Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A$ka napisał(a):
My też już w domu mam foty.

- Collie
- Aussie
- Staffiki
- Czechosłowackie
- Charciki włoskie
- Belga

Najwięcej mam Suri :loveu::loveu::loveu:

Jak ktoś chce foty z tych wypisanych ras niech pisze :cool3:

Mogę staffiki prosić? :lol:

Posted

[quote name='"Tinka:)"'] może ktoś ufocił Jack Russell Terriery? : >
ja mam fotkę (tak mi się przynajmniej wydaje xD) twojego psa, ale tylko jedną, bo mam straszny limit zdjęć, i musiałam sobie resztę zostawić na ozziki :lol:

KaRa_ - u aussie, jeśli jeśli dobrze pamiętam, Sheina ma najlepszą sukę w rasie i CWC, tym samym Herta dosk, II, Su- zwycięzca młodziezy i naj junior, (była też na bisach, ale nie wiem jak im poszło) Slash- WO (?)
a BOB-a dostał Franek:loveu:
Oczywiście wielkie gratulacje! :)

ozzikowe fotki z ringu i z poza mam, ale nie chcą mi się przerzucić na komputer:mad:

Posted

mela2 napisał(a):
Burana Kusa Corgon blue. A moze przydomek przed imieniem psa?

przydomek przed nazwa :)
a ma ktos fotki tej suczki, chciałabym ją zobaczyc : bo jej braciszka widzialam :)

Posted

[quote name='bargest']Zwyciezcy IX grypy to
I Gryfonik brukselski
II Mops
III Chihuahua dlugowlosy? chyba bo zwyciestwo mojego psa zacmilo mi zupelnie wzrok:oops:
Gratulacje!

[quote name='nessie00']To my też sie pochwalimy:oops:

Tofik (Singiel Tayekuna) zakończył dorosły championat:multi::multi::multi:
Nessie00 - cieszymy się razem z Tobą!:lol:

[quote name='Gracjana']
To my sie tez pochwalimy ze mamy cwc,nswr i bob...
przy okazji skończony dorosły championat...;)
Brawo! Super wynik!!!
Pzdr.

Posted

Lived napisał(a):
ja mam fotkę (tak mi się przynajmniej wydaje xD) twojego psa, ale tylko jedną, bo mam straszny limit zdjęć, i musiałam sobie resztę zostawić na ozziki :lol:

:loveu::loveu::loveu:
a mogę prosić? :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Aga, witaj na dogomanii :multi: No to Aura dała sędziemu zapamiętać niewątpliwie tą cudowną rase, a Abaris zaszalał :loveu: A dostał Najlepsze Szczenie w rasie? Wiadomo, czemu Ardis nie dojechał? Będzie w ogóle wystawiany?

-------

I tam wszystkim dogomaniakom gratulacje :) !!! Aż miło czytać o samych sukcesach :)

Dostał, ale przepadł na finałach:-(, tibi są za mało efektowne.
Co do Ardisa to nie wiem, próbuję się z nimi skontaktować. Miał być wystawiany jak będą w Polsce, może coś im wypadło.
Magda odbierz w końcu pocztę i odpowiedz.

Posted

[quote name='"Tinka:)'] a mogę prosić? :loveu:
http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg
to ten ?:evil_lol:

trochę ozzików:
http://img403.imageshack.us/my.php?image=obraz150ko5.jpg
http://img86.imageshack.us/my.php?image=obraz099sl3.jpg

mam jeszcze kilka goldenów, whippetów, collie'ch, pembroków, amstaffów, mnóstwo szetlandów:loveu: i pojedyńcze zdjęcia innych ras, więc gdyby ktoś chciał zobaczyć to proszę pisać ;)
..chodź jakość jest jaka jest:diabloti:

Posted

GANG CZIKI napisał(a):
Dostał, ale przepadł na finałach:-(, tibi są za mało efektowne.
Co do Ardisa to nie wiem, próbuję się z nimi skontaktować. Miał być wystawiany jak będą w Polsce, może coś im wypadło.
Magda odbierz w końcu pocztę i odpowiedz.

Jej, już wchodzę, zapomniałam o jej istnieniu :lol: .. A tam, pierwsza wystawa.. Tibbi są śliczne, tylko mało znane, a sędzia który nie zna nazwy rasy psa woli wywołać jakąś znaną, niż podchodzić i pytać "yy przepraszam, co to za rasa? Spaniel tybetański? Eee no tak, BIS PUPPY otrzymuje spaniel tybetańki!" :evil_lol: .. Nie wyobrażam sobie tego.. Ok, już patrze na tą poczte i odpisuje!

Posted

Lived napisał(a):

mam jeszcze kilka goldenów, whippetów, collie'ch, pembroków, amstaffów, mnóstwo szetlandów:loveu: i pojedyńcze zdjęcia innych ras, więc gdyby ktoś chciał zobaczyć to proszę pisać ;)

No to prosimy o collie i sheltie..;)

Posted

[quote name='Basik']Gratulacje dla zadowolonych!
Kochani ja nie "kumam" wszystkich skrótów nazw ras - co to AA? Gdzie mogę zobaczyć zdjecia z finałów?
AA - akita amerykańska.
Pzdr.

Posted

[quote name='Lived']http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg
to ten ?:evil_lol:

trochę ozzików:
http://img403.imageshack.us/my.php?image=obraz150ko5.jpg
http://img86.imageshack.us/my.php?image=obraz099sl3.jpg

można pembroki prosić :razz::razz:

Posted

Cytat:
Napisał Lived

mam jeszcze kilka goldenów, whippetów, collie'ch, pembroków, amstaffów, mnóstwo szetlandów:loveu: i pojedyńcze zdjęcia innych ras, więc gdyby ktoś chciał zobaczyć to proszę pisać ;-)

Ja poproszę goldeny :lol:

Posted

MagCH napisał(a):
Czy ma ktoś może zdjęcie z BOG pierwszej grupy? Jeśli tak to bardzo proszę o wstawienie

Ja mam, tylko że ON-ek i podhalan mi brzydko wyszły :shake: jedynie corgi mam ładnego :p
Ale to dopiero jutro mogę wstawić.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Ja mam, tylko że ON-ek i podhalan mi brzydko wyszły :shake: jedynie corgi mam ładnego :p
Ale to dopiero jutro mogę wstawić.
Pzdr

Super, właśnie o corgi mi chodzi. W Legionowie zadebiutowała wystawowo (dopiero co skończyła 9 miesięcy) Corgon Blue BURANA KUSA , suczka z mojej hodowli. I od razu jaki sukces, nie dość że BOB to jeszcze BOG III Poczekam grzecznie

Posted

MagCH napisał(a):
Super, właśnie o corgi mi chodzi. Poczekam grzecznie

No proszę jak się dobrze złożyło :cool3: jutro obiecuję wstawić fotkę. :lol:
Pzdr