McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Mi się otwiera normalnie ;) Magda wejdź na gadu :D:D Nie wejde, ja tylko an sekunde, wydrukować wystawy zagraniczne, w kwietniu nic ciekawego w Polsce nie ma normalnie chyba, trzeba dalej szukać. A do Jarosławia jedziemy samochodem z moją mamą jc, już z nią rozmawiałam i będzie w ten dzień, więc nas zawiezie :) Arn też jedzie :D magda_drakkar napisał(a):I tylko 5 cockerów:roll: Nooo PRZYKRO!!! A tak na uszko mówiąc... więcej dla nas :diabloti::diabloti::evil_lol: Ale ulżyło mi, jak nas zobaczyłam na liście, bo to znaczy, że nas przyjęli. A ci znajomi od Mirona musieli nie dopłacić albo coś ..;/ Spanielków tybetańskich nie ma, ale za to z pomkami jest nasz Stefano :D i w ogóle kilku znajomych już tam wyhaczyłam, nie będziemy się nudzić :D Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Magda a jaki transport? Zeby tylko moja mama sie zgodzila :( Quote
McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Magda a jaki transport? Zeby tylko moja mama sie zgodzila :( Odsyłam do lektury postu numer 216 :D Quote
Bura Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Magda a jaki transport? Zeby tylko moja mama sie zgodzila :( Nerul, możesz się zabrać z nami jeśli chcesz. Co prawda mnie rozbiera grypa ale nawet na czworakach to i tak jade :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zdązylam już sobie transport załatwic... P.S Martuś a moze jakies spotkanko w najblizszym czasie wraz z Królową ;)? Quote
McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No, masz transporcik pierwsza klasa :P To teraz zbieramy na niedziele osoby, ktore mamy poznać :) .. Lista w pdfie nie jest pełna, znajomi zgłaszali i płacili nawet wczesniej niz my a ich nie ma. Nie ma sie co 'cieszyć' mała liczba psów na tej liście. Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 My jedziemy w Niedziele czy w Sobote? Jak w sobote to niezałapie się na Malamuty ani Husky- chyba poproszę Burę o zabranie mnie na Sobotkę ;) O ile sie zgodzi Quote
bodzia78 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witajcie. jaj mam ogromny problem. Oddział w Jarosławiu otwarty popołudniu ale tak wnerwiona jestem ...że gdzieś coś muszę napisać. MOJA SUKA JEST NA LIŚCIE ZGłOSZONYCH PSóW MIMO żE JEJ NIE ZGłASZAłAM!!! Mam sukę w młodzieży. Była zgłoszona w tej klasie z adnotacją "PKR w przygotowaniu" do Rzeszowa i TYLKO TAM !!! Zgłaszałam do Rzeszowa (razem z opłatą) 2 lub 3 stycznia - a 4.01 dostałam potwierdzenie drogą mailową że jestem zapisana w ich bazie elektronicznej.Pojechałam na wystawę i było wszystko OK (z opłatami zgłoszeniami itd.). Kilka dni temu (przed zakończeniem I-ego terminu do Legionowa zgłaszałam Jazz na Wiosenna - ale już z PKR który otrzymałam wraz z rodowodem jeszcze przed wystawą w Rzeszowie. Nie miałam nigdy zamiaru zgłaszać do Jarosławia. Nigdy nie dostałam od Nich maila z potwierdzeniem rejestracji - jak w przypadku Rzeszowa - inaczej dawno bym zareagowała. Pewnie jakby nawet przeglądarka nawaliła (choć nie wiem jak to możliwe żebym wypałniając zgłoszenie w styczniu :roll: na stronie Rzeszowa zgłosiła psa do gdzie indziej :shake::angryy::angryy::angryy:) to i tak bym od razu to wyłapała. Szału dostaję że nie weryfikują zgłoszeń na podstawie wysłanych e-maili lub telefonów :mad::razz:. Gdyby nie hodowczyni mocno zdziwiona listą zgłoszonych psów w naszej rasie wstawionej na Forum Owczarka Szkockiego to bym nawet nie wiedziała o całej sprawie... Czy ktoś też się zetkną z takim problemem ??? A może jest jakiś sponsor ;) który mnie zgłosił bez mojej wiedzy i zapewni dojazd ;) :lol: - przyznawać się :mad: ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Moim zdaniem totalny pech- jeżeli niezgłaszałas to jakim cudem tam jestes? I jeżeli rowniez niedałas wpłaty... Dzwonilas do nich? Quote
bodzia78 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wczoraj wieczorem się dowiedziałam... Dzsiaij ZK o/Przemysl jest otwarty. Będę dzwonić popołudniu/wieczorem... Po za tym na wykazie są błędy na które bym sobie nie pozwoliła :/ "SCOTTISH BLUE MELODY Silvello FCI, blue merle, 20.04.2007, 77815/I/07, PKR w przygotowaniu (Int.Ch.D VDH&CLUB,Ch.Pl,Cz.Malouine's THE BLUESCh. Pl,Rus.FLUFFY LOVELY ANGEL Hippocampus), hod. Natalia Tomkowska, wł. Bogumiła Siekierzyńska" W imieniu ojca no i brak mojego drugiego imienia w postaci L. co zawsze piszę :/ - kto chce niech spojrzy do katalogu rzeszowskiego - owczarek szkocki długowłosy... Dzwoniłam na nr komórkowy podany w pierwszym poście :) Okazało sie że mogła nastąpić pomyłka - przyjmowano zgłoszenia w Rzeszowie i zapisywano to w katalogu wystawy. Ktoś mógł źle zakreślić i dlatego Jazz sie znalazła na liście :) Quote
