Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
To proste :cool3::cool3::cool3: Ty też tam trzymaj za mnie i za Diane :D To pierwsza wystawa przed Rzeszowem w kl.młodziezy gdzie była w takim bądź razie?

Aa, myślałam, że chodzi ogólnie o naszą trzecią wystawę:lol::lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Paulinka a ty sie zapisywalas normalnie czy tam na stoisku z Jarosławia jak byli na Rzeszowie? Jak na stoisku to napewno jestes zapisana ;)

Magduś- no to jeszcze w Kraku się ujzymy i... moze Wawa jeżeli pojedziesz xD

nie miałam za bardzo czasu zeby latac i ich szukac :/
formularzem netowym zgloszenia wyslałam...

Posted

McDzik napisał(a):
Kogo z dogomaniaków będzie można poznać w niedziele i z jakimi psiakami będziecie? ;P

ja tez bede w niedziele z niufkiem !!!:multi:

Frytela napisał(a):
nie miałam za bardzo czasu zeby latac i ich szukac :/
formularzem netowym zgloszenia wyslałam...

ja dzwonilam 3 razy i nie wiedzieli czy zgloszenie doszlo czy nie ale pan powiedziala ze jak zaplacone to najwyzej zgloszenie sie doscle jeszcze raz ;)

Posted

Nerul napisał(a):
Świete słowa... a co do mnie- jak za 10 lat dostane psiura to wtedy bedziemy jeździły- ty ze Spanielami a ja z Malamutami xDD Ahh cóż za wymysly na przyszlosc

Tak :D A Arni będzie wtedy utytułowanym weteranem juz dawno.. xD

magda_drakkar napisał(a):
Aa, myślałam, że chodzi ogólnie o naszą trzecią wystawę:lol::lol:

Nie nie, mi chodzi o trzy wystawy z Zw.Mł do Championatu Młodzieżowego xD Diana narazie 1/3, ale to mniejszy chleb, bo międzynarodowa już zaliczona, a teraz dwie krajówki pójdą jak z górki :cool3:

Posted

goldenniva napisał(a):
ja dzwonilam 3 razy i nie wiedzieli czy zgloszenie doszlo czy nie ale pan powiedziala ze jak zaplacone to najwyzej zgloszenie sie doscle jeszcze raz ;)

a ja wlasnie nie placilam, nie mialam jak i kiedy i placic mam zamiar w poniedzialek...
kurcze mam nadzieje ze przyjeli...

Posted

McDzik napisał(a):
A myśmy od razu na wystawie w Rzeszowie przy tym stoliku zapłacili i zgłosili :)

jak już mówiłam ja nie miałam kiedy, i nawet nie wiedziałam ze byli... :/

Posted

Ja też bym się pewnie nie skapnęła, bo tak się zaszyli ze swoim stoliczkiem malutkim, że masakra, ale ktoś tam ze znajomych dał cynk, bo sam zgłaszał i chwała mu za to :)

Posted

Słuchaj a byłaś tam rok temu? Ja się mogę znajomych w razie czego popytać jak to było rok temu z tymi potwierdzeniami i czy tez było tak samo, bo może po prostu dostaje sie tydzien przed wystawa zeby nie zgubic czy cos .. ja to nie wiem, zawsze byłam tam w charakterze widza, teraz pierwszy raz jako wystawiający.

Posted

Frytela napisał(a):
a skad to wiesz gadzie :P :P??
a mzoe mam inny powod?? :P a moze to kaprys :P
nie no zartuje :P

Ha, ha. :eviltong: Ja tam swoje wiem. Zresztą mam wygrzebać naszą rozmowę z archiwum? :razz:

Posted

Dzwoniłam do wujka, on był w tym tygodniu w związku i mu powiedzieli, że dopiero zaczynają się zabierać za wysyłanie. Potwierdzenia powinny dojść w przyszłym tygodniu :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ha, ha. :eviltong: Ja tam swoje wiem. Zresztą mam wygrzebać naszą rozmowę z archiwum? :razz:

a to se grzeb, ale mialam tez inne powody ze wybrałam jarosław szczegóły na gadulcu :P

Posted

Czy i kiedy będzie takie coś ile psów jest w danej rasie i klasie?

Ja chcę do Nowego Dworu Mazowieckiego :placz: Znając życie nie wypali - to ponad 6 godzin drogi :p Zostaje mi tylko Jarosław.

Wyobraźcie sobie, że niegdy nie widziałam jak się psy wystawia. Muszę siędowiedzieć, zanim swojego dostanę - wtedy już będzie za późno na naukę dla mnie :roll:

Nie wiem czy mam po co jechać - ile będzie huskich.

Nie mogę przeboleć tej klubówki :placz::placz::placz:

Posted

W Jarosławiu? Wątpie. We wrzesniu w Przemyślu było 6, a to ten sam oddział, a miasto większe przecież. Ale jesli tak je kochasz, to warto i dla jednego jechać :)
A katalog przedwystawowy pewnie i się ukarze, ale to dopiero jak w ZK się uporają z potwierdzeniami.

Posted

Nerul napisał(a):
Dzikuś w zesżłym roku bylo kilka Huskych- tak samo jak i dosc duza grupa Malamutow ;)

Mamutów sporo było, wiem bo myśmy byłyśmy :diabloti: Z gołom dooopom ale zawsze :diabloti:

Posted

Nerul napisał(a):
Marta jedziesz w tym roku? Wogole czego sie nieodzywasz coo :mad::diabloti:?

Jade, jeśli tylko się dodzwonie do związku czy moją przyjęli. To w niedzielę pojedziemy. Nowe foty Ajki już na jej wątku, troszkę odrosła. Widziałaś ją na rzeszowskiej?? Miała chrapkę na Mańka i nie chciała biegać... tak to mieć sukę... Maniek fajny pies to przyznam ale co wyprawiała do niego, darła się przez cały balkon:diabloti: