Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ja? Same się znalazły:evil_lol:

Aha, akurat:cool3:
Już ja tam wiem, co Ci w sercu gra:p

truskawa144 napisał(a):

Waldi jest szczepiony,nie zapomnij Asiu jego książeczki/zaświadczenia. Powinno być naszykowane ale jakby coś to się upomnij:lol:

Nie zapomnę, a w razie draki się upomnę. Ma smyczkę i obróżkę, czy mam mu zabrać?

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Truskawa to Ty też masz urodziny??

To oczywiście wszystkiego naj, najlepszego!!!!!:multi::cunao::beerchug::BIG::new-bday:

Super, że Balbinka też znalazła Dom!
Właśnei się zatsnawiałam czy zmieniać tytuł wątku czy zakładać nowy - całe szczęście, ze już nie trzeba :)

Posted

Ale się urodzinowo zrobiło:):):)
A mamy co świętować, tyle dobrych wieści, tyle urodzin, że chyba się napiję:) Oczywiście za Wasze zdrowie!

Ze smyczką nie będzie problemu, Waldi vel Fifi musi przecież coś od cioteczki dostać. Tak bez prezentu się pojawiać?:)

Oj, nawet nie wiecie jak mnie cieszą te Wasze wyczyny...

Posted

truskawa no to wszystkiego naj :)

Kurcze ale sie nie mogę jutra doczekać.. :evil_lol:

Sobie dzisiaj miejsca nie mogę znaleźć.. :shake:

Cały dzień buszuję po necie w poszukiwaniu karmy, misek itd..

oszalałam..

Posted

[quote name='paulaitomek']truskawa no to wszystkiego naj :)

Kurcze ale sie nie mogę jutra doczekać.. :evil_lol:

Sobie dzisiaj miejsca nie mogę znaleźć.. :shake:

Cały dzień buszuję po necie w poszukiwaniu karmy, misek itd..

oszalałam..

Ale jakie to mile szalenstwo :p

Posted

Hehe super :)

Jeśli chodzi o karmę - nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą - ale sporo dobrego czytałam o karmie BRIT. Moje sunie ją bardzo lubią, czują się po niej dobrze - tyle, że jedzą jej cały czas, jedzą też mięso z ryżem i warzywami, czaem gerberki, bo bardzo lubią. Ma swój wątek na dogomanii i raczej większośc pozytywnych opinii. Nie jest bardzo droga w porównaniu z innymi karmami, bo produkowana chyba w Czechach albo na Słowacji.

Ja kupuję tutaj, takie 8 kg starcza mi na ok. miesiąc-dwa
http://www.krakvet.pl/brit-adult-p-3136.html

Posted

hejka :)

Waldi jak wiecie od wczoraj już u mnie :multi:

Jest PRZEKOCHANY !!!
grzeczny, nie szczeka prawie wcale, ładnie zjada.
Jest zakręconym świrkiem :diabloti: skacze, wariuje, szaleje i zalizuje na śmierć:loveu:

Jak na razie jestem bardzo zadowolona z niego :)

Bardzo polubił moją córę.. ciągle na nią skacze i liże.. Na razie spał na polku bo jest lato, ciepło, ja mam ogrodzenie więc nie ma opcji żeby uciekł. a przynajmniej sie wyszalał.
Zaraz idziemy na spacerek..

Asia jest Wielka !! :buzi: Przywiozła mi psiaka. Fifi dostał od niej smycz i obrożę i nawet karmę mu kupiła... :lying:
Kochana dziewczyna... :loveu: a jaka sympatyczna.. :cool3:

Ja uciekam bo mam teraz dwójkę małych dzieci.. hihi :megagrin:

Posted

Fantastycznie!!!

:multi::multi::multi::multi::multi:

Ależ się musi biedactwo cieszyć, po pól roku za kratami wreszcie wolny i kochany :)

Ja też mam zalizującą na śmierć Śrubkę - ostrzegam, że to wcale nie mija :)

Cieszę się, że z Córeczką wszystko OK, Pewnie będą przyjaciółmi.

Posted

Wogóle to muszę powiedzieć że dbają o te zwierzaki w tym Schronisku :) nie to co w Krakowie...

Fifi wygląda dobrze :) nie jest chudy, wręcz przeciwnie.. hihi nie ma brzydkiego zapachu i nie rzuca sie na jedzenie.. :) ale i tak u mnie będzie mu lepiej :)

Posted

paulaitomek napisał(a):

Jest PRZEKOCHANY !!!
grzeczny, nie szczeka prawie wcale, ładnie zjada.
Jest zakręconym świrkiem :diabloti: skacze, wariuje, szaleje i zalizuje na śmierć:loveu:

Jak na razie jestem bardzo zadowolona z niego :)

Gratulacje:loveu::multi:

paulaitomek napisał(a):
Wogóle to muszę powiedzieć że dbają o te zwierzaki w tym Schronisku :) nie to co w Krakowie...

Fifi wygląda dobrze :) nie jest chudy, wręcz przeciwnie.. hihi nie ma brzydkiego zapachu i nie rzuca sie na jedzenie.. :) ale i tak u mnie będzie mu lepiej :)

Staramy się:evil_lol:
Pewnie,że mu będzie lepiej. Dom to dom!

Posted

[quote name='paulaitomek']Wogóle to muszę powiedzieć że dbają o te zwierzaki w tym Schronisku :) nie to co w Krakowie...

Co za stwierdzenie:cool3:u ciebie on ma wreszcie swoj dom.Duzo szczescia i wiele wspaniałych wspolnie spedzonych dni zycze:multi:

Posted

Witajcie,
ja też już w domu. Postaram się wkleić zdjęcia z naszej podróży, ale nie wiem czy się uda, bo to mój pierwszy raz:) spróbujemy

Podróż z Waldim vel Fifim była genialna! Urządził mi w samochodzie jedno wielkie buziaczkowo! Jęzor nie przestawał chodzić, z makijażu nie zostało nic:cool1: Najfajniejszym miejscem w samochodzie okazała się podłoga pod nogami kierowcy:mad: Pod długich błaganiach zgodził się na podłogę u pasażara, chodziaż całe tyle siedzienia, i przednie z resztą też, miał tylko dla siebie. Oczka mu się kleiły, ale nie zasnął, był czujny do końca podróży. Po drodze wzięliśmy autostopowiczkę, jej również nie szczędził całusów, ale puścił jej też bąka:evil_lol: (czego wcześnej nie robił).
Na miejscu był w ogromnym szoku (spotkaliśmy się z Paulą i jej TZ pod Tesco). Tyle ludzi, tyle aut i jakieś potwory na kółkach (wózki na zakupy). Był pod ogromnym wrażeniem. W końcu dotarliśmy do nowej uśmiechniętej Pańci i Pańcia. Obcałował wszystkich, ale najbardziej wpadła mu w oko córcia:)
Potem odszedł grzecznie ze swoją nową Rodzinką, a mnie w oku zakręciła się łezka... (tak już mam przy pożegnaniach).

To cudowny psiak, Pauluś kochana, opiekuj się nim, on na pewno odpłaci Wam ogromem miłości. I mam nadzieję, że już wkrótce znajdzie też miejsce w Waszym domku:razz:

Wiemy już, że z córcią się dogadał? A jak wygląda sprawa z kotem?:cool3:
No i czekamy na zdjęcia z nowego domku!!!

A to obiecane fotki:

Ale ten świat wielki!!!

Lepiej będę miał ją na oku:lol:

Posted

Asiu jeszcze raz dzięki :loveu:

no cóż, co do kota.. to hmm.. kot jak go widzi to :scared:
hihi ale mój kociak to taka strachliwa bestia :) w dodatku kotna.. :mad: udusić to mało.. :angryy: hehe

Asiu Psinka mieszka na razie na polu (ale molestuje mojego, coby sie na zamieszkanie w domu zgodził :cool3:)
wieczór biega luzem ale w ciagu dnia na razie tak od 10-18, dopóki sie nie zaadoptuje u Nas, musi być przywiązany :( u mnie biegają kurczaki, przez podwórko przechodzą krówki i dlatego.. na razie chce zeby sie przyzwyczaił że coś takiego ma na codzień a potem bedzie biegał luzem bo warunki na to są.
On jest taki spokojny.. nie szczeka, tylko jak kogoś widzi to wariuje.. hihi a tak sobie grzecznie w koszyczku śpi :) dzisiaj byłam z nim chyba z 10 razy na spacerku :) i niestety ze smyczą kiepsko..:shake:
a jak go zabrałam na łąkę to oszalał. skakał jak szalony.. nigdy chyba takiej przestrzeni nie widział.
Coś mało zjada.. ale mam nadzieje ze to chwilowe.. :) za to smakuje mu jedzonko kurczaków i woda :) wypija hektolitry dosłownie.. co pół godziny latam zanosić mu wodę..
Teraz sobie biega :)
co do zdjec to musze poczekac jak mój bedzie miał chwile czasu bo sama sobie z psem fotki nie zrobie :roll: a on jak jest w ruchu to lata jak szalony.. hihi :) no a z córą to sie polubili (super) nawet Jula już sie powoli do niego przyzwyczaja :) najgorzej akceptuje go inny pies na podwórku bo czuje konkurencje hihi ale tamten jest w kojcu..