Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o oprócz tej Paniusi jest jeszcze jakiś jamnik, jutro będę u tych ludzi, i pokaże zdjęcia , zrobiłam Bafusia, ale on nie jest w 100%rasowy i nie wiem chociaż cudowny, i tej waszej panny jak jakiś jeszcze jest wrzuccie zdjęcia, może coś poradzimy
aha, w tym tygodniu i w tamtym dwac kotki poszły do nowych domków, może nie z waszych wątków, ale ode mnie z miasta, bo włascicielka nie mogła się nimi dłużej zajmowac
jejku, szukałam , tak, że az poty oblewały, bo mówiła, że wywiezie, ale wszystko dobrze się skonczyło
mam nadzieję, że jamniorek też znajdzie, czekam na zdjęcia
pozdrowionka, za wszystko co robicie

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta panna t o rasowy jamniczek?
ile latek ma?
jest charakterowo łagodna?
poproszę o informację, może będę mogła pomóc,. zdjęcia niuni już pokazałam, i ludzie sa zainteresowani na stałe, czekam

Posted

Ja wiem niewiele tak na prawdę, poza tym że sunia ma 7 lat i jest bardzo przestraszona pobytem w schronisku. O ile się nie mylę została tam zostawiona przez właściciela który musiał iść do szpitala. A wygląda na typową jamniczkę :)

Posted

Kocykowa pojechała do domu stałego. Przyjechała po nia Pani z trójką dzieci, przyjechała samochodem. Suńka bardzo łagodna w stounku do dzieci, rodzina świadoma tego co czyni, Suńka będzie miała kolegę - czarnego jamnika. Pani wysterylizuje suńkę już u siebie w domu u znajomego lekarza. Sunia ich polubiła bardzo. W samochodzie była przeszczęsliwa, pysio się uśmiechał. Dom bardzo dobry.
Była to jedyna osoba jaka odezwała się z allegro, jedyna i ta właściwa.

Alarm odwołany Malagos, dzięki za wszystko.

Posted

To zakończyć allegro czy zostawić na przynętę? Jakie jeszcze są jamniory oprócz tego, który jutro wyjeżdża z Wami? Nie wiadomo co się stało z tą sunią mix jamnika?

Posted

Tak sobie mysle, ze może mozna by zrobić alegro dla jamnisia, co jest u Krystyny, może się ktoś nad nim zlituje.
Na razie jamniki opuścily schronisko. Zobaczymy co się objawi w następnym tygodniu.