Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
Na stronie nic a nic nie ma oprócz tych list zgłoszonych psów, bo juz mi stronka działa normalnie ...

No właśnie, wczoraj dzwoniłam do oddziału, odebrał jakiś chamski gośc ( żeby nie użyć tu innego epitetu:cool1::shake:), który nie chciał mi nic powiedzieć, twierdząc, że wszystko jest napisane jak byk na stronie;/

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A do mnie przed chwilą dzwonili z oddziału przemyskiego czy na pewno dobra klasa psa bo na ich ostatniej wystawie (Przemyśl) Królowa była w championach a teraz zgłosiłam do weteranów. Był miły ten ktoś... Pozdrawiam oddział Przemyśl!!

Posted

magda_drakkar napisał(a):
No właśnie, wczoraj dzwoniłam do oddziału, odebrał jakiś chamski gośc ( żeby nie użyć tu innego epitetu:cool1::shake:), który nie chciał mi nic powiedzieć, twierdząc, że wszystko jest napisane jak byk na stronie;/

No to zbiorowo idziemy do okulisty chyba, bo ja nic nie widze, nie wiem jak on. Jak dla mnie nie ma żadnego info tam!

Posted

A to miło, miło.. sie szarpnęli na telefon.. ciekawe czy za rok do mnie zadzwonią, czemu suka jestw otwartej, jak rok temu była w młodzieży, haha :D

A ja patrzyłam jeszcze na to 'papierkowe' zgłoszenie i ulotke na Jarosław, ale tam tym bardziej nic nie ma....

zakla napisał(a):
Do mnie też dzisiaj dzwonił pan z o/przemyśl z zapytaniem o jh ;)

O, a od Ciebie co chcieli? :D Czy grupa młodsza czy starsza? :D

Posted

Bura napisał(a):
A do mnie przed chwilą dzwonili z oddziału przemyskiego czy na pewno dobra klasa psa bo na ich ostatniej wystawie (Przemyśl) Królowa była w championach a teraz zgłosiłam do weteranów. Był miły ten ktoś... Pozdrawiam oddział Przemyśl!!

Niezgłaszasz do Championów? Na przemyślu bylas w tej klasie. Czemu tym razem inaczej :eviltong:

Posted

Nerul napisał(a):
Niezgłaszasz do Championów? Na przemyślu bylas w tej klasie. Czemu tym razem inaczej :eviltong:

Do Przemyśla miałam w ogóle nie jechać. Gdybym nie jechała a zgłosiła psa do weteranów to i tak musiałabym potem zapłacić i to ok 50 zł więcej. Więc taniej mi było zgłosić do championów i ewentualnie nie pojechać. A do Jarosławia jadę z psem za grubym, nieodrośniętym i w ogóle :) Więc nie będę jeszcze za to płacić. :diabloti: Zamiast tego inwestuję w Arthroflex. Poza ty sędzina... no nie moja ulubiona :diabloti:

Posted

Nerul napisał(a):
Ja zamawiam spotkanko z wami znow... Musze tam Królową wygłaskac i zycze powodzenia... Jedyna w Weteranach czy jest moze jakis Samiec jeszcze?

Nie, Beatka nie zgłosiła swojego basiora :cool1: A ciotka Jolcia ma ważniejsze rzeczy do roboty niż z Rimusiem na wystawy jeździć. Jesteśmy same z tego co wynika z rozpiski.

Posted

Nerul napisał(a):
No to wygrana już w kieszeni... Teraz jeszcze BIS Weterankow :D:D

Na bisa chyba nie pojdziemy, Ajka nie wygląda a
ż tak ładnie.

Posted

A tam, trzeba być dobrej myśli :) Ja to natomiast zaczęłam dziś liczyc ewentualną stawkę na BIS Junior ... ale doszłam do 5 pod rząd na samym początku gr II i już mi się odechciało, po co się stresowac na zapas? :D .. No..ale na BIS Junior to nam trzeba z psem wygrać w leonach najpierw porównanie ;/

Posted

Nerul napisał(a):
A co wam w sumie szkodzi ;)? Weteranow jest niewiele- moze sie uda i staniecie na najwyzszym podjum na pudle? Zastanow się Marta :D:D Bede mocno trzymała kciuki !

Słuchaj, wtedy w Nowym Sączu była w pełni futra, zrobiona itd. A teraz jest łysawa miejscami i taka sobie. Może Marysia z nią na bisa pobiegnie, zobaczymy. Ja się chyba nie odważę:eviltong:

Posted

Ale my nie chcemy:lol: Slash jest 100% showem z bardzo znanej amerykańskiej hodowli thornapple, a Su jest 3/4 workingiem więc luzik, nie zależy mi:eviltong: Pztm jedziemy na wystawę razem ze Slashem i Sheiną więc nie wypada:lol:

Posted

Z tego co widziałam to sędzia preferuje raczej showowe czołgi więc, ekhm, no ale może coś mu się pozmienia:eviltong: Ja nie mam żadnych oporów przed bisami, niejednokrotnie pokazywałam na nich psy więc spoko ;)

Posted

Bura napisał(a):
Eee tam to było w 2006 stara sprawa. Ale dzięki.

To tym bardziej spóźnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtedy to ja nie wiedziałam, że jest cos takiego jak Dogomania... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: