Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Piłeczka jest naprawdę urokliwym stworzonkiem i na pewno dom się znajdzie. Chociaż wiem także że takie długie oczekiwanie nie jest fajne. A co do sugestii Ziuty żebym przyjechał wyczesać Piłeczkę to jak najbardziej się owszem wybieram :-)

Posted

Ja byłam dzisiaj u Piłeczki ale nic nie pisałam :shake:
Bo co tu pisać jak słów brak, że taki psiak w schronie jeszcze siedzi zamiast grzać doopkę w swoim nowym domku :shake:

Posted

luka1 napisał(a):
miałam jjeden telefon w związku z ogłoszeniami w GW. Dotyczył Piłeczki, ale pani szukała rasowego pieska - jamniczka, a nie Piłeczki :-(:mad:

No to świetnie :angryy:

A co do telefonów - często zaczynają dzwonić w weekend ludzie - a jak nie będą dzwonić to znaczy, że znowu klapa :placz:

Posted

luka1 napisał(a):
miałam jjeden telefon w związku z ogłoszeniami w GW. Dotyczył Piłeczki, ale pani szukała rasowego pieska - jamniczka, a nie Piłeczki :-(:mad:

A Piłeczka taka piękna. A że nie rasowa to znaczy że ma spędzić życie w schronisku? :angryy:
Ja mam jakąś słabość do jamnikowatych i Piłeczkę bym chętnie widziała u siebie w domu. Ale niestety, na stałe kolejnego psa mieć nie mogę.

Posted

Piłeczkę bym chętnie widziała u siebie w domu. Ale niestety, na stałe kolejnego psa mieć nie mogę.[/quote]

Co to znaczy NIE MOGĘ - możesz, ja ci to mówię MOŻESZ :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
Co to znaczy NIE MOGĘ - możesz, ja ci to mówię MOŻESZ :cool3:

Ja bym sama chciała, ale narazie moge tylko o tymczasie dla jakiejś suni pomyśleć. Niby dom duży i ogród niczego sobie...

Posted

NNNOOOO, a ja myślałam że mieszkasz w kawalerce 15mkw. z rodzina wielopokoleniową, a tu takie waruny. Piłeczka jest malutka, ale w ogrodzie się nie zgubi.

Posted

[quote name='Argat']Dom piętrowy, rodzina nieliczna i ogród ponad hektar. Ale nie mogę :placz:
Rodzina tylko na jakiegoś tymczasowicza się zgadza. No i co ja poradzę.[/quote]

Zmień rodzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Argat, machanie pałą nic nie pomaga - wypróbowała. Trzeba przekonać tych którzy mają dom pietrowy, rodzine nieliczna i ogród ponad hektar - aby pokochali Piłeczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Argat, machanie pałą nic nie pomaga - wypróbowała. Trzeba przekonać tych którzy mają dom pietrowy, rodzine nieliczna i ogród ponad hektar - aby pokochali Piłeczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A raczej ich, i ich rodziny. Piłeczka marnuje się w schronisku. Ona powinna wylegiwać się na kanapie, w dziwnej pozycji- jaką jamniorki lubią najbardziej.