McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 magda_drakkar napisał(a):Po Jarosławiu do Krosna:) My po Jarosławiu : 30 marca Katowice - z Arnim w szczeniakach 20 kwietnia Lublin - z Dianą w młodzieży i może namówie wujka na Sindi - w championach - i Nelle - też w młodzieży? I dopiero potem Krosno, bo to w maju, a do tego czasu bym chyba umarła bez wystaw :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nelle to ja biorę pod me skrzydla... A na Krosno kogo z Leonkow bierzecie ;)? Quote
Magot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 McDzik napisał(a): I dopiero potem Krosno, bo to w maju, a do tego czasu bym chyba umarła bez wystaw :loveu: Ja się właśnie zastanawiam, czy dożyję:placz::hmmmm: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nerul napisał(a):Mnie napewno napotkacie jak bez Magdy to na Malamutach- szczegolnie przy bialym Ironie ;) Co bez Magdy, co !! ?? :D Ja tez chce Irona ujrzeć :D Tylko oby nam się oceny ringowe nie pokryły ;/ magda_drakkar napisał(a):Ja się właśnie zastanawiam, czy dożyję:placz::hmmmm: No to szkoda... to zgłośc gdzieś jeszcze :) Na Katowice już nie można, a Lublin tylko dla I, II i V grupy jest .. Nerul napisał(a):Nelle to ja biorę pod me skrzydla... A na Krosno kogo z Leonkow bierzecie ;)? No pewnie na Krosno plan zrobimy, że dam Ci Nelke wystawic w młodzieży, a Diane wpakuje do pośredniej, o ile w Lublinie zakończymy Championat Młodzieżowy, a jestem dobrej mysli :) ... Quote
Kori Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jak zrobicie transparent, to podejdę :razz: Quote
Cambel&Megi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A ja zapraszam do kupna smyczy (np. na klucze) z logiem Dogomanii, znak rozpoznawczy, a pomagamy psom :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101&highlight=smycz Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Cambel&Megi']A ja zapraszam do kupna smyczy (np. na klucze) z logiem Dogomanii, znak rozpoznawczy, a pomagamy psom :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101&highlight=smycz Aż kupie :) [quote name='Kori']Jak zrobicie transparent, to podejdę :razz: No.. to już kolejna osoba, chyba trzecia w kolejce do zapoznania xD Ale będzie Was więcej mam nadzieje :) Osoby dorosłe z psami z dogo też chętnie poznamy :D Wszystkich, wszystkich :D Ja tam otwarta jestem :) Quote
zakla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nerul napisał(a):Zakla ja zamawiam spotkanko z tobą- z tego co przeczytalam na dawnej stronie to jestes w moim wieku i to jeszcze Malamuciarka gratis bo wiem ze masz 2 takie cuda *_* Spoko, ja będę przy ringu owczarków australijskich z moją czekoladą ;) Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 zakla napisał(a):Spoko, ja będę przy ringu owczarków australijskich z moją czekoladą ;) Jest tylko jeden czekoladowy czy jak Was mamy poznac? Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to napewno podejdę do was... ;) Jestescie jedyne w swojej klasie Quote
Frytela Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Cambel&Megi']A ja zapraszam do kupna smyczy (np. na klucze) z logiem Dogomanii, znak rozpoznawczy, a pomagamy psom :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101&highlight=smycz Z logiem Dogo?? :cool3::cool3: A to zakupie :D :D Jak Cambelisko zachęca ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Frytela napisał(a):Z logiem Dogo?? :cool3::cool3: A to zakupie :D :D Jak Cambelisko zachęca ;) Jak widać :razz: Ja też planuję zamówić, tylko narazie spłukana jestem po bazarku u Taks :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A wie ktoś może, czy można gdzieś w Polsce albo w internecie kupić takie złote spinki do numerka startowego, żeby nie przyklejać tylko przypiąć sobie do kieszonki? Widziałam nie raz takie, każda przedstawia psa rasy, jaką się wystawia i bardzo elegancko się to prezentuje... niestety ilekroć pytałam, dowiadywałam się, że w Polsce nigdzie nikt takich nie wiział i wszystkie zakupowane są za granicą na jakis międzynarodowych wystawach... Ja za tym łażę już ze dwa lata i nic.. Chyna trzeba ruszyć cztery litery za granicę wreszcie ;) Quote
Bura Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja takie cudo na wystawie w Krakowie zakupiłam, no nie złote bo mnie złoto w oczy kole, ale srebrne. Tylko mo to ktoś gwizdnął w Nowym Sączu bodajże albo Nowym Targu na wystawie.:mad: Quote
bodzia78 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 McDzik napisał(a):Myślę, że ktoś się pomylił i zamiast zgłosić swojego psa, zgłosił Twojego, bo albo pomylił się przy podawaniu numerka, albo podał numer zgłoszeniowy, a nie katalogowy i takim oto cudem Twój psiak - opłacony - jest na liście. Współczuję tej osobie :( . Jeżeli sie szybko nie zorientuję to ... straci pieniążki. A tam :P Najwyżej wyjdzie że ZW. MŁ. oddam walkowerem :razz::cool3::evil_lol: Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to my z Nuskiem też bedziemy :) drugi występ w otwartej :D w klasie mamy 2 braci :) wszyscy 3 są w podobnym typie, zyczcie nam powodzenia :D wiadomo juz kto, gdzie, kiedy sedziuje? Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nugatika ty bylas na Rzeszowie? Bo chyba cie widzialam ;) Ja zaklepuje odrazu spotkanko Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 tak tak :) byliśmy :) jeszcze Jarosław i Katowice przed nami, potem na pewno Krosno, bo przydaloby sie gdzieś Championat skonczyc :D a poteem sie zobaczy :) Nerul, to jak mnie zauwazysz, to podejdz i złap za ręke, bo ja na wystawach taka zamotana zawsze chodzę :| ze czasami nie wiem co sie wokół mnie dzieje :D Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Albo mi sie wydawalo albo to ty siedzialas kolo gromady Leonbergerów... przynajmniej taki mialas numer jak w katalogu wpisane xD Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to pewnie ja ;) w katalogu to Staszek Sojka jest ;P ale Nusiu i tak mój ;) tak tak, teraz juz sobie przypominam leonbergery lezały koło nas i czekaly na ocenę :) Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bura napisał(a):Ja takie cudo na wystawie w Krakowie zakupiłam, no nie złote bo mnie złoto w oczy kole, ale srebrne. Tylko mo to ktoś gwizdnął w Nowym Sączu bodajże albo Nowym Targu na wystawie.:mad: O prosze, to ja też się do Krakowa wybieram, więc będę tam buszować, aż może znajde. No... Tobie bardziej srebrny pasuje do rasy Twojego psa nawet tak jakby, a mi złoty, bo spaniele tybetańskie i leonbergery głównie w złotym kolorze wystepują. :) .. Noo Nerul, widzę już kolejne osoby do zapoznania. Jak koło leonków, to daleko się ruszac nie będziemy musiały, w ogóle to ciekawe czy ktokolwiek za naszym bannerem pójdzie xD Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nugatika napisał(a):no to pewnie ja ;) w katalogu to Staszek Sojka jest ;P ale Nusiu i tak mój ;) tak tak, teraz juz sobie przypominam leonbergery lezały koło nas i czekaly na ocenę :) No to myśmy sie z Magdą tam kręciły. Jak widzialas dziewczyne cąłującą wielki nochal leona :diabloti: To napewno bylam ja Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tych nochali było wiele, Nerul czyj całowałaś? :D Quote
Recommended Posts