Pogódka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 o oprócz tej Paniusi jest jeszcze jakiś jamnik, jutro będę u tych ludzi, i pokaże zdjęcia , zrobiłam Bafusia, ale on nie jest w 100%rasowy i nie wiem chociaż cudowny, i tej waszej panny jak jakiś jeszcze jest wrzuccie zdjęcia, może coś poradzimy aha, w tym tygodniu i w tamtym dwac kotki poszły do nowych domków, może nie z waszych wątków, ale ode mnie z miasta, bo włascicielka nie mogła się nimi dłużej zajmowac jejku, szukałam , tak, że az poty oblewały, bo mówiła, że wywiezie, ale wszystko dobrze się skonczyło mam nadzieję, że jamniorek też znajdzie, czekam na zdjęcia pozdrowionka, za wszystko co robicie Quote
ewatonieja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jamnik jest w hoteliku chyba? wiec buda mu nie potrzebna ,ma dach nad głowa i palete z kocem albo kołderką Quote
malagos Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 o, to daj Boże, bo zrozumiała, ze Kocykowa trafiła na boksy. W kazdym razie slużę pomocą. Quote
Pogódka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 no myślę, że znajdzie się domek dla niuni, życze jej tego Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Sobota 19.45 program "UWAGA" reportaż o Krzyczkach !!! Quote
malagos Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jak tam łódzkie jamniki? Napiszcie, cioteczki, co słychować :roll: Quote
Pogódka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ta panna t o rasowy jamniczek? ile latek ma? jest charakterowo łagodna? poproszę o informację, może będę mogła pomóc,. zdjęcia niuni już pokazałam, i ludzie sa zainteresowani na stałe, czekam Quote
Wisełka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja wiem niewiele tak na prawdę, poza tym że sunia ma 7 lat i jest bardzo przestraszona pobytem w schronisku. O ile się nie mylę została tam zostawiona przez właściciela który musiał iść do szpitala. A wygląda na typową jamniczkę :) Quote
katya Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Rasowa to nie jest, bo papierów nie ma, ale w typie rasy na 100% ;) Quote
Pogódka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 nie chodzi mi czy ma rodowód, tylko, czy jest rasowa? i tak , cy ona nadal jest do wzięcia/? Quote
katya Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A mi chodzi o to, że rasowy=rodowodowy. I nadal chyba do adopcji, jutro będzie w schronisku ewatonieja, to może sprawdzić. Quote
Wisełka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pogódka napisał(a):nie chodzi mi czy ma rodowód, tylko, czy jest rasowa? i tak , cy ona nadal jest do wzięcia/? Wysłałam do Ciebie PW :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wczoraj sunia była,a dzisiaj ma przyjechac równiez chetna pani...czy przyjedzie,to sie okaze,bo równiez bedzemy w schronisku. Quote
Niewiasta_21 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kocykowa pojechała do Tomaszowa :-) Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ooooooooooo, udało jej się wyrwać ze schronu!! Jak cudnie :bigcool::bigcool::bigcool: W końcu będzie jej cieplutko w nowym domku :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bidulka schrudła troszke,ale teraz to juz wszystko bedzie dobrze :-) Quote
Argat Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kocykowa wreszcie w domu :multi: :multi::multi: A to stały dom, czy tymczas? Quote
malagos Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 To pewnie dom stały!! :multi: Kochana suczynka, będzie jej dobrze! To odwołujemy alarm :razz:, chodzi o dom tymczasowy.... Quote
hanka456 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kocykowa pojechała do domu stałego. Przyjechała po nia Pani z trójką dzieci, przyjechała samochodem. Suńka bardzo łagodna w stounku do dzieci, rodzina świadoma tego co czyni, Suńka będzie miała kolegę - czarnego jamnika. Pani wysterylizuje suńkę już u siebie w domu u znajomego lekarza. Sunia ich polubiła bardzo. W samochodzie była przeszczęsliwa, pysio się uśmiechał. Dom bardzo dobry. Była to jedyna osoba jaka odezwała się z allegro, jedyna i ta właściwa. Alarm odwołany Malagos, dzięki za wszystko. Quote
katya Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 To zakończyć allegro czy zostawić na przynętę? Jakie jeszcze są jamniory oprócz tego, który jutro wyjeżdża z Wami? Nie wiadomo co się stało z tą sunią mix jamnika? Quote
hanka456 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tak sobie mysle, ze może mozna by zrobić alegro dla jamnisia, co jest u Krystyny, może się ktoś nad nim zlituje. Na razie jamniki opuścily schronisko. Zobaczymy co się objawi w następnym tygodniu. Quote
Kar0la Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kocykowa to skarb. Dziwne, że tak długo czekała. Gdybym tylko mogła sama bym ją zagarnęła. Quote
saskia Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Bardzo fajnie :multi::multi::multi: Coraz więcej przegubowców na pierwszej stronie w sekcji znalazły nowy dom- extra :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts