Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Po Jarosławiu do Krosna:)

My po Jarosławiu :

30 marca Katowice - z Arnim w szczeniakach
20 kwietnia Lublin - z Dianą w młodzieży i może namówie wujka na Sindi - w championach - i Nelle - też w młodzieży?

I dopiero potem Krosno, bo to w maju, a do tego czasu bym chyba umarła bez wystaw :loveu:

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):

I dopiero potem Krosno, bo to w maju, a do tego czasu bym chyba umarła bez wystaw :loveu:

Ja się właśnie zastanawiam, czy dożyję:placz::hmmmm:

Posted

Nerul napisał(a):
Mnie napewno napotkacie jak bez Magdy to na Malamutach- szczegolnie przy bialym Ironie ;)

Co bez Magdy, co !! ?? :D Ja tez chce Irona ujrzeć :D Tylko oby nam się oceny ringowe nie pokryły ;/

magda_drakkar napisał(a):
Ja się właśnie zastanawiam, czy dożyję:placz::hmmmm:

No to szkoda... to zgłośc gdzieś jeszcze :) Na Katowice już nie można, a Lublin tylko dla I, II i V grupy jest ..

Nerul napisał(a):
Nelle to ja biorę pod me skrzydla... A na Krosno kogo z Leonkow bierzecie ;)?

No pewnie na Krosno plan zrobimy, że dam Ci Nelke wystawic w młodzieży, a Diane wpakuje do pośredniej, o ile w Lublinie zakończymy Championat Młodzieżowy, a jestem dobrej mysli :) ...

Posted

[quote name='Cambel&Megi']A ja zapraszam do kupna smyczy (np. na klucze) z logiem Dogomanii,
znak rozpoznawczy, a pomagamy psom :)
Wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101&highlight=smycz

Aż kupie :)

[quote name='Kori']Jak zrobicie transparent, to podejdę :razz:

No.. to już kolejna osoba, chyba trzecia w kolejce do zapoznania xD Ale będzie Was więcej mam nadzieje :) Osoby dorosłe z psami z dogo też chętnie poznamy :D Wszystkich, wszystkich :D Ja tam otwarta jestem :)

Posted

Nerul napisał(a):
Zakla ja zamawiam spotkanko z tobą- z tego co przeczytalam na dawnej stronie to jestes w moim wieku i to jeszcze Malamuciarka gratis bo wiem ze masz 2 takie cuda *_*

Spoko, ja będę przy ringu owczarków australijskich z moją czekoladą ;)

Posted

A wie ktoś może, czy można gdzieś w Polsce albo w internecie kupić takie złote spinki do numerka startowego, żeby nie przyklejać tylko przypiąć sobie do kieszonki? Widziałam nie raz takie, każda przedstawia psa rasy, jaką się wystawia i bardzo elegancko się to prezentuje... niestety ilekroć pytałam, dowiadywałam się, że w Polsce nigdzie nikt takich nie wiział i wszystkie zakupowane są za granicą na jakis międzynarodowych wystawach... Ja za tym łażę już ze dwa lata i nic.. Chyna trzeba ruszyć cztery litery za granicę wreszcie ;)

Posted

Ja takie cudo na wystawie w Krakowie zakupiłam, no nie złote bo mnie złoto w oczy kole, ale srebrne. Tylko mo to ktoś gwizdnął w Nowym Sączu bodajże albo Nowym Targu na wystawie.:mad:

Posted

McDzik napisał(a):
Myślę, że ktoś się pomylił i zamiast zgłosić swojego psa, zgłosił Twojego, bo albo pomylił się przy podawaniu numerka, albo podał numer zgłoszeniowy, a nie katalogowy i takim oto cudem Twój psiak - opłacony - jest na liście.

Współczuję tej osobie :( . Jeżeli sie szybko nie zorientuję to ... straci pieniążki. A tam :P Najwyżej wyjdzie że ZW. MŁ. oddam walkowerem :razz::cool3::evil_lol:

Posted

no to my z Nuskiem też bedziemy
:)
drugi występ w otwartej :D
w klasie mamy 2 braci :) wszyscy 3 są w podobnym typie, zyczcie nam powodzenia :D

wiadomo juz kto, gdzie, kiedy sedziuje?

Posted

tak tak :)
byliśmy :)
jeszcze Jarosław i Katowice przed nami, potem na pewno Krosno, bo przydaloby sie gdzieś Championat skonczyc :D

a poteem sie zobaczy :)

Nerul, to jak mnie zauwazysz, to podejdz i złap za ręke, bo ja na wystawach taka zamotana zawsze chodzę :| ze czasami nie wiem co sie wokół mnie dzieje :D

Posted

Bura napisał(a):
Ja takie cudo na wystawie w Krakowie zakupiłam, no nie złote bo mnie złoto w oczy kole, ale srebrne. Tylko mo to ktoś gwizdnął w Nowym Sączu bodajże albo Nowym Targu na wystawie.:mad:

O prosze, to ja też się do Krakowa wybieram, więc będę tam buszować, aż może znajde. No... Tobie bardziej srebrny pasuje do rasy Twojego psa nawet tak jakby, a mi złoty, bo spaniele tybetańskie i leonbergery głównie w złotym kolorze wystepują. :) ..

Noo Nerul, widzę już kolejne osoby do zapoznania. Jak koło leonków, to daleko się ruszac nie będziemy musiały, w ogóle to ciekawe czy ktokolwiek za naszym bannerem pójdzie xD

Posted

Nugatika napisał(a):
no to pewnie ja ;)
w katalogu to Staszek Sojka jest ;P
ale Nusiu i tak mój ;)

tak tak, teraz juz sobie przypominam leonbergery lezały koło nas i czekaly na ocenę :)

No to myśmy sie z Magdą tam kręciły. Jak widzialas dziewczyne cąłującą wielki nochal leona :diabloti: To napewno bylam ja