Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my sie jeszcze zastanawiamy. Jesli Rzeszow zaliczymy z wynikiem pozytywnym to pewnie sie zjawimy:)
Dobrze ze zglaszac mozna do 12 :)
A moze mlody bedzie chcial mi prezent zrobic na dzien kobiet:) musze to przemyslec:)

• 2 weeks later...
  • Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakla napisał(a):
Czy dostawaliście potwierdzenie mailem po wysłaniu elektrycznego zgłoszenia? Ja wysłałam, oddzielnie mailem dosłałam metrykę, ale żadnej odpowiedzi. A chciałabym wystawę opłacić, niemniej zrobię to dopiero, jak dostanę jakieś potwierdzenie.

u mnie to samo wyslalam zgloszenie rod a potwierdzenia jak nie bylo tak nie ma a chcialam zaplacic na str tez nie widzialam wykazu przyjetych psow trzeba tam dzwonic i dopytywac sie ?????????

Posted

Zanetta, a ze tak zapytam- dzwoniono do Ciebie z komórkowego czy stacjonarnego? Czy się zaczynał na 326:razz:
To będę dzwonić potwierdzać, czy mi przyjęli sucza.

Posted

ja dzwonilam we wtorek zeby zapytac czy pies jest przyjety ( w godzinach pracy zk) i pan mi kazal dzwonic za tydzien we wtorek bo zgloszenia wyslane w ubieglym tygodniu dopiero sciagano, co do stawki to ja na stronie nic takiego nie znalazlam , choc ciekawosc mnie zzera myslicie ze jak zadzwonie potwierdzic to mi powiedza chociaz ile psow w naszej klasie jest?

Posted

Ja do Jarosławia jeżdżę ok dawna i raczej jestem zadowolona z warunków, jasne, żaden cymes ale wykładzina nie taka zła. Sędzina już po raz setny chyba ta sama, ale mi nie zależy. I tak jedziemy. A właśnie, skąd macie telefon do nich? Jest na stronie?

Posted

Czy ktoś orientuje się jak dostać się z dworca PKP na wystawę?Daleko?Co prawda już byłam na jarosławskiej wystawie, ale teraz pierwszy raz jechałabym pociągiem...

Posted

Liderowa napisał(a):
Czy ktoś orientuje się jak dostać się z dworca PKP na wystawę?Daleko?Co prawda już byłam na jarosławskiej wystawie, ale teraz pierwszy raz jechałabym pociągiem...

jesli pjade swoim samochodem bede miala miejsce dla psa i osoby wiec moge Cie zabrac :)

Posted

Iwona1984 napisał(a):
jesli pjade swoim samochodem bede miala miejsce dla psa i osoby wiec moge Cie zabrac :)

Dziękuję bardzo za propozycję:loveu: i za informację, kilometr zdecydowanie mnie zadowala:evil_lol:

Posted

No to w sumie nie daleko :) Ja na pewno pojedę z aparatem.. ;) Bo tibby narazie za mały.. :P Wie ktoś może jak rok temu (ew. w ubiegłych latach) wyglądała procedura wchodzenia na teren wystawy z psem - mianowicie co trzeba było im pokazać, żeby wejść do środka? :P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Chyba nic :D bo widziałam osoby wprowadzajace psy a nie wystawiajace ich

oO to fantastycznie :multi:

[quote name='AnkaW']SZPiLKA23 - bardzo pięknie dziękuję za informacje :multi::multi:

AnkaW, znowu myslimy o tym samym? :cool3: Ale na rzeszów nie biore... ;/ Jarosław ostatnia szansa ;/

Posted

To szkoda, zwłaszcza na małych powierzchniach powinni pilnować tego, żeby ludzie niewystawiający psów ich po prostu nie wprowadzali, bo to utrudnienie dla wystawców, którzy i tak nie mają się gdzie rozłożyć i muszą cały dzień przekicać z psami w dzikim tłumie nawet nie mogąc rozstawić klatki...:roll: