Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak :)
Ja swoją aktywną działalność na dogo zaczęlam od wzięcia b. chorego Dżekusia do mnie na DT (to ten z podpisu) ;)

Jest też nadzieja, że jakiś dobry człowiek się nad nią zlituje i weźmie maleństwo do siebie.
To prawda, że malutka będzie potrzebowała czasu, ale kiedy już się przełamie, będzie nie do poznania.

A gdzie jest DT u Murki (chodzi mi o miejscowość)??? Ja mogę się rozejrzeć jeszcze, coś mi świta, że Met ma też płatny DT, ale niestety jej nie znam, i nie wiem na jakich zasadach przyjmuje psiaki. :niewiem:

Może dajcie do 1 postu jeszcze fotke jak malutka stoi? Np. tą z banerków...

3mam kciuki malutka!

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam juz do Murki.
Jesli miałaby miejsce w domu, to trzeba myslec nad zbiórką kasy i nad tym hotelikiem. Natomiast nie wiem czy to dobry pomysł, aby Sally poszła do hoteliku do boksu. Bo ona cały czas jest w budynku, gdzie jest w miare ciepło...

Posted

w boksie chyba było by jej za zimno... ona jednak w szpitaliku nie ma tak źle, tylko człowieka brakuje, kogoś kto pogłaszcze i oswoi... ma sucho, cicho, ciepło i jedzenie. Najlepiej by było jak by trafiła do domu... nie do boksu..

Posted

kasia14 napisał(a):
w boksie chyba było by jej za zimno... ona jednak w szpitaliku nie ma tak źle, tylko człowieka brakuje, kogoś kto pogłaszcze i oswoi... ma sucho, cicho, ciepło i jedzenie. Najlepiej by było jak by trafiła do domu... nie do boksu..

oczywiście :)
Taka osamotniona nigdy nie oswoi się z człowiekiem...
Czekam na info o tym DT :)

Posted

Murka ma teraz wolny tylko boks niestety w cenie 8 zł/ doba.
Jesli wyadoptuje tymczasowicza z domu, to Sally mogłaby juz byc w domu. Ewentualnie Sally mogłaby byc w drugim budynku (gdzie nikt nie mieszka), ale jest wyposazony normalnie w kanapy itp. - 10zł/doba (bo trzeba go dodatkowo ogrzać).

Nie wiem wiec, co robic... czy czekac az zwolni sie miejsce w domu u Murki?
Tylko ze to daje kwote 240 zł / miesiąc.
Czy damy rade uzbierać? A znalezienie domu moze potrwać... :roll:

Posted

nie wiem modliszka musisz sama zadecydować co będzie dla niej lepsze, ja do hotelu w miarę możliwości mogę sie dołożyć ok. 20 zł miesiecznie, wiem, że to nie dużo ale zawsze coś....

Posted

modliszka84 napisał(a):
Murka ma teraz wolny tylko boks niestety w cenie 8 zł/ doba.
Jesli wyadoptuje tymczasowicza z domu, to Sally mogłaby juz byc w domu. Ewentualnie Sally mogłaby byc w drugim budynku (gdzie nikt nie mieszka), ale jest wyposazony normalnie w kanapy itp. - 10zł/doba (bo trzeba go dodatkowo ogrzać).

Nie wiem wiec, co robic... czy czekac az zwolni sie miejsce w domu u Murki?
Tylko ze to daje kwote 240 zł / miesiąc.
Czy damy rade uzbierać? A znalezienie domu moze potrwać... :roll:

Mozna juz oglosic dwa allegro-ten plakat i cegielki na hotelik-po 10zl/doba..hoteliku..no i ta operacja i sterylka tez, prawda?:shake:

Bardzo "dobrą reke" do takich aukcji ma Ewusek-napisze do niej;)

Posted

Madzik77 napisał(a):
eee
a ktory tam pies ma 3 lapki? bo nie wiem -chyba go nie ujelas w kadr...

:crazyeye:
jestem w szoku -modliszka dołacz film na allego (jesli mozna)

3 łapki ma owczarke niemiecki oczywiście...
mojej suni jest trudniej- owczarki maja specyficznie kregoslup, sa bardzo duze...to wszystko dziala na ich minus. waszej suni napewno bedzie prosciej:)

Posted

a.. moge oferować rzeczy na bazarek : figórki z porcelany, pocztówki, bryloczki do kluczy (nowe, z wizerunkiem kota lub w kształcie kostki) i jeszcze pare innych rzeczy....

Posted

kasia14 napisał(a):
a.. moge oferować rzeczy na bazarek : figórki z porcelany, pocztówki, bryloczki do kluczy (nowe, z wizerunkiem kota lub w kształcie kostki) i jeszcze pare innych rzeczy....

A dasz radę sama zrobić?

oj, sorki za off'a....

Posted

dziewczyny, na razie nie jestem w stanie przebrna c przez watek, mam paniczow z ospą na glowie i do srody mam oststeczny termin zlozenia pracy mgr... siedze i pisze i o niczym innym nie jestem w stanie myslec.
Moge sie dorzucic jedynie 50 zl na sunie

Posted

[quote name='modliszka84']Sally ma na allegro 2 aukcje: na pierwszej (wyróznionej) 5 obserwatorów i ponad 2600 wejść , na drugiej (zwykłej) 2 obserwatorów

tylko czemu cholera nikt nie dzwoni...

:shake: no chyba nie z ciekawosci obserwuja-zastanawiaja sie..boją?

Moze cos trzeba dopisac bardziej przekonywujacego-moze cytaty ludzi, ktorzy maja czy mieli zwierzaki bez lapek,ze to zaden problem opieka nad takim psem? No sama juz nie wiem..:shake: