Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może, jeśli ona jest taka bojaźliwa, poszukajkmy jej DS lub DT. :razz: Tam dojdzie do siebie i będzie można coś więcej o niej napisać... Poznać ją lepiej, zsocjalizować...
Nie wiem, może wrzucić w tytule że szukamy DT.
Co wy na to???

Posted

modliszka84 napisał(a):
Tak, Sharona - dla niej Dt to jedyne rozwiązanie, żeby mogła dojśc do siebie...

Tylko jak widzisz jakiegos wielkiego zainteresowania niestety nie ma... :shake:

ok - ale trzeba zmienić tytuł!!! :)

na dogo jest tyle bidek...:-(

Sally szukaj domu lub DT maleńka!!!

Jeśli będzie większe zainteresowanie, a ni znajdziemy DT lub DS to trzeba będzie pomyśleć o płatnym DT...

Posted

myslę, że ma 1000 wejśc na allegro, bo każdy chce zobaczyć 'pieska bez łapki'.. :angryy: może zajrzy wreszcie ktos normalny i odpowiedzialny. z drugiej strony im większe zainteresowanie, tem większa szansa na dom.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
myslę, że ma 1000 wejśc na allegro, bo każdy chce zobaczyć 'pieska bez łapki'.. :angryy: może zajrzy wreszcie ktos normalny i odpowiedzialny. z drugiej strony im większe zainteresowanie, tem większa szansa na dom.

To prawda - im większa oglądalność, tym większe szanse na dom. Oby malutkiej się udało!:loveu:
Muszę jednak przyznać, że wyróżnione psiaki mają duuużo więcej wejść.

Gdyby dało się zamieścić ten filmik było by suuuper - ludzie niestety boją się kalectwa czy niepełnosprawności... Trzeba im pokazać, że to nie przeszkadza w normalnym życiu.
Uważam, że nie długo trzeba będzie zabrać sunię ze schronu... on jest tam taka biedna... :-(
Na razie szukajmy DT, chyba trzeba już zacząć rozglądać się nawet za płatnym... (dobrze, że zmieniłyście tytuł ;) )

Z całej siły 3mam kciuki za malutką.

Posted

Tak, Sharona masz racje.
Ja jestem nawet za płatnym DT, oczywiscie w jakiejs rozsądnej cenie...

Pomyślałam o hoteliku u Murki... ale nie wiem czy ma wolne miejsca. No i to tez są jednak boksy...

Bo jesli sunia dalej bedzie siedziec w schronie, to nie przełamie się i nadal będzie sie panicznie bać ludzi. A nikt, "nie-dogomaniak" raczej takiego psa nie weźmie. Psa z problemami, który moze początkowo załatwiac sie w domu, któremu trzeba poświęcic wiele czasu nim sie przekona do kogos...