agata51 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Kozaczku, straszne burze u nas, komputer się buntuje - ale pamiętam. :loveu: Quote
Yorija Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Allegro mi się nie chce odblokować :-( Ale jak tylko ruszy to... Quote
Hala Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No co jest? Po takim okresie w poznaniu oczekiwałam wielu pięknych fotek i przemyśleń. :razz: Quote
agata51 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Figa Bez Maku pomoże - wszak po to bawi nad morzem, by znaleźć ci dom psich marzeń - bungalow z kawałkiem plaży, po której będziesz ganiał u boku swego Pana. :loveu: Quote
Yorija Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Hala']No co jest? Po takim okresie w poznaniu oczekiwałam wielu pięknych fotek i przemyśleń. :razz:[/quote] fotki nie są ładne? A z przemyśleń to mam doła Quote
Panca Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 szczerze???tez nie widze tego rozowo:placz:caly czas czekam na info o gazecie ,ktora przyniosla szczescie staruszkowi Mozartowi Quote
anek_b Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witam miłośników Kozaka! Czy w jakiś inny sposób poza szukaniem domku można pomóc kozakowi? Proszę o jakieś info. Strasznie smutna z niego bida:placz: ania Quote
mru Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='agata51']Figa Bez Maku pomoże - wszak po to bawi nad morzem, by znaleźć ci dom psich marzeń - bungalow z kawałkiem plaży, po której będziesz ganiał u boku swego Pana. :loveu:[/quote] ale ładnie :cool3: Quote
anek_b Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzień dobry Kozaku! Podnoszę Cię do góry może tam Cię jakiś domek wypatrzy:razz: Quote
agata51 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Poganiasz po wirtualnej plaży z real ciotką, Kozaku? Quote
anek_b Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a po plaży może na spacerek po krakowskich plantach? co ty na to Kozak :cool3:? Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :) Kozak, ale by było fajnie z Toba poganiać... Quote
Yorija Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='anek_b']a po plaży może na spacerek po krakowskich plantach? co ty na to Kozak :cool3:?[/quote] Na Plantach? fuj!!! co tam ciekawego? Jakiś las, rzeczka to jeszcze - ale zasmogowane miasto? :shake: Quote
anek_b Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oki Kozaczku plant nie lubisz to jadę na weekend na Roztocze, jedziesz ze mną pohasać po lesie i poszukać pstrągów w Wieprzu? ;) Quote
Yorija Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='anek_b']oki Kozaczku plant nie lubisz to jadę na weekend na Roztocze, jedziesz ze mną pohasać po lesie i poszukać pstrągów w Wieprzu? ;)[/quote] W imieniu KOZAKA odpowiem "Bardzo chętnie". To dokąd go przywieźć :evil_lol:? Malo czasu ale się postaram. Roztocze koleżanka ciocia mówi - proszę bardzo. Ale widziałam, że ktoś tam chciał po Warszawce z nim pobiegać :loveu: Zaczyna chłopak być rozchwytywany. Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no niekoniecznie po warszawie :) ale po takich polach wilanowskich :) albo coś... Quote
Yorija Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Hmm - dlaczego to schronisko jest tak krótko otwarte :-( Mam delegację do Poznania - czwartek - piatek - rano praca a po południu wolne mam. Kurcze i co z tego jeżeli i tak tam zamknięte będzie :-( A że nie jadę sama to nie wiem czy kolegę uda mi się namówic, żeby zostać do soboty, rano do schroniska a potem w trasę :-( Hmm już się zastanawiam czy nie lepiej, żeby naszemu klientowi coś wypadło i żeby odwował to spotkanie. Bo być tak blisko i nie móc tam pojechać - to okrutne... Quote
Yorija Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 A na stronie schroniska znalazłam takie to zdjęcie: tak to właśnie wygląda nawet małe "kurdupelki" na niego szczekają (te większe od razu do zęboczynów przechodzą :-() - a on jeśli może to je ignoruje - a do człowieka ogonem pomacha: [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/nowe08_03.jpg[/IMG] Quote
Yorija Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 A najnowsze dwa obrazki takie to znalazłam: TA MORDKA SPRAWDZA CZY TO WŁAŚNIE TY GO ZABIERZESZ DO DOMKU [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/nowe08_01.jpg[/IMG] [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/nowe08_02a.jpg[/IMG] Quote
Hala Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja dzisiaj w schronie nie byłam... w pracy siedziałam. :cool1: Quote
Recommended Posts