gabi_fuzzie Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 od kidy istnieje klasa interchampionów :lol: (w ulotakach pisze) i dlaczego gr. VII jest rozlozona na dwa dni a VIII wogóle nie ma Quote
Cambel&Megi Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Iwona1984 napisał(a)::multi: a nie chcesz rudego :evil_lol: Nie no ja chętnie, ale czy on z ciotką pójdzie...ze mną to pewnie będzie NDO, jak z nim biegałam koło poczty to tylko za pańcią patrzył................... :loveu: Quote
kika22 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nas raczej nie bedzie:lol: Ze względu na warunki, szkoda mi psiaka męczyć:mad: Tylko trochę mi żal, bo mam nawet blisko;) Reszcie psiaków życze samych sukcesów, a przede wszystkim wygodnych warunków:evil_lol: Quote
AnkaW Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To my sie dziś zgłosiliśmy. Teraz będziemy badać dojazd :razz: Quote
zakla Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No to my chyba jednak się pojawimy... Mam nadzieję, że Król będzie miał dobry humor i że Su się ładnie pokaże mimo fatalnych warunków:roll: No i może zdąży zacząć wyglądać jak ozik, a nie wypłosz:evil_lol: Quote
goldenniva Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wie ktos moze czy w jaroslawiu jest limit przyjetych psow czy nie ps. orientuje sie ktos czy mozna tam gdzie blisko zaparkowac nie wjezdzajac na parking????????????? Quote
AnkaW Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O ile pamiętam obok są parkingi za przyzwoitą cenę, bo wjazd na wystawę jest powalający. O limicie nic nie słyszałam, tam zazwyczaj stosunkowo mało piesów jest zgłaszanych ze względu na kiepskie warunki i ciasnotę. Quote
Kika Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 goldenniva napisał(a):wie ktos moze czy w jaroslawiu jest limit przyjetych psow czy nie ps. orientuje sie ktos czy mozna tam gdzie blisko zaparkowac nie wjezdzajac na parking????????????? Są parkingi w pobliżu, ale warto być przed czasem zamknięcia przyjęć,żeby sensowne miejsce zająć, bo wbrew ogólnym opiniom wcale tak malo psów nie przyjezdża. Quote
kika22 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Parking o ile dobrze pamiętam w tamtym roku kosztował 10 zł. I było dużo miejsca. A psów przyjeżdza mało. Nawet bardzo mało. W nas jest zwykle ok 30 szt., a tam było tylko 6szt.:roll: Czyli to o czymś świadczy? Quote
Musiałek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 własnie się zastanawiałam czy jechac na ta wystawe i jade :lol: ze wzgledu na sedziego ale... w zeszłym roku wszsytkie psy na wystawie w marcu dostały oceny doskonałe :-o tylko jedna dostała inna ocene ale za to z jakim wynikiem ocena dobra, lok. 1 w konk. 3, medal złoty, CWC :-o Quote
Kika Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Musiałek napisał(a):własnie się zastanawiałam czy jechac na ta wystawe i jade :lol: ze wzgledu na sedziego ale... w zeszłym roku wszsytkie psy na wystawie w marcu dostały oceny doskonałe :-o tylko jedna dostała inna ocene ale za to z jakim wynikiem ocena dobra, lok. 1 w konk. 3, medal złoty, CWC :-o Bo pewnie jakiś analfabeta pisał na ringu- poprawione mam nadzieję to zostało.No bo normalnie to nieprawdopodobne i z takiego CWC nic.:) Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Przyjedziemy popatrzeć, mamy niedaleko. Wystawa zamknięta w jakiejś hali czy otwarta na jakimś stadionie? [quote name='Musiałek']własnie się zastanawiałam czy jechac na ta wystawe i jade :lol: ze wzgledu na sedziego ale... w zeszłym roku wszsytkie psy na wystawie w marcu dostały oceny doskonałe :-o tylko jedna dostała inna ocene ale za to z jakim wynikiem ocena dobra, lok. 1 w konk. 3, medal złoty, CWC :-o Acha:crazyeye: to jest własnie Jarosław.. Przysłowiowe miasto wariatów, już chyba wiem dlaczego.. [quote name='kika22']Parking o ile dobrze pamiętam w tamtym roku kosztował 10 zł. I było dużo miejsca. A psów przyjeżdza mało. Nawet bardzo mało. W nas jest zwykle ok 30 szt., a tam było tylko 6szt.:roll: Czyli to o czymś świadczy? Bo to Krajówka ... i to jeszcze na szarym końcu Polski, żeby nie użyć tu innego epitetu =D [quote name='Iwona1984'] Klasa interchampionów (z katalogiem) 30 zł Jest cos takiego jak klasa interów :crazyeye: ? Quote
dorotal Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nie ma klasy intgerchampionow. Chodzi o oplate za interchampionow na wystawe Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No właśnie tak sobie myśle ... ;/ a normalnie wtedy idą do klasy championów, tylko płacą jeszcze mniej pewnie. Quote
dorotal Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nie musza isc do klasy championow, moga tez do otwartej albo uzytkowej Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale przecież jak ktoś ma psa z tytułem championa, to wiadomo, że go wsadzi do klasy championów (już nie wnikjąc w możliwość wsadzenia go do klasy użytkowej), bo wtedy sędziowie na takiego psa innaczej patrzą, a poza tym ma jakoby łatwiej. Na międzynarodówkach np. w klasie otwartej u Yorków jest statystycznie powiedzmy 50 suk i 50 psów, a w klasie championów jest ich garstka, bo zdobycie tego tytułu u tej rasy graniczy chyba z cudem i ociera się o wielką cierpliwość.. I już nie chodzi nawet o yorki - moi znajomi, którzy mają różne rasy, swoje championy wsadzają do tej klasy, gdzie jest ich miejsce.. Pomijając już nawet, że opłaty za taką wystawe są wtedy mniejsze. Quote
FRODKA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Opłaty są dla championów takie same ,tylko intery mają mniejsze.A zgłasza się do klasy do jakiej się chce ,jak masz dwa championy to jednego można do otwartej . Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 I co mi to da :P Jak mam dwa championy, to swoje tytuły już mają.. Chyba, że jest konkurencja, to na zasadzie "ja wam pokaże, że w moimi nie wygracie" czy coś takiego ^^ .. Ee.. na innych wystawach przecież championy też mają niższe opłaty, to chyba tutaj tylko same intery. Quote
Frytela Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jeszcze sie nie spotkałam zeby championy miały niższe opłaty... Intery owszem. Quote
Tecia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 McDzik napisał(a):I co mi to da :P Jak mam dwa championy, to swoje tytuły już mają.. Chyba, że jest konkurencja, to na zasadzie "ja wam pokaże, że w moimi nie wygracie" czy coś takiego ^^ .. Ee.. na innych wystawach przecież championy też mają niższe opłaty, to chyba tutaj tylko same intery. Troszkę spłycasz temat:) Masz dwa championy polski jedziesz na wystawe do Czech i za jednym razem chce zacząć obu championaty to co niby robisz? Oczywiscie zglaszasz jednego do championow a drugiego do otwartej tym sposobem oba maga dostac CAC. A co do oplat to nigdzie za championa nie placisz mniej (przynajmnie ja o czyms takim nie slyszalam), tylko intery maja ten przywilej i to nie na wszystkich wystawach. Quote
zakla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czy dostawaliście potwierdzenie mailem po wysłaniu elektrycznego zgłoszenia? Ja wysłałam, oddzielnie mailem dosłałam metrykę, ale żadnej odpowiedzi. A chciałabym wystawę opłacić, niemniej zrobię to dopiero, jak dostanę jakieś potwierdzenie. Quote
AnkaW Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja wysyłałam faxem i po jakiś dwóch tygodniach zadzwoniłam na podaną komórkę. Pan potwierdził mi przyjęcie psa. Quote
Recommended Posts