AnkaW Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 goldenniva napisał(a):zapytam o jeszcze jedno czy wybiera sie ktos do jaroslawia i pozwolilby mi pocwiczyc wystawianie jego pieska ? poćwiczyć - prosze bardzo możesz z moim ;) ale on nigdy nie chodził z obcym i nie wiem czy będzie chciał :cool3:. A w sumie też by mu się przydało na przyszłość. Quote
Ewelinaa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 goldenniva napisał(a):na jakie potwierdzenie????? ja nic nie dostalam a jak sama zadzwonilam to tez mi nie powiedziano czy dokumenty doszly i pies przyjety czy nie ! katalogu raczej nie bedzie na str no jak to jakie hehe listowne, kazano nam przedzwonić za tydzień wtedy wszystko się wyjaśni,czy nas przyjeli pozdr.:cool3: Quote
czikot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a do mnie miły pan zadzwonil i potwierdzil ze jestem przyjeta :-) Quote
goldenniva Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ewelinaa napisał(a):no jak to jakie hehe listowne, kazano nam przedzwonić za tydzień wtedy wszystko się wyjaśni,czy nas przyjeli pozdr.:cool3: ja dzwonilam juz dwa razy (przez 2 tygodnie we wtorki w godzinach pracy) i raz poza godz praci i kazano mi zadzwonic za tydzien:angryy::angryy::angryy: czikot napisał(a):a do mnie miły pan zadzwonil i potwierdzil ze jestem przyjeta :-) szczesciara !!!!:crazyeye: narisowa napisał(a):na ringu, czy na mp, czy tylko tak sobie??? i kiedy? w sb czy nd? na mp to za stara jestem:placz:tylko pocwiczyc (choc gdyby ktos chcial to moze i wystawic bym sie odwazyla)na razie ucze sie wystawiac pieski roznych ras bo chcialabym to robic to jest super uczucie i nie wiem czy moge tak napisac ale moja pasja i hobby ja bede w niedziele mam psa w 2 gr jestem z reguly tak 1 godz przed rozpoczeciem ocen bo wchodze na ring z miom malenstwem zeby potem przy ocenie nie bylo niespodzianek;) AnkaW napisał(a):poćwiczyć - prosze bardzo możesz z moim ;) ale on nigdy nie chodził z obcym i nie wiem czy będzie chciał :cool3:. A w sumie też by mu się przydało na przyszłość. szkoda ze 9 w sobote.... Quote
narisowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 tylko pocwiczyc bede w niedziele [/quote] :shake:my jesteśmy w sobotę. ale może gdzieś na innej wystawie się spotkamy. mam dobry "egzemplarz" :diabloti:do ćwiczeń. Quote
AnkaW Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czy może ktoś z okolic Poznania wybiera się w sobotę na tą wystawę. Wiem, że daleko ale może ktoś taki jest :cool3: Quote
aga616 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 narisowa napisał(a): :shake:my jesteśmy w sobotę. eno szkoda - my niestety w niedzielę. A w Katowicach jesteście? Jak tak to się pewnie spotkamy, bo zgłosiłam Toniego:p Quote
narisowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 aga616 napisał(a):eno szkoda - my niestety w niedzielę. A w Katowicach jesteście? Jak tak to się pewnie spotkamy, bo zgłosiłam Toniego:p katowice - nie:shake:, z zaplanowanych wystaw w polsce na razie tylko lublin w czerwcu Quote
McDzik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kurcze, ozdóbki w sobote .. ehh a ja będę w niedziele z leonką ..:( Quote
Coffee&Nera Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Magdus jezeli sie uda to się bierzesz ze mna na sobote co ty na to? A ja z tobą w niedziele bo u mnie z transportem w drugi dzien krucho Quote
Bura Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 W niedziele moge wziac kogos z nami (chyba szpice w niedziele sa??) Quote
simbik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A my się zaczeliśmy zastanawiać nad zgłoszeniem - rychło w czas :evil_lol:. Quote
AnkaW Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jeszcze do jutra można :cool3: co prawda trochę drożej ale można :p Quote
McDzik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nerul napisał(a):Magdus jezeli sie uda to się bierzesz ze mna na sobote co ty na to? A ja z tobą w niedziele bo u mnie z transportem w drugi dzien krucho Kurczaczek właśnie sama nie wiem jak w sobotę, bo kuzynka chce sie do mnie władować, bo jej chlopak jakiś mecz w Rzeszowie gra i ona chce go zobaczyc ... i bym musiała z nią byc ;| ale nie wiem, pewnie nic z tego, bo przeciez w niedziele z samego rana trzeba wyjechać do Jarosławia. Kurcze.. AnkaW napisał(a):Jeszcze do jutra można :cool3: co prawda trochę drożej ale można :p No.. to teraz juz zamknięte zgłoszenia xD jest gdzieś jakis katalog przedwystawowy? Bo mi coś stronka przemyskiego ZK odmawia posłuszeństwa... Quote
Różyczka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Narazie nie widzę żadnego na stronce Quote
SZPiLKA23 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jest jakis wykaz ktore rasy sa w ktory dzien?? Quote
Różyczka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Na pierwszej stronie tego tematu jest tak podane: Sobota 8 marca 2008 r. Grupa IV Grupa VII Grupa IX Grupa X Niedziela 9 marca 2008 r. Grupa I Grupa II Grupa III Grupa V Grupa VI Grupa VII Tylko aż 2razy jest VII, a VIII nie ma!! Quote
Coffee&Nera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O idealnie jak dla mnie... Jade w Niedziele i mam i V grupke i II ;) Quote
McDzik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No dokładnie ;D Nerul jak my sie rozumiemy .. tylko ozdóbki w sobote, ale w Jarosławiu bez szans na jakiegos tybeta, a tam o innych ozdóbkach sie na dogo przeczyta i zdjęcia zobaczy.. ale w niedziele jedziemy na bank :) z leonków to narazie wiem ze 'Skrzaty' zgłaszają swojego, ale ciii xD Quote
narisowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Różyczka'] Tylko aż 2razy jest VII, a VIII nie ma!! z tego co mi wiadomo gr VII w sobotę, przynajmniej ja tak się wybieram ze swoim sweterkiem;) Quote
Tecia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 narisowa napisał(a):z tego co mi wiadomo gr VII w sobotę, przynajmniej ja tak się wybieram ze swoim sweterkiem;) Tak tak VII w sobote my tez sie meldujemy z chlopakiem:lol: Mamuska zostaje w domu i miejmy nadzieje ze nie zacznie rodzic podczas naszej nieobecnosci:diabloti: Quote
Kika Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 narisowa napisał(a):z tego co mi wiadomo gr VII w sobotę, przynajmniej ja tak się wybieram ze swoim sweterkiem;) Była korekta robiona i na kolejnej partii zgłoszeń zostało to poprawione:) Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kogo z dogomaniaków będzie można poznać w niedziele i z jakimi psiakami będziecie? ;P Quote
Recommended Posts