AnkaW Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kurcze w ozdóbkach naliczyłam 114 psów. Jak na jednego sędziego to wydaje mi się trochę dużo :crazyeye:. Ciekawe czy dadzą plan sędziowania :razz:, może nie musiałabym tak rano przyjeżdżać. Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bodzia78, ja wiem co się mogło stać. Na wystawie w Rzeszowie był stolik, gdzie mozna było zgłaszać psy na Jarosław. Polegało to na zapłaceniu kwoty i powiedzeniu, jaki numer w katalogu ma nasz pies. Przykładowy Nowak podaje numer psa z Rzeszowa XXX, płaci, a ci ze stolika piszą na samej karcie zgłoszeniowej numer katalogowy, a dane uzupełniają dopiero po wystawie w oddziale. Myślę, że ktoś się pomylił i zamiast zgłosić swojego psa, zgłosił Twojego, bo albo pomylił się przy podawaniu numerka, albo podał numer zgłoszeniowy, a nie katalogowy i takim oto cudem Twój psiak - opłacony - jest na liście. [quote name='Nerul']My jedziemy w Niedziele czy w Sobote? Jak w sobote to niezałapie się na Malamuty ani Husky- chyba poproszę Burę o zabranie mnie na Sobotkę ;) O ile sie zgodzi W niedziele, w niedziele :) Zobaczych i Husky i Malamuty .. a ja i grupe II :multi: Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Źle przeczytalam i bylamm pewna ze Sobota to V... a tutaj mamy idealnie to co chcemy co nie Magduś? V, II i IX... ahhh idealnie ! Ja biore aparat- jak cos to pofoce wasze psy tylko mowcie przy jakim ringu i kto wy z dogo... Chyba z Dzikową zrobimy transparent- KTO Z DOGOMANI xD Quote
zakla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No, jesteśmy na liście (chociaż zrobili błąd w przydomku...) :multi: Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zakla ja zamawiam spotkanko z tobą- z tego co przeczytalam na dawnej stronie to jestes w moim wieku i to jeszcze Malamuciarka gratis bo wiem ze masz 2 takie cuda *_* Quote
Musiałek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mnie z suczki zrobili pieska :cool3: ale rozmawiałam przed chwila z panem który powiedział że katalog poszedł już do druku wiec w katalogu nie da sie juz zmienić ale przed sedziowaniem zmienią mi kartę oceny co jest ważniejszym dokumentem :lol: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to już :D Robimy transparent i liste osób, z którymi się mamy spotkać :D Magda z Drakkarem , Zakla.. kto jeszcze? :D Musiałek napisał(a):mnie z suczki zrobili pieska :cool3: ale rozmawiałam przed chwila z panem który powiedział że katalog poszedł już do druku wiec w katalogu nie da sie juz zmienić ale przed sedziowaniem zmienią mi kartę oceny co jest ważniejszym dokumentem :lol: Jezu jak czytam o tych problemach w Jarosławiu, to się cieszę, że normalnie jesteśmy na liście bez przekręconych nazw etc , w takiej rasie i klasie jak mamy być :D ... Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja robie transparent dziewczyny- Jak bedziecie widzialy transparent z nazwa KTO Z DOGOMANI?! To my i z wielką chęcią sie spotkamy, porozmawiamy i porobimy zdjecia. Bedziemy ja i Magda z Leonbergerką i Spanielem Tybetanskim Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tak tak :D To będziemy my ;D Jakbyscie po odgłosach nie poznali, to zawsze transparent będzie, hehe :D Ale obora .. ale to dla nas chleb powszedni już xD Noo.. macie się nie wstydzić i podchodzić :D Quote
Magot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nerul napisał(a):Ja robie transparent dziewczyny- Jak bedziecie widzialy transparent z nazwa KTO Z DOGOMANI?! To my i z wielką chęcią sie spotkamy, porozmawiamy i porobimy zdjecia. Bedziemy ja i Magda z Leonbergerką i Spanielem Tybetanskim No, to teraz z łatwością Was znajdziemy:p:cool3: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 magda_drakkar napisał(a):No, to teraz z łatwością Was znajdziemy:p:cool3: No to pewnie ;D Jeszcze wystawa mała, psów mało.. hmm :) Dacie rade :D Jak dobrze, ze wszyscy jestesmy w niedziele xD .. Powodzenia Drakkarowi zycze :) . Quote
Magot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 McDzik napisał(a):No to pewnie ;D Jeszcze wystawa mała, psów mało.. hmm :) Dacie rade :D Jak dobrze, ze wszyscy jestesmy w niedziele xD .. Powodzenia Drakkarowi zycze :) . :multi::multi:My już odliczamy dni:multi::multi: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 magda_drakkar napisał(a)::multi::multi:My już odliczamy dni:multi::multi: My też :multi: No nie moge się doczekać! :multi: A po Jarosławiu gdzie uderzacie? Quote
Magot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 McDzik napisał(a):My też :multi: No nie moge się doczekać! :multi: A po Jarosławiu gdzie uderzacie? Po Jarosławiu do Krosna:) Quote
Coffee&Nera Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mnie napewno napotkacie jak bez Magdy to na Malamutach- szczegolnie przy bialym Ironie ;) Quote
Recommended Posts