Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Ma ktoś zdjęcia Bernardynów??

Hm - a może wynik Grupy II i BIS'a?

Grupę II wygrał nowofunland.

A Best in Show dla mojego lhasa apso - Ch.Barjea Mai Ling Panda.
Jego młodszy krewniak- Chic Choix Six Stars też "poszalał" i oprócz BOB Junior i BIS Junior w sobote, był też 2 na BIS Junior w niedziele:loveu:

A to moje chłopaki...

Posted

narisowa napisał(a):
na bisach narcyś dał popis pierwsza klasa - galopik, skakanie i inne wygłupy:evil_lol: co najmniej jakbym ze szczeniaczkiem biegała:evil_lol: także zrobiliśmy kółeczko i do domu:eviltong:

ale i tak wielkie gratulacje!!szkoda że nie udało nam się spotkać -będziecie w Krakowie??aaa nie wiesz jak poszło Astiemu??

Posted

My jesteśmy mocno zawiedzeni tą wystawą, głównie to sędzim, który albo nie wiedział, co pisać o naszej rasie, albo po prostu miał nas, wystawców, w głębokim. Ring wywalony na dwór na początku marca, czyli zimą. Malutki, na asfalcie, kałuże:shake: Opisy na 1,5 linijki. No, nie po to jechaliśmy prawie 400km:roll:
Ale wyniki tak jak się spodziewaliśmy- Suri 1.wybitnie obiecująca, w porównaniu z pieskiem przegrała, więc Slash 1.wo i BIS puppy 3! Didi z cwc, Sheina bob i BOG4:cool3: Czyli nasza ozikowa wycieczka poszalała ;)

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
Grupę II wygrał nowofunland.

Jego młodszy krewniak- Chic Choix Six Stars też "poszalał" i oprócz BOB Junior i BIS Junior w sobote, był też 2 na BIS Junior w niedziele:loveu:

GRATULACJE !!! Grupa IX pokazałą swoje :) Mali ciałem, wielcy duchem :)

Posted

aga616 napisał(a):
ale i tak wielkie gratulacje!!szkoda że nie udało nam się spotkać -będziecie w Krakowie??aaa nie wiesz jak poszło Astiemu??

dzięki :loveu:
no szkoda, za szybko uciekliście!
asti najlepszy junior w rasie i najlepszy junior grupy VII

Posted

McDzik napisał(a):
Jest i Diana nawet :evil_lol:

Ano jest :lol: Widziałam Was nawet na ringu, ale za daleko byłam, żeby zdjęcia robić, bo i tak by nic nie wyszło, a zanim przebrnęłabym przez to wszystko..:lol:

Posted

Przy amstaffach byłaś? No a myśmy byli na ringu, ostry sędziam nam się trafił., nie przyznał w ogóle najlepszego drosołego psa w rasie ani najlepszej dorosłej duki w rasie ... my na szczęście mamy upragnione Zwycięstwo Młodzieży :) ..

Posted

McDzik napisał(a):
Przy amstaffach byłaś? No a myśmy byli na ringu, ostry sędziam nam się trafił., nie przyznał w ogóle najlepszego drosołego psa w rasie ani najlepszej dorosłej duki w rasie ... my na szczęście mamy upragnione Zwycięstwo Młodzieży :) ..

Tak ;)
Ehh Ci sędziowie..:lol:
W każdym razie gratulacje! Oby tak dalej, aż do Mł. Ch.! :multi:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Tak ;)
Ehh Ci sędziowie..:lol:
W każdym razie gratulacje! Oby tak dalej, aż do Mł. Ch.! :multi:

Thx :) .. no.. brakuje nam jeszcze jednego małego CWC, bo jedno już mamy z Jarosłąwia, a duże CWC mamy z Rzeszowa :) ..

Posted

Pożyjemy zobaczymy.. :) W Krośnie się okaże :) a do Lublina już z Nelką jedziemy, żeby ona też zaczęła robić :) Nelka jest młodsza, narazie dopiero dwa razy byłą na wystawie.

Posted

zakla napisał(a):
Cambel, dzięki, cała sesja Suri:lol: Co prawda spoza ringu, ale i tak super ;)
No i Pixel się załapał (śniady puchaty sheltie;)).

Ja również dziękuję, bardzo miło było Was poznać!
Jeżeli zdjęcia się przydadzą, to bierz :lol:

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']Grupę II wygrał nowofunland.

A to moje chłopaki...

http://img505.imageshack.us/img505/3129/dscf8807km7.jpg

No PRosze GOsiaczku jak poszalałas ze swoimi chlopakiami:loveu:
Ogromne Gratulacje dla Was:multi::multi::multi:

Posted

Cambel i fotki moich paskudek sie zakrecily na picasie ;) dzieki ;)

Jak niektórzy juz wiedzą to:
Fryta dosk, 1 CWC (już 4 CWC "małe" a zero duzych)
Kokos dosk, 2