suczki -nowe Dusie, , czarna i dzika -czarna, niedlugo pewnie zalozy im watki, nastepna w kolejce bedzie Savana ( bo juz zdrowa skóra ). tylko wsparcie jakies by sie przydało. Quote
fona Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 missieek napisał(a):witaminy nie wysylalas do nas watek starszej za niedlugo zaloze Aha, no to tak, mam do oddania nutrady, preparat na stawy dla psów. Opakowanie wystarcza na miesiac dla psa do 20 kg, na dwa tygodnie dla wiekszego. waznosc do czerwca 2008 r. ocen, prosze,ile opakowan ci sie przyda /mozna spokojnie podawac ze dwa miesiace po terminie waznosci/ i poprosze o wiadomosc z adresem na pw. pozdrawiam ;] Quote
Therion Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 W piatek zostala wysterylizowana Savana i nowa suczka Saba, jedna kotka, dzis 3 kotki i 2 kocury. Quote
Ulka18 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ale akcja :crazyeye: 8 zwierzakow do opieki pooperacyjnej :-o Postaram sie w czerwcu wplacic na sterylke kotki. Quote
fona Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Therion napisał(a):W piatek zostala wysterylizowana Savana i nowa suczka Saba, jedna kotka, dzis 3 kotki i 2 kocury. to sporo ;] starsznie mao mam czasu, jakis bazarek na karme chcialabym zrobic no i prosze o info, ile nutradylu mam wyslac i na jaki adres pozdrawiam ;] Quote
missieek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 fona dziekuje za nutradyl juz jakis czas temu dotarl zwierzaki zjadaja... Quote
Therion Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Sterylizacja zwieksza szanse na adopcje suczek, no i moze tez uczy niektorych ludzi ,ze taki zabieg to nic strasznego. Dzieki wszystkim , ktorzy wsparli zabiegi. Quote
Ulka18 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dawno nie bylam na stronie Missieek, dzisiaj zajrzalam, a tutaj niespodzianka, Fanta, ktora tak dlugo wystawialam na allegro ma dom :multi: Po 1szym dorzuce sie do sterylki. Quote
missieek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Nora szuka sponsora...... na sterylke i mini ruda suczka, jeszcze bez imienia Quote
Ulka18 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 150? Postaram sie dorzucic koncowke, moze ktos sie dolozy. Missieek, a jak karma od Theriona? Pomaga cos? Na pewno za wczesnie, zeby oceniac efekt, ale moze cos juz widac, jakas poprawe. Quote
Therion Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Narazie chyba nie widac jeszcze efektu, Savana dostaje dodatkowo Kerabol na porost futra. Quote
hesia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 missieek napisał(a):Nora szuka sponsora...... na sterylke i mini ruda suczka, jeszcze bez imienia Na jedna wplata poszla Quote
Recommended Posts