bodzia78 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='LAURA']My już mamy potwierdzenie :)[/quote] :( może jutro dostaniemy :( ... w sumie to niedaleko ;) Quote
skubi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bodzia78 - łączę się w bulu, u mnie też potwierdzenia jeszcze brak :shake: Mam nadzieje, że jutro pojawi się u mnie w skrzynce :roll: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No dziwne dziwne... Konstancin to prawie Warszawa :P:P a u mnie potw. było już 2 tyg. temu. No ale jeszcze dziwniejsze, że w samym Konstancinie nie dociera tak samo ;) Laura - super, że się spotkamy wreszcie! Quote
LAURA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No własnie, bo coś do tych spotkan szczescia nie mamy.. ;) Już nie moge doczekac sie niedzieli, tak dawno nie bylam na wystawie. Alisa bedzie miala debiut w dniu kiedy konczy rowno 9 mies. , jeden dzien i juz by w klasie mlodziezy biegała. Quote
zakla Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No, do mnie nie dochodzi psi szampon zamowiony na tydzien przed Swietami Wielkanocnymi!:diabloti: Quote
Agappe Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no to potwierdzenie dotarło!!!:multi::multi::multi: martwi mnie natomiast pogoda na niedziele: 10 2 °C 999 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.7 mm Wiatr: 11 km/h [IMG]http://pogoda.onet.pl/_d/ico/c11.gif[/IMG] Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='LAURA']No własnie, bo coś do tych spotkan szczescia nie mamy.. ;) Już nie moge doczekac sie niedzieli, tak dawno nie bylam na wystawie. Alisa bedzie miala debiut w dniu kiedy konczy rowno 9 mies. , jeden dzien i juz by w klasie mlodziezy biegała.[/quote] Ohh tak. Aliska napewno pokaże się zawodowo :D Mamy niedaleko ringi, jakoś Cię znajdę i może zobaczę Wasz debiucik :p [quote name='zakla']No, do mnie nie dochodzi psi szampon zamowiony na tydzien przed Swietami Wielkanocnymi!:diabloti:[/quote] To dopiero nieźle :P Widać numerki to malutki problem :P Quote
Lived Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [B]Wielka prośba do osób z Białegostoku i okolic:[/B] [U]Poszukuję transportu POWROTNEGO, dla 2 osób bez psa, właśnie w okolice Białegostoku (konkretnie- Łomża/Zambrów, ale może być też do samego Białego)[/U] [U]Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa !!![/U] [U]Bardzo proszę o kontakt na PW.[/U] [U]pilne...[/U]:-( ja potwierdzenie dostałam dziś, ale nie wiem, czy nie będę zmuszona odwołać :cool1: Quote
Marihuana Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jutro wystawa. Zaczynamy sie pakowac :) I myjemy futra i szorujemy białe skarpetki ktore prfzez ostanie deszczowe dni, nie przypominaja napewno koloru białego :) My mamy ring 10. Na dworze. Podobno jutro ma byc całkiem niezła pogoda? W niedziele ma za to padać... brrr Quote
MagCH Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Na stronie oddziału pojawiło się info. o zmianie sędziów. Zamiast pani Iwony Urbanowskiej będzie sędziował pan Wiesław Boryczko, a panią Vivę Marię Spleckyj-Szpunar zastąpi Elżbieta Chwalibóg Quote
ajcka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Będą broszki ozdobne srebrne z psami.Unikatowe.przykładowe wzory tu: [URL]http://www.podpsem.pl/galeria/html/oferta_broszki.php[/URL] Quote
czikot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wchodziłam na te stronke co podałas ale zero przykladow broszek itp poszczegolnych ras i działy puste , szkoda :-( Quote
bodzia78 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 trzeba kliknąć na ten [IMG]http://www.podpsem.pl/galeria/jpg/oferta/broszki_min.jpg[/IMG] obrazek i rozwiaj się oferta broszek :) Quote
czikot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tak klikałam ale rozwija sie tylko podzial na grupy , a juz jak klikniesz na odpowiednia grupe otwiera sie tylko oferta zakladu strzyzenia dla psow :-) i nie ma oprocz tego shih tzu innych ras z gr 9 . Quote
lothia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dziewczyny ile kosztuje wejściówka dla "zwiedzajacych" i parking Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='lothia']dziewczyny ile kosztuje wejściówka dla "zwiedzajacych" i parking[/quote] w tamtym roku wejściówka nie kosztowała więcej niż 10 zł, parking był bezpłatny, przy ulicy. Quote
Judit Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a czy jest możliwość żeby na teren wystawy wszedł pies niezgłoszony, ale ze wszystkimi szczepieniami? Bo jeśli tak to zabierzemy do towarzystwa jakąś młodą seterzycę :p Quote
cenzo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Judit']a czy jest możliwość żeby na teren wystawy ...[/quote] Odbiegne od tematu...ale jak sie uda, to bardzo Was prosze, pstryknijcie szczeniaka gordona, to dla znajomych (ich 'wnuczek'); mialam byc, niestety obowiazki sluzbowe nie pozwalaja:( Quote
lothia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Tinka:)']w tamtym roku wejściówka nie kosztowała więcej niż 10 zł, parking był bezpłatny, przy ulicy.[/QUOTE] dzięki wielkie Quote
Judit Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='cenzo']Odbiegne od tematu...ale jak sie uda, to bardzo Was prosze, pstryknijcie szczeniaka gordona, to dla znajomych (ich 'wnuczek'); mialam byc, niestety obowiazki sluzbowe nie pozwalaja:([/quote] nie ma sprawy ;) tylko że mnie nie będzie niestety, aczkolwiek będą rodzice z aparatem. Jak będą mieć czas to popykają zdjęcia. :p Quote
Asiaczek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='ajcka']Będą broszki ozdobne srebrne z psami.Unikatowe.przykładowe wzory tu: [URL]http://www.podpsem.pl/galeria/html/oferta_broszki.php[/URL][/quote] Ja z gr. V to widziałam tylko AJ i jakiegos szpicka... Czy to wszystko? Pzdr. Jest juz 15.30 - czy naprawde nie ma jeszcze wyników? Nie ma komu gratulować...? pzdr. Quote
Judit Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wiadomości z ringu seterów: sędzina koszmarna :mad::razz: większość utytułowanych psów zeszła z oceną "dobrą" :shake: mało które zeszły z "doskonałą"... Quote
Recommended Posts