luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 O uszy nie dbam, niech odpadają, byle Piłeczka znalazła dom ( oraz inne moje psy) Quote
KWL Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wiesz Piłeczka jest naprawdę urokliwym stworzonkiem i na pewno dom się znajdzie. Chociaż wiem także że takie długie oczekiwanie nie jest fajne. A co do sugestii Ziuty żebym przyjechał wyczesać Piłeczkę to jak najbardziej się owszem wybieram :-) Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Trzeba przymierzyć Piłeczce obrożę z cyrkoniami. Może będzie szczęśliwa, a juz na pewno wyglądać będzie w niej ślicznie. Quote
luka1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Nikt Piłeczki dzis nie odwiedzał, taki mały piesio to go i widać jest mało. Quote
Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja byłam dzisiaj u Piłeczki ale nic nie pisałam :shake: Bo co tu pisać jak słów brak, że taki psiak w schronie jeszcze siedzi zamiast grzać doopkę w swoim nowym domku :shake: Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 wstajemy pieseczku bo zaraz przyniosą jedzonko Quote
Ziutka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Argat napisał(a):Piękna :loveu: Ona jest w schronisku? Tak w schronisku w Sochaczewie - ok.50 km od Warszawy. Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 miałam jjeden telefon w związku z ogłoszeniami w GW. Dotyczył Piłeczki, ale pani szukała rasowego pieska - jamniczka, a nie Piłeczki :-(:mad: Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 a przecież Piłeczk lepsza od rasowego psa :-( Quote
Ziutka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 luka1 napisał(a):miałam jjeden telefon w związku z ogłoszeniami w GW. Dotyczył Piłeczki, ale pani szukała rasowego pieska - jamniczka, a nie Piłeczki :-(:mad: No to świetnie :angryy: A co do telefonów - często zaczynają dzwonić w weekend ludzie - a jak nie będą dzwonić to znaczy, że znowu klapa :placz: Quote
Argat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 luka1 napisał(a):miałam jjeden telefon w związku z ogłoszeniami w GW. Dotyczył Piłeczki, ale pani szukała rasowego pieska - jamniczka, a nie Piłeczki :-(:mad: A Piłeczka taka piękna. A że nie rasowa to znaczy że ma spędzić życie w schronisku? :angryy: Ja mam jakąś słabość do jamnikowatych i Piłeczkę bym chętnie widziała u siebie w domu. Ale niestety, na stałe kolejnego psa mieć nie mogę. Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Piłeczkę bym chętnie widziała u siebie w domu. Ale niestety, na stałe kolejnego psa mieć nie mogę.[/quote] Co to znaczy NIE MOGĘ - możesz, ja ci to mówię MOŻESZ :cool3: Quote
Argat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 luka1 napisał(a):Co to znaczy NIE MOGĘ - możesz, ja ci to mówię MOŻESZ :cool3: Ja bym sama chciała, ale narazie moge tylko o tymczasie dla jakiejś suni pomyśleć. Niby dom duży i ogród niczego sobie... Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 NNNOOOO, a ja myślałam że mieszkasz w kawalerce 15mkw. z rodzina wielopokoleniową, a tu takie waruny. Piłeczka jest malutka, ale w ogrodzie się nie zgubi. Quote
Argat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dom piętrowy, rodzina nieliczna i ogród ponad hektar. Ale nie mogę :placz: Rodzina tylko na jakiegoś tymczasowicza się zgadza. No i co ja poradzę. Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Argat']Dom piętrowy, rodzina nieliczna i ogród ponad hektar. Ale nie mogę :placz: Rodzina tylko na jakiegoś tymczasowicza się zgadza. No i co ja poradzę.[/quote] Zmień rodzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Argat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='luka1']Zień rodzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm... chyba muszę to przemyśleć :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='luka1'] Zmień rodzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: LUKA :evil_lol: Quote
Argat Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Zostaje mi trzymać kciuki żeby Piłeczka szybko znalazła dom. Gdzie on sie ukrywa? :mad: Quote
luka1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Argat, machanie pałą nic nie pomaga - wypróbowała. Trzeba przekonać tych którzy mają dom pietrowy, rodzine nieliczna i ogród ponad hektar - aby pokochali Piłeczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Argat Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 luka1 napisał(a):Argat, machanie pałą nic nie pomaga - wypróbowała. Trzeba przekonać tych którzy mają dom pietrowy, rodzine nieliczna i ogród ponad hektar - aby pokochali Piłeczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A raczej ich, i ich rodziny. Piłeczka marnuje się w schronisku. Ona powinna wylegiwać się na kanapie, w dziwnej pozycji- jaką jamniorki lubią najbardziej. Quote
Argat Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A jak komuś przeszkadza że Piłeczka nierasowa, to widać nie jest Piłeczki wart. (Mój człaptak też nierasowy) Quote
Recommended Posts