Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda_drakkar napisał(a):
My też oc. doskonała i Zw. Mł:cool3: Rozpoczęliśmy Młodzieżowy Championat:multi:
I dzięki dziewczyny za super spotkanko:loveu::cool3:

Jeszcze raz graty wielkie ! :multi: Noo miło było się znowu zobaczyć, Drakkarek wygłaskany :) :loveu:No to do nastepnego.. Gdzie sie teraz wybieracie? :)

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Co jest trudnego to ci pomogę. Ty moze nie jestes taką dziewczyną co podeszła do nas z komorką zeby zrobic naszemu Spanielkowi zdjecie? Jak nie to przepraszam ale byla taka osoba bardzo zresztą mila ;) Myslalam ze to moze ty bo wlasnie kolo Malamutow sie krecila

Ja miałam aparat i kamere ;)

Posted

[quote name='McDzik']No to my sie pochwalimy :)

DIANA Lwia Dolina - lok I, oc. dosk, Zw.Mł !!!

A to my też. Moja szczeniara beauceronka Chakra de la Noe d'Orient - WO+ ładny opis. :loveu: Pierwsza wystawa w jej życiu. ;)

McDzik widzę, ze byliście na hali. Szczęściarze. Grupa I oceniana była na ringu przed halą. Obok ringu ONów. Zimno i głośno. Brrr !!!

Posted

[quote name='Karmi']A to my też. Moja szczeniara beauceronka Chakra de la Noe d'Orient - WO+ ładny opis. :loveu: Pierwsza wystawa w jej życiu. ;)

McDzik widzę, ze byliście na hali. Szczęściarze. Grupa I oceniana była na ringu przed halą. Obok ringu ONów. Zimno i głośno. Brrr !!!

Gratulacje pieknego debiutu :loveu::loveu::loveu:

Tak, mielismy to szczęście, że bylismy na hali a nie przed nią, bo faktycznie czasami wychodziłam zerknąć na sytuacje ringową przed hale i jak sie dłużej tam stoi, to co niektórzy mogą zmarznąć.. No ale nic, odeszło w zapomnienie, a piękny opis w karcie oceny zostaje :):)

No to ja jakieś fotki z wystawy zarzucę, a wy się dalej chwalcie wynikami :)

Tu moje cudaki dwa kochane:

A tu reszta:
http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/drakkar.jpg

http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/haszczak.jpg

http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/kaukaz.jpg

http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/xx.jpg

Posted

McDzik napisał(a):
Jeszcze raz graty wielkie ! :multi: Noo miło było się znowu zobaczyć, Drakkarek wygłaskany :) :loveu:No to do nastepnego.. Gdzie sie teraz wybieracie? :)

Chyba widzimy się dopiero w Krośnie:-(

Posted

uu to dopiero za 2 miesiące :( Nie ma takiej opcji! To ja zapraszam do rzeszowa na bulwary na dogomaniakowy spacerek !!! :):):) Pogoda sie robi u nas coraz ładniejsza :) .. A my przed Krosnem jeszcze Katowice i Lublin :)

Posted

Malamuty wygrał piesek z młodzieży. Nie było przyznanego tytułu najlepszej dorosłej suki i psa w rasie, nie wiem czy Santi ma dosk i cwc w każdym razie o porównanie o rasę szły młodzież i weterany. W życiu takiej chały nie widziałam. Piękny champion odesłany z jaką oceną nie wiem, chyba bdb skoro nie był proszony do porównania. Sędzina bez komentarza. Ja mam piękny opis, oprócz tego, że suka tłusta :diabloti: co wiem, ale sędzina nie zna regulaminu. Kazała nam nie iść na bisa, nie zamierzałam, bo Maryś zachorzała, ale nie miała prawa tak zrobić. Ale co tam, ja o tej pani i jej tatusiu, który też poszalał, siedząc całą ocenę na stołku i dupy nie ruszając, nie znając wzorca, nie dotykając psów oceniał. No comments. I do tego ślizgawka jak cholera. Nic to, do Krosna już tylko dwa miesiące :razz:

Posted

O jaki ładny :):) ... a mysmy tam wykładzine w porządku mieli na ringu, fajnie było :) Nerwów sie ojadłam przez konkurenta, ale swoje wzielismy, cel na Jarosław zrealizowany i każdy zadowolony, chociaż oceny w leonach ostre leciały...

Posted

Nugat piekny :O Widziałam go, zaparkowaliscie samochód niedaleko nas i wysiadaliśmy równoczesnie :) Ja przyjechałam z takim małym spanielkiem z avataru :)

[quote name='Nerul']A ja was widzialam ! Przed samym wejsciem tzn. na parkingu- jak widzialas malego białego pieska tzn. Spaniela Tybetanskiego i 2 dziewczyny to bylysmy my ;) Ja i McDzik

Nerul, cóż za jednomyslność :) :cool3: ... (kremowego!)

Posted

[quote name='McDzik']Nerul, cóż za jednomyslność :) :cool3: ... (kremowego!)

Prosze o wybaczenie- mysle o czyjms innym o czyms innym pisze. A ja teraz sie McDzik kuruje- choroba mnie dorwała :roll:

Posted

a dziękujemy :)
Gratulujemy wszytskim wyników!!!!

McDzik
a całkiem mozliwe.
Nawet pomyślałam, ze to moze wy! :D ale stwierdzilam, ze takich malych spanieli tybetanskich to napewno jest wiecej :D a Niusław jak wpada na wystawę, to raczej do najspokojniejszych nie nalezy :D wszystko musi sprawdzić :D zresztą sama widziałaś.
A to zdjęcie to było robione wlasnie na parkingu jak sie juz pakowaliśmy, zmęczony był to i stał spokojnie :D

Posted

Nie xD Arn jest tylko jeden xD Kremowych spanielków tybetańskich w całej Polsce jest aż 5 razem z Arnim :) więc małe prawdopodobieństwo, że byłby to jakiś inny :) A Nugat cudnie stoi, medal się należał :) Gratulacje !!! :)

Posted

Katowice, Krosno, i troche Słowacji jak dobrze pójdzie :)

tak tak, spory plecak mój znak rozpoznawczy, bo ja zawsze wszystko mam ze sobą + aparat :D a potem kręgosłupa nie czuje, no i jeszcze Nugat ciągnący we wszystkie strony -> to my :D

dzięki McDzik, co do spanieli, nie wiedzialam :) ale juz wiem! ;)

Posted

tak były wybory BIS szczeniaków. Z tym że nie było BIS dnia szczeniaków a wszystkie razem z obydwu dni miały BIS w niedziele i była ich spora gromadka.

Posted

Nugatika napisał(a):
Katowice, Krosno, i troche Słowacji jak dobrze pójdzie :)

tak tak, spory plecak mój znak rozpoznawczy, bo ja zawsze wszystko mam ze sobą + aparat :D a potem kręgosłupa nie czuje, no i jeszcze Nugat ciągnący we wszystkie strony -> to my :D

dzięki McDzik, co do spanieli, nie wiedzialam :) ale juz wiem! ;)

Nic się nie stało :) Ogółem to jestem dumna, bo aż jedna osoba która do nas podeszła, wiedziała co to za rasa! :multi: Pozdrowienia dla tego pana :lol:

A wystawy podobnie jak my, tylko z tą zagranicą to dopiero od lipca.. i głównie Ukraina (dzięki Nerul :loveu:).. ale na Katowice i Krosno jestesmy zgłoszeni i opłaceni z Arnim, także pewnie się w Krośnie widzimy (bo w Katowicach w inny dzień jesteśmy). To trzymamy kciuki na przyszłosć :)