ada_1994 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dla Sally to był tragiczny rok...:-( Oby ten kolejny przyniósł jej wiele radości w nowym domu! Quote
Sharona Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A może, jeśli ona jest taka bojaźliwa, poszukajkmy jej DS lub DT. :razz: Tam dojdzie do siebie i będzie można coś więcej o niej napisać... Poznać ją lepiej, zsocjalizować... Nie wiem, może wrzucić w tytule że szukamy DT. Co wy na to??? Quote
modliszka84 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tak, Sharona - dla niej Dt to jedyne rozwiązanie, żeby mogła dojśc do siebie... Tylko jak widzisz jakiegos wielkiego zainteresowania niestety nie ma... :shake: Quote
rita60 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Sally biedna skrzywdzona sunia czeka na domek......... Quote
Sharona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 modliszka84 napisał(a):Tak, Sharona - dla niej Dt to jedyne rozwiązanie, żeby mogła dojśc do siebie... Tylko jak widzisz jakiegos wielkiego zainteresowania niestety nie ma... :shake: ok - ale trzeba zmienić tytuł!!! :) na dogo jest tyle bidek...:-( Sally szukaj domu lub DT maleńka!!! Jeśli będzie większe zainteresowanie, a ni znajdziemy DT lub DS to trzeba będzie pomyśleć o płatnym DT... Quote
ARKA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Tak moze w tytule zmienic. Sally ginie w tlumie a ona jest sunia pierwszej potrzeby:-( Quote
modliszka84 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 zmieniłam juz tytuł - jesli macie inne propozycje to prosze... zmienie, oby to tylko cos dało... :roll: aha, na allegro sally ma ponad 1000 wejśc... szkoda ze nikt nie dzwoni Quote
ARKA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 allegro to sie juz chyba skonczylo, nie?:shake: Quote
modliszka84 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 allegro jest cały czas odnawiane i aukcja jest wyrózniona... http://www.allegro.pl/item288294567_bez_lapki_bez_woli_zycia_bez_szans_na_dom.html Quote
agata-air Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 biedna dziewczynka ;( mam sunie po amputacji łapki, ma 9 miesięcy. może filmik z moją Niką pomoże?? Psy ez jednej kończyny świetnie sobie radzą http://www.wrzuta.pl/film/nv5zFqZqoc/wideo037 Quote
Madzik77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='agata-air']biedna dziewczynka ;( mam sunie po amputacji łapki, ma 9 miesięcy. może filmik z moją Niką pomoże?? Psy ez jednej kończyny świetnie sobie radzą http://www.wrzuta.pl/film/nv5zFqZqoc/wideo037 eee a ktory tam pies ma 3 lapki? bo nie wiem -chyba go nie ujelas w kadr... :crazyeye: jestem w szoku -modliszka dołacz film na allego (jesli mozna) Quote
_Tosia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 myslę, że ma 1000 wejśc na allegro, bo każdy chce zobaczyć 'pieska bez łapki'.. :angryy: może zajrzy wreszcie ktos normalny i odpowiedzialny. z drugiej strony im większe zainteresowanie, tem większa szansa na dom. Quote
modliszka84 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 podnosimy sunie...ile ona jeszcze wycierpi :placz: Quote
Sharona Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 _Tosia_ napisał(a):myslę, że ma 1000 wejśc na allegro, bo każdy chce zobaczyć 'pieska bez łapki'.. :angryy: może zajrzy wreszcie ktos normalny i odpowiedzialny. z drugiej strony im większe zainteresowanie, tem większa szansa na dom. To prawda - im większa oglądalność, tym większe szanse na dom. Oby malutkiej się udało!:loveu: Muszę jednak przyznać, że wyróżnione psiaki mają duuużo więcej wejść. Gdyby dało się zamieścić ten filmik było by suuuper - ludzie niestety boją się kalectwa czy niepełnosprawności... Trzeba im pokazać, że to nie przeszkadza w normalnym życiu. Uważam, że nie długo trzeba będzie zabrać sunię ze schronu... on jest tam taka biedna... :-( Na razie szukajmy DT, chyba trzeba już zacząć rozglądać się nawet za płatnym... (dobrze, że zmieniłyście tytuł ;) ) Z całej siły 3mam kciuki za malutką. Quote
modliszka84 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Tak, Sharona masz racje. Ja jestem nawet za płatnym DT, oczywiscie w jakiejs rozsądnej cenie... Pomyślałam o hoteliku u Murki... ale nie wiem czy ma wolne miejsca. No i to tez są jednak boksy... Bo jesli sunia dalej bedzie siedziec w schronie, to nie przełamie się i nadal będzie sie panicznie bać ludzi. A nikt, "nie-dogomaniak" raczej takiego psa nie weźmie. Psa z problemami, który moze początkowo załatwiac sie w domu, któremu trzeba poświęcic wiele czasu nim sie przekona do kogos... Quote
Recommended Posts