Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

goldenniva napisał(a):
zapytam o jeszcze jedno czy wybiera sie ktos do jaroslawia i pozwolilby mi pocwiczyc wystawianie jego pieska ?

poćwiczyć - prosze bardzo możesz z moim ;) ale on nigdy nie chodził z obcym i nie wiem czy będzie chciał :cool3:. A w sumie też by mu się przydało na przyszłość.

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenniva napisał(a):
na jakie potwierdzenie????? ja nic nie dostalam a jak sama zadzwonilam to tez mi nie powiedziano czy dokumenty doszly i pies przyjety czy nie !
katalogu raczej nie bedzie na str

no jak to jakie hehe listowne, kazano nam przedzwonić za tydzień wtedy wszystko się wyjaśni,czy nas przyjeli

pozdr.:cool3:

Posted

Ewelinaa napisał(a):
no jak to jakie hehe listowne, kazano nam przedzwonić za tydzień wtedy wszystko się wyjaśni,czy nas przyjeli

pozdr.:cool3:

ja dzwonilam juz dwa razy (przez 2 tygodnie we wtorki w godzinach pracy) i raz poza godz praci i kazano mi zadzwonic za tydzien:angryy::angryy::angryy:

czikot napisał(a):
a do mnie miły pan zadzwonil i potwierdzil ze jestem przyjeta :-)

szczesciara !!!!:crazyeye:

narisowa napisał(a):
na ringu, czy na mp, czy tylko tak sobie??? i kiedy? w sb czy nd?

na mp to za stara jestem:placz:tylko pocwiczyc (choc gdyby ktos chcial to moze i wystawic bym sie odwazyla)na razie ucze sie wystawiac pieski roznych ras bo chcialabym to robic to jest super uczucie i nie wiem czy moge tak napisac ale moja pasja i hobby ja bede w niedziele mam psa w 2 gr jestem z reguly tak 1 godz przed rozpoczeciem ocen bo wchodze na ring z miom malenstwem zeby potem przy ocenie nie bylo niespodzianek;)

AnkaW napisał(a):
poćwiczyć - prosze bardzo możesz z moim ;) ale on nigdy nie chodził z obcym i nie wiem czy będzie chciał :cool3:. A w sumie też by mu się przydało na przyszłość.

szkoda ze 9 w sobote....

Posted

narisowa napisał(a):

:shake:my jesteśmy w sobotę.

eno szkoda - my niestety w niedzielę. A w Katowicach jesteście? Jak tak to się pewnie spotkamy, bo zgłosiłam Toniego:p

Posted

aga616 napisał(a):
eno szkoda - my niestety w niedzielę. A w Katowicach jesteście? Jak tak to się pewnie spotkamy, bo zgłosiłam Toniego:p

katowice - nie:shake:, z zaplanowanych wystaw w polsce na razie tylko lublin w czerwcu

Posted

Nerul napisał(a):
Magdus jezeli sie uda to się bierzesz ze mna na sobote co ty na to? A ja z tobą w niedziele bo u mnie z transportem w drugi dzien krucho

Kurczaczek właśnie sama nie wiem jak w sobotę, bo kuzynka chce sie do mnie władować, bo jej chlopak jakiś mecz w Rzeszowie gra i ona chce go zobaczyc ... i bym musiała z nią byc ;| ale nie wiem, pewnie nic z tego, bo przeciez w niedziele z samego rana trzeba wyjechać do Jarosławia. Kurcze..

AnkaW napisał(a):
Jeszcze do jutra można :cool3: co prawda trochę drożej ale można :p

No.. to teraz juz zamknięte zgłoszenia xD jest gdzieś jakis katalog przedwystawowy? Bo mi coś stronka przemyskiego ZK odmawia posłuszeństwa...

Posted

Na pierwszej stronie tego tematu jest tak podane:
Sobota 8 marca 2008 r.
Grupa IV
Grupa VII
Grupa IX
Grupa X

Niedziela 9 marca 2008 r.
Grupa I
Grupa II
Grupa III
Grupa V
Grupa VI
Grupa VII

Tylko aż 2razy jest VII, a VIII nie ma!!

Posted

No dokładnie ;D Nerul jak my sie rozumiemy .. tylko ozdóbki w sobote, ale w Jarosławiu bez szans na jakiegos tybeta, a tam o innych ozdóbkach sie na dogo przeczyta i zdjęcia zobaczy.. ale w niedziele jedziemy na bank :) z leonków to narazie wiem ze 'Skrzaty' zgłaszają swojego, ale ciii xD

Posted

narisowa napisał(a):
z tego co mi wiadomo gr VII w sobotę, przynajmniej ja tak się wybieram ze swoim sweterkiem;)

Tak tak VII w sobote my tez sie meldujemy z chlopakiem:lol:
Mamuska zostaje w domu i miejmy nadzieje ze nie zacznie rodzic podczas naszej nieobecnosci:diabloti:

Posted

narisowa napisał(a):
z tego co mi wiadomo gr VII w sobotę, przynajmniej ja tak się wybieram ze swoim sweterkiem;)

Była korekta robiona i na kolejnej partii zgłoszeń zostało to poprawione:)