zakla Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A to baby nie są od trzeceigo miesiąca?:cool3: Su na klubówce debiutowała w bejbikach mając 13cie tygodni:loveu: A ja debiutowałam również z aussikiem w klasie szczeniąt i nawet mimo konkurencji miałyśmy NSzwR:lol: A tak btw mozecie mi powiedzieć, jak tam obok hali jest z miejscem na wyprowadzenie psa? Beton, trawnik, pole, park? Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A tak btw mozecie mi powiedzieć, jak tam obok hali jest z miejscem na wyprowadzenie psa? Beton, trawnik, pole, park? Wiekszosc zabetonowana i teren nie jest duzy ale na tyłach jest troche trawy :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tylko ze ja prawdopodobnie własnie pojde 2 dni do pracy czyli sobota niedziela wtedy kiedy bedzie wystawa.... Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 O kurcze :( To juz nie fajnie ..:( Myślałam, że mówisz o czwartku i piątku na przykład.. Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No własnie nie, moze sie uda ze bede oba dni a moze byc tak ze zaden :( Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie dziekuje :) Ale u mnie raczej pewne, nie wiadomo jak z sobotą, ale w niedziele wystawiam psiaka , więc musze byc :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja własnie za to wystawianie trzymam zeby I miejsca były :) Quote
AnkaW Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dudek nawet tak nie myśl. Ja muszę wymisiać moją ulubioną sunieczkę :loveu::loveu: Quote
gigalagothica Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Na pewno ktos z Wam wybiera sie na wystawe juz jutro. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc?? Potrzebuje kilku informacji z katalogu, bo na stronie gów... mają!:angryy: Jeżeli ktoś byłby tak miły prosze o cynk, ze macie katalog - oddzwonie, lub odpisze. Kontakt do mnie: gg 1583093 mail: [email protected] tel. 600 810861 Chodzi mi o info dot. dogów niemieckich: - o ktorej wchodza na ring? - w jakiej kolejnosci kolory (czarne, blekity, zolte)? - jakie rasy wchodza na ring przed dogami i po ile psow w tych rasach? Będę bardzo wdzięczna!! Quote
Cambel&Megi Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 gigalagothica, nie ma rozpiski godzinnej! :shake: Quote
Frytela Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Cambel&Megi']gigalagothica, nie ma rozpiski godzinnej! :shake: niestety ale to prawda :/ Quote
gigalagothica Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ech, to moze przynajmniej dowiem sie ile psow ma byc na ringu 5 przed dogami niem.? :cool3: Quote
aneta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Do bani jak nie znamy kolejności - pamieam kilka lat wstecz jak mało który oddział dawał rozpiske i wystawcy MUSIELI przyjechać na godzine 10 - ścisk, tłok i dezinformacja. Psy wchodzace jako pierwsze sie spóźnią bo przed wystawą nie będzie miejsca - i zamiast rotacji na małej hali i przed halą będzie nieprzyjemnie .... Quote
Kika Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 aneta napisał(a):Do bani jak nie znamy kolejności - pamieam kilka lat wstecz jak mało który oddział dawał rozpiske i wystawcy MUSIELI przyjechać na godzine 10 - ścisk, tłok i dezinformacja. Psy wchodzace jako pierwsze sie spóźnią bo przed wystawą nie będzie miejsca - i zamiast rotacji na małej hali i przed halą będzie nieprzyjemnie .... Aneta nie martw się - jutro będziecie mieli luzzzzzzzzzzz, troszkę gorzej w niedzielę. Quote
aneta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 W niedziele kto mądry będzie miał wiadomości z katalogu osób z soboty ;) Quote
Recommended Posts