Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Świete słowa... a co do mnie- jak za 10 lat dostane psiura to wtedy bedziemy jeździły- ty ze Spanielami a ja z Malamutami xDD Ahh cóż za wymysly na przyszlosc Quote
Magot Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 McDzik napisał(a):To proste :cool3::cool3::cool3: Ty też tam trzymaj za mnie i za Diane :D To pierwsza wystawa przed Rzeszowem w kl.młodziezy gdzie była w takim bądź razie? Aa, myślałam, że chodzi ogólnie o naszą trzecią wystawę:lol::lol: Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Paulinka a ty sie zapisywalas normalnie czy tam na stoisku z Jarosławia jak byli na Rzeszowie? Jak na stoisku to napewno jestes zapisana ;) Magduś- no to jeszcze w Kraku się ujzymy i... moze Wawa jeżeli pojedziesz xD nie miałam za bardzo czasu zeby latac i ich szukac :/ formularzem netowym zgloszenia wyslałam... Quote
goldenniva Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 McDzik napisał(a):Kogo z dogomaniaków będzie można poznać w niedziele i z jakimi psiakami będziecie? ;P ja tez bede w niedziele z niufkiem !!!:multi: Frytela napisał(a):nie miałam za bardzo czasu zeby latac i ich szukac :/ formularzem netowym zgloszenia wyslałam... ja dzwonilam 3 razy i nie wiedzieli czy zgloszenie doszlo czy nie ale pan powiedziala ze jak zaplacone to najwyzej zgloszenie sie doscle jeszcze raz ;) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Świete słowa... a co do mnie- jak za 10 lat dostane psiura to wtedy bedziemy jeździły- ty ze Spanielami a ja z Malamutami xDD Ahh cóż za wymysly na przyszlosc Tak :D A Arni będzie wtedy utytułowanym weteranem juz dawno.. xD magda_drakkar napisał(a):Aa, myślałam, że chodzi ogólnie o naszą trzecią wystawę:lol::lol: Nie nie, mi chodzi o trzy wystawy z Zw.Mł do Championatu Młodzieżowego xD Diana narazie 1/3, ale to mniejszy chleb, bo międzynarodowa już zaliczona, a teraz dwie krajówki pójdą jak z górki :cool3: Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 goldenniva napisał(a):ja dzwonilam 3 razy i nie wiedzieli czy zgloszenie doszlo czy nie ale pan powiedziala ze jak zaplacone to najwyzej zgloszenie sie doscle jeszcze raz ;) a ja wlasnie nie placilam, nie mialam jak i kiedy i placic mam zamiar w poniedzialek... kurcze mam nadzieje ze przyjeli... Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A myśmy od razu na wystawie w Rzeszowie przy tym stoliku zapłacili i zgłosili :) Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 McDzik napisał(a):A myśmy od razu na wystawie w Rzeszowie przy tym stoliku zapłacili i zgłosili :) jak już mówiłam ja nie miałam kiedy, i nawet nie wiedziałam ze byli... :/ Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja też bym się pewnie nie skapnęła, bo tak się zaszyli ze swoim stoliczkiem malutkim, że masakra, ale ktoś tam ze znajomych dał cynk, bo sam zgłaszał i chwała mu za to :) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Słuchaj a byłaś tam rok temu? Ja się mogę znajomych w razie czego popytać jak to było rok temu z tymi potwierdzeniami i czy tez było tak samo, bo może po prostu dostaje sie tydzien przed wystawa zeby nie zgubic czy cos .. ja to nie wiem, zawsze byłam tam w charakterze widza, teraz pierwszy raz jako wystawiający. Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Frytela napisał(a):pierwszy raz tam jade Specjalnie dla mnie :evil_lol: Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a skad to wiesz gadzie :P :P?? a mzoe mam inny powod?? :P a moze to kaprys :P nie no zartuje :P Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Frytela napisał(a):a skad to wiesz gadzie :P :P?? a mzoe mam inny powod?? :P a moze to kaprys :P nie no zartuje :P Ha, ha. :eviltong: Ja tam swoje wiem. Zresztą mam wygrzebać naszą rozmowę z archiwum? :razz: Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dzwoniłam do wujka, on był w tym tygodniu w związku i mu powiedzieli, że dopiero zaczynają się zabierać za wysyłanie. Potwierdzenia powinny dojść w przyszłym tygodniu :) Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ha, ha. :eviltong: Ja tam swoje wiem. Zresztą mam wygrzebać naszą rozmowę z archiwum? :razz: a to se grzeb, ale mialam tez inne powody ze wybrałam jarosław szczegóły na gadulcu :P Quote
Kori Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czy i kiedy będzie takie coś ile psów jest w danej rasie i klasie? Ja chcę do Nowego Dworu Mazowieckiego :placz: Znając życie nie wypali - to ponad 6 godzin drogi :p Zostaje mi tylko Jarosław. Wyobraźcie sobie, że niegdy nie widziałam jak się psy wystawia. Muszę siędowiedzieć, zanim swojego dostanę - wtedy już będzie za późno na naukę dla mnie :roll: Nie wiem czy mam po co jechać - ile będzie huskich. Nie mogę przeboleć tej klubówki :placz::placz::placz: Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 W Jarosławiu? Wątpie. We wrzesniu w Przemyślu było 6, a to ten sam oddział, a miasto większe przecież. Ale jesli tak je kochasz, to warto i dla jednego jechać :) A katalog przedwystawowy pewnie i się ukarze, ale to dopiero jak w ZK się uporają z potwierdzeniami. Quote
Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dzikuś w zesżłym roku bylo kilka Huskych- tak samo jak i dosc duza grupa Malamutow ;) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To tam kilka na pewno będzie, ja tylko pisze jak było we wrześniu w Przemyślu, bo to ten sam oddział :) Quote
Bura Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Dzikuś w zesżłym roku bylo kilka Huskych- tak samo jak i dosc duza grupa Malamutow ;) Mamutów sporo było, wiem bo myśmy byłyśmy :diabloti: Z gołom dooopom ale zawsze :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Marta jedziesz w tym roku? Wogole czego sie nieodzywasz coo :mad::diabloti:? Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No to teraz mnie ciekawi ile będzie leonbergerów, bo mam chapke na Rase z moją slicznotką :) Quote
Bura Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Marta jedziesz w tym roku? Wogole czego sie nieodzywasz coo :mad::diabloti:? Jade, jeśli tylko się dodzwonie do związku czy moją przyjęli. To w niedzielę pojedziemy. Nowe foty Ajki już na jej wątku, troszkę odrosła. Widziałaś ją na rzeszowskiej?? Miała chrapkę na Mańka i nie chciała biegać... tak to mieć sukę... Maniek fajny pies to przyznam ale co wyprawiała do niego, darła się przez cały balkon:diabloti: Quote
Recommended Posts