narisowa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 simbik napisał(a): Przyjdę Was jutro nawiedzić :cool3:. zapraszamy:loveu: dotrzemy pewnie po 13. była możliwość zostania w hotelu, ale dziecię w domu zostało same z drugim psiskiem i chciał nie chciał musieliśmy wracać. kiedyś robili wybory najlepszego psa dnia, teraz wybrali tylko najlepszego juniora dnia. więc jutro wypada się pokazać i zrobić dwa kólka - i do domu:evil_lol: zanetta napisał(a):GRATULACJE :multi: widze ze dobrze trzymalam kciuki ;) oj dobrze, dobrze:loveu: Quote
Nugatika Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to jak kciuki forumowe takie skuteczne, to my tez poprosimy!!! :) I gratulujemy dzisiejszym zwycięzcom :) Nugat wykąpany, lezy pod biurkiem, ja nie czuje kręgosłupa po 3 godzinach sterczenia nad wanną... :| nie wiem jak sie nazywam :D chyba pierwszy raz w zyciu sie tak zmeczylam kąpaniem :| przepraszam Was, ale musialam sie powyżalać :P susząc Nugata stwierdzilam, ze nastepny na pewno bedzie krótkowłosy :D :D :D Quote
Judit Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 narisowa napisał(a):w uzupełnieniu dodam: naris - bog:multi:i jutro jedziemy pokazać się na bisach;) wasza mała zw mł, ocena doskonała ori najlepsza suka w rasie asti najlepszy junior w rasie i najlepszy junior grupy VII korleone ocena bardzo dobra gratulacje :cool3: i dzięki za uzupełnienie wyników. a macie pare fot German Beauty? :p Quote
McDzik Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzisiaj byłysmy z Nerul na same konkurencje finałowe oraz MP :) Piotrek_b - miło było poznać :) Hulka jest cudna! AnkaW , Cambel&Megi- miło było spotkać :) Gratulacje dla wszystkich, zaraz wrzucimy jakieś foty :D A kto będzie jutro do poznania? :) Będziemy miec piękny plakat dogomaniakowy :) Quote
McDzik Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Młody prezenter, wygrał chłopak z czarnym pudlem królewskim: HULKA Piotrka_b z dgm w moich łapskach :D:) GR X Quote
SZPiLKA23 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nie moge otworzyc rozpiski rasowej:(:(:( moze mi kros napisac o ktorej beda bule o ile jakies beda no i alaskany, wilczaki.... Quote
Bura Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Iwona1984']http://i26.tinypic.com/ftj6zs.jpg To ta cudna siostra Birina!! szkoda, że pudle były dziś a nie jutro gdy my się pokazujemy!! Quote
McDzik Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nie moge otworzyc rozpiski rasowej:(:(:( moze mi kros napisac o ktorej beda bule o ile jakies beda no i alaskany, wilczaki.... Nie ma rozpiski godzinnej, nawet w katalogu tym z wystawy .. Quote
SZPiLKA23 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Chorera i jak zwykle przyjde po wszystkim...:-/ Quote
Bura Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Chorera i jak zwykle przyjde po wszystkim...:-/ Malamuty będą ok 10.20 bo po akitach. Quote
Nugatika Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a kto by mi mogl powiedziec jak to jutro z goldenami? Quote
zanetta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 cofnij sie z postami wstecz i znajdziesz ;) zanetta napisał(a): goldeny po cocer am 3, angielski 3, flaty 3 i goldeny mysle ze o to Ci chodzi Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 O widze cisza po Jarosławiu. Ja i McDzik wróciłysmy zadowolone z Dianą Oaza Wschodu z Oc. Doskonałą oraz Zw. Mł A jak u reszty? ;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 McDzik napisał(a):A masz jutro ta prace? Przyjedź tak o 10 .. Byłammmm weszłam akurat jak Twoja kruszynka zapoznawała sie z 2 dogami:eviltong: bosko to wygladało:evil_lol: ale nie zdarzyłam foty zrobic:placz: Quote
Magot Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 My też oc. doskonała i Zw. Mł:cool3: Rozpoczęliśmy Młodzieżowy Championat:multi: I dzięki dziewczyny za super spotkanko:loveu::cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bura napisał(a):Malamuty będą ok 10.20 bo po akitach. Dziekuje zdarzyłam na alaskany, wszystkie pieeekne poprostu idealne:loveu: (jak dlamnie;)) złapałam tez 2 wilczaki:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Masz moze dokładne dane kóry malamut wygrał? Niestety niezdązylam spisac. Biały niestawil sie z tego co widzialam... Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Niestety nie pozatym nie bardzo łapie sie we wszystkich nazwach oznaczeniach itp:oops: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Co jest trudnego to ci pomogę. Ty moze nie jestes taką dziewczyną co podeszła do nas z komorką zeby zrobic naszemu Spanielkowi zdjecie? Jak nie to przepraszam ale byla taka osoba bardzo zresztą mila ;) Myslalam ze to moze ty bo wlasnie kolo Malamutow sie krecila Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No to my sie pochwalimy :) DIANA Lwia Dolina - lok I, oc. dosk, Zw.Mł !!! http://img168.imageshack.us/img168/5509/dianaja3.jpg [quote name='SZPiLKA23']Byłammmm weszłam akurat jak Twoja kruszynka zapoznawała sie z 2 dogami:eviltong: bosko to wygladało:evil_lol: ale nie zdarzyłam foty zrobic:placz: 'Kruszynka' czyli Arni to mój piesek, a nie Nerul :evil_lol: i to ja wtedy go za smycz trzymałam, jak się z tymi wielkimi Dogami zapoznawał :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wź usun to zdjecie= ochydnie wyszlam jak jakis down. Prosze niepatrzec na człeka z aparatem w turkusowej bluzie to JA xD A Arni- Mcdzika psiur ale ja go jak wlasnego wkoncu- ciocia Nerul :P Quote
Recommended Posts