Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dziwne dziwne... Konstancin to prawie Warszawa :P:P a u mnie potw. było już 2 tyg. temu. No ale jeszcze dziwniejsze, że w samym Konstancinie nie dociera tak samo ;)

Laura - super, że się spotkamy wreszcie!

Posted

No własnie, bo coś do tych spotkan szczescia nie mamy.. ;)

Już nie moge doczekac sie niedzieli, tak dawno nie bylam na wystawie. Alisa bedzie miala debiut w dniu kiedy konczy rowno 9 mies. , jeden dzien i juz by w klasie mlodziezy biegała.

Posted

no to potwierdzenie dotarło!!!:multi::multi::multi:

martwi mnie natomiast pogoda na niedziele:
10 2 °C
999 hPa
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.7 mm
Wiatr: 11 km/h
[IMG]http://pogoda.onet.pl/_d/ico/c11.gif[/IMG]

Posted

[quote name='LAURA']No własnie, bo coś do tych spotkan szczescia nie mamy.. ;)

Już nie moge doczekac sie niedzieli, tak dawno nie bylam na wystawie. Alisa bedzie miala debiut w dniu kiedy konczy rowno 9 mies. , jeden dzien i juz by w klasie mlodziezy biegała.[/quote]

Ohh tak. Aliska napewno pokaże się zawodowo :D Mamy niedaleko ringi, jakoś Cię znajdę i może zobaczę Wasz debiucik :p

[quote name='zakla']No, do mnie nie dochodzi psi szampon zamowiony na tydzien przed Swietami Wielkanocnymi!:diabloti:[/quote]

To dopiero nieźle :P Widać numerki to malutki problem :P

Posted

[B]Wielka prośba do osób z Białegostoku i okolic:[/B]
[U]Poszukuję transportu POWROTNEGO, dla 2 osób bez psa, właśnie w okolice Białegostoku (konkretnie- Łomża/Zambrów, ale może być też do samego Białego)[/U]
[U]Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa !!![/U]
[U]Bardzo proszę o kontakt na PW.[/U]
[U]pilne...[/U]:-(

ja potwierdzenie dostałam dziś, ale nie wiem, czy nie będę zmuszona odwołać :cool1:

Posted

Jutro wystawa. Zaczynamy sie pakowac :) I myjemy futra i szorujemy białe skarpetki ktore prfzez ostanie deszczowe dni, nie przypominaja napewno koloru białego :)
My mamy ring 10. Na dworze. Podobno jutro ma byc całkiem niezła pogoda? W niedziele ma za to padać... brrr

Posted

Na stronie oddziału pojawiło się info. o zmianie sędziów. Zamiast pani Iwony Urbanowskiej będzie sędziował pan Wiesław Boryczko, a panią Vivę Marię Spleckyj-Szpunar zastąpi Elżbieta Chwalibóg

Posted

tak klikałam ale rozwija sie tylko podzial na grupy , a juz jak klikniesz na odpowiednia grupe otwiera sie tylko oferta zakladu strzyzenia dla psow :-)
i nie ma oprocz tego shih tzu innych ras z gr 9 .

Posted

a czy jest możliwość żeby na teren wystawy wszedł pies niezgłoszony, ale ze wszystkimi szczepieniami?
Bo jeśli tak to zabierzemy do towarzystwa jakąś młodą seterzycę :p

Posted

[quote name='Judit']a czy jest możliwość żeby na teren wystawy ...[/quote]

Odbiegne od tematu...ale jak sie uda, to bardzo Was prosze, pstryknijcie szczeniaka gordona, to dla znajomych (ich 'wnuczek'); mialam byc, niestety obowiazki sluzbowe nie pozwalaja:(

Posted

[quote name='cenzo']Odbiegne od tematu...ale jak sie uda, to bardzo Was prosze, pstryknijcie szczeniaka gordona, to dla znajomych (ich 'wnuczek'); mialam byc, niestety obowiazki sluzbowe nie pozwalaja:([/quote]

nie ma sprawy ;)
tylko że mnie nie będzie niestety, aczkolwiek będą rodzice z aparatem. Jak będą mieć czas to popykają zdjęcia. :p

Posted

[quote name='ajcka']Będą broszki ozdobne srebrne z psami.Unikatowe.przykładowe wzory tu:
[URL]http://www.podpsem.pl/galeria/html/oferta_broszki.php[/URL][/quote]
Ja z gr. V to widziałam tylko AJ i jakiegos szpicka... Czy to wszystko?
Pzdr.

Jest juz 15.30 - czy naprawde nie ma jeszcze wyników? Nie ma komu gratulować...?
pzdr.

Posted

wiadomości z ringu seterów:
sędzina koszmarna :mad::razz:
większość utytułowanych psów zeszła z oceną "dobrą" :shake: mało które zeszły z "doskonałą"...