Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Gratulacje ! A my z McDzik widzialysmy was jak jechaliscie samochodem dzisiaj... Czy przypadkiem nie wy wczoraj na podjum na BOG waszej grupy z Gordonkiem I miejsca niezajęliscie? ;)

dzięki :p z gordonem to niestety nie my - nasz Toni nie występował tym razem w Jarosławiu, na BOG była nasza znajoma ;)szkoda że nie udało nam się poznać:p

Posted

Nerul napisał(a):
Jeszcze napewno się poznamy ;) Bedziecie moze w Krakowie? Jak tak to napewno się zobaczymy ;)

no ba:pw Krakowie będziemy na 100% bliżej już nie mamy;)

Posted

[quote name='sylrwia']Czy ktoś oglądał wybory na grupie VII i mógłby mi podać jakie psy weszły do wyborów a jakie stanęły na pudle na VII grupy?

Ja oglądałam i ufociłam:

Niestety nie wiem co to za pieski, wiem, że seter Irlandzki to młodzież COME AS YOU ARE Zambi (przepraszam jak przekręciłam, z głowy pisze)

Posted

aga616 napisał(a):
no ba:pw Krakowie będziemy na 100% bliżej już nie mamy;)

My też jesteśmy z Arnim:multi: on zaczyna wtedy klasę młodzieży :multi:

Posted

Czy ktoś ma może foty szetlandów??? I ausików??? Plizzz- ludziowie, z tego super zimnego ringu koło owczarków - może coś się komuś zapodziało??? Wdzięczna będę - tutaj albo na maila [email protected]. Moje dziecię debiucik miało, ale fotek brak.

Posted

[quote name='milamini']Czy ktoś ma może foty szetlandów??? I ausików??? Plizzz- ludziowie, z tego super zimnego ringu koło owczarków - może coś się komuś zapodziało??? Wdzięczna będę - tutaj albo na maila [email protected]. Moje dziecię debiucik miało, ale fotek brak.

Troszkę fociłam Sheltie, ale aparatem Iwony1984, jak wrzuci na serwer to wyślę :lol: może akurat..

Ogromne Gratulacje dla Wszystkich!

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy ktoś oglądał wybory na grupie VII i mógłby mi podać jakie psy weszły do wyborów a jakie stanęły na pudle na VII grupy?

I lokata - seter szkocki (gordon) - Naris Wiatr z Żurawiej Doliny.. swoją drogą ciekawe jak poszło mi na BIS-ach..;)Narisowa - jak tam?????

Posted

aga616 napisał(a):
I lokata - seter szkocki (gordon) - Naris Wiatr z Żurawiej Doliny.. swoją drogą ciekawe jak poszło mi na BIS-ach..;)Narisowa - jak tam?????

na bisach narcyś dał popis pierwsza klasa - galopik, skakanie i inne wygłupy:evil_lol: co najmniej jakbym ze szczeniaczkiem biegała:evil_lol: także zrobiliśmy kółeczko i do domu:eviltong: