SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 McDzik bardzo fajny ten Twoj piesek milutki i grzeczny, bo tarmoszenie znosił z anielskim spokojem;) Quote
Błyskotka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A czy w katalogu z wystawy jest spis sędziów na wystawę we wrześniu ??? Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 O Przemyślu wrzesniowym totalnie jeszcze nic niewiadomo... Niema nawet zadnej rozpiski ani wspomnienia o tym w katalogu Quote
Frytela Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ma ktos wyniki z bisow juniorow, i grupa I?? czy gdzies to bylo napisane? xD Quote
aga616 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 my w pośredniej dosk, I, CWC:p Magda od Drakara - widzieliśmy Was;) Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gratulacje ! A my z McDzik widzialysmy was jak jechaliscie samochodem dzisiaj... Czy przypadkiem nie wy wczoraj na podjum na BOG waszej grupy z Gordonkiem I miejsca niezajęliscie? ;) Quote
aga616 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nerul napisał(a):Gratulacje ! A my z McDzik widzialysmy was jak jechaliscie samochodem dzisiaj... Czy przypadkiem nie wy wczoraj na podjum na BOG waszej grupy z Gordonkiem I miejsca niezajęliscie? ;) dzięki :p z gordonem to niestety nie my - nasz Toni nie występował tym razem w Jarosławiu, na BOG była nasza znajoma ;)szkoda że nie udało nam się poznać:p Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jeszcze napewno się poznamy ;) Bedziecie moze w Krakowie? Jak tak to napewno się zobaczymy ;) Quote
aga616 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nerul napisał(a):Jeszcze napewno się poznamy ;) Bedziecie moze w Krakowie? Jak tak to napewno się zobaczymy ;) no ba:pw Krakowie będziemy na 100% bliżej już nie mamy;) Quote
sylrwia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Czy ktoś oglądał wybory na grupie VII i mógłby mi podać jakie psy weszły do wyborów a jakie stanęły na pudle na VII grupy? Quote
AnkaW Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 GRATULUJĘ WSZYSTKIM OSIĄGNIĘĆ TYCH DUŻYCH I TYCH TROCHĘ MNIEJSZYCH :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='sylrwia']Czy ktoś oglądał wybory na grupie VII i mógłby mi podać jakie psy weszły do wyborów a jakie stanęły na pudle na VII grupy? Ja oglądałam i ufociłam: Niestety nie wiem co to za pieski, wiem, że seter Irlandzki to młodzież COME AS YOU ARE Zambi (przepraszam jak przekręciłam, z głowy pisze) Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jeśli ktoś ma foty mojej grubasińskiej weteranki to bardzo proszę na priv [email protected] a nie tu bo... no bo. Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 aga616 napisał(a):no ba:pw Krakowie będziemy na 100% bliżej już nie mamy;) My też jesteśmy z Arnim:multi: on zaczyna wtedy klasę młodzieży :multi: Quote
sylrwia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dzięki McDzik widze, że same seterki a nie wiesz czy do wyboru na grupę weszły: pointer, waimar i węgierka? Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nie, same te trzy setery weszły i pomiędzy nimi wybierali tylko.. śledziłam całe. Quote
milamini Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Czy ktoś ma może foty szetlandów??? I ausików??? Plizzz- ludziowie, z tego super zimnego ringu koło owczarków - może coś się komuś zapodziało??? Wdzięczna będę - tutaj albo na maila [email protected]. Moje dziecię debiucik miało, ale fotek brak. Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Hm, własnie poszukałam i niestety stamtąd posiadam same spontaniczne zdjęcia Corgie... głównie siedziałam w środku hali.. Quote
Basik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 a labradory psy młodzież??? i grupy jakieś fotki please!!!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ma ktoś zdjęcia Bernardynów?? Hm - a może wynik Grupy II i BIS'a? Quote
Cambel&Megi Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='milamini']Czy ktoś ma może foty szetlandów??? I ausików??? Plizzz- ludziowie, z tego super zimnego ringu koło owczarków - może coś się komuś zapodziało??? Wdzięczna będę - tutaj albo na maila [email protected]. Moje dziecię debiucik miało, ale fotek brak. Troszkę fociłam Sheltie, ale aparatem Iwony1984, jak wrzuci na serwer to wyślę :lol: może akurat.. Ogromne Gratulacje dla Wszystkich! Quote
aga616 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 sylrwia napisał(a):Czy ktoś oglądał wybory na grupie VII i mógłby mi podać jakie psy weszły do wyborów a jakie stanęły na pudle na VII grupy? I lokata - seter szkocki (gordon) - Naris Wiatr z Żurawiej Doliny.. swoją drogą ciekawe jak poszło mi na BIS-ach..;)Narisowa - jak tam????? Quote
narisowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 aga616 napisał(a):I lokata - seter szkocki (gordon) - Naris Wiatr z Żurawiej Doliny.. swoją drogą ciekawe jak poszło mi na BIS-ach..;)Narisowa - jak tam????? na bisach narcyś dał popis pierwsza klasa - galopik, skakanie i inne wygłupy:evil_lol: co najmniej jakbym ze szczeniaczkiem biegała:evil_lol: także zrobiliśmy kółeczko i do domu:eviltong: Quote
Recommended Posts