Zmysł Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 POMOCY! Śliczny, biedniutki szczeniaczek został podrzucony na klatkę schodową. Na szczęście trafił na dobrych ludzi, którzy chwilowo go przygarnęli. Nie może jednak u nich zostać. Maluch znajduje się pod patronatem Kasi Strzeleckiej z Kociego Świata. Prosimy o pomoc w znalezieniu domku. Kontakt do mnie- na priv lub maila [email protected]. Quote
Agnie Koty Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 O, jaki ślyczny! To naprawdę maleństwo. Klatka schodowa to super miejsce na podrzucenie pieska, ciepło, kręcą się ludzie to i sumienie czyste.:angryy: Quote
przyjaciel_koni Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No to Ciocia Paros będzie miała co robić.... Poprosimy o wszelkie możliwe ogłoszenia !!!!! Biedactwo maleńkie.... Nic nikomu nie zawinił..... Pilnie potrzebny odpowiedzialny dom dla dzieciaczka !!!!! Quote
beka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Całe szczęscie że klatka schodowa a nie las, albo śmietnik.... Quote
enia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ale słodziak pewnie migiem znajdzie dom, a ten tymczas go przetrzyma tyle ile bedzie trzeba? Quote
plamka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Szukasz szczeniaka? Czeka tu na Ciebie Quote
beba Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tymczas jest u mnie więc bez obawy przytrzymam ile bedzie trzeba chociaz coraz ciasniej sie robi w koncu mam piec kotow, dwa psy i całe 30 metrów mieszkania do dyspozycji :) Mały jak na razie spędza czas głównie w klatce co by go inne stworzonka podczas mojej nieobecnosci nie atakowały. Wczoraj przeprowadziłam odrobaczanie :) i efekty było rano widać Quote
Mośka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zmysł - odezwij sie do Evita. bo ona robila allegro naszym maluchom i jakis zapas zaintersowanych Jej zostal :roll: Quote
Zmysł Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Mośka napisał(a):Zmysł - odezwij sie do Evita. bo ona robila allegro naszym maluchom i jakis zapas zaintersowanych Jej zostal :roll: Dzięki Mośka Quote
evita. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zmysł- dostałam priva- wysłałam foty tego malucha do ludzi zainteresowanych szczeniakami. Zobaczymy czy będzie jakiś odzew ;) Quote
Zmysł Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 evita. napisał(a):Zmysł- dostałam priva- wysłałam foty tego malucha do ludzi zainteresowanych szczeniakami. Zobaczymy czy będzie jakiś odzew ;) Bardzo dziękuję:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oby się udało.... To śliczne psie dziecko !!!!! Paros zapewne postara się szybko zrobić ogłoszenia, ale lepiej by było, gdyby mały ich już nie potrzebował.... Quote
paros Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Oby się udało.... To śliczne psie dziecko !!!!! Paros zapewne postara się szybko zrobić ogłoszenia, ale lepiej by było, gdyby mały ich już nie potrzebował.... Czekam z ogłoszeniami na info od Evity, czy mały ma dom :lol: Quote
evita. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Na razie niestety cisza :shake: Ech- tak to jest z tym odzewem z netowych ogłoszeń- czasami ludzie się tylko chwilowo zachwycą psiakiem a z domków potem nici :shake: Quote
paros Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 evita. napisał(a):Na razie niestety cisza :shake: Ech- tak to jest z tym odzewem z netowych ogłoszeń- czasami ludzie się tylko chwilowo zachwycą psiakiem a z domków potem nici :shake: To przygotuję ogłoszenia :roll: Quote
beba Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 maluszek czasowo nazwany Lukas :) powoli dochodzi do siebie, coraz więcej je i częściej dopomina się o wypuszczanie z klatki :razz: i co ciekawe załatwia swoje potrzeby do żwirku :p myślę, że bedzie z niego całkiem mądry piesek :lol: Szukam domku który pokocha malutką istotkę Quote
Wiwi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jejku sliczny....jak mozna wyrzucic takie slodkosci:loveu: mysle, ze szybko sie ktos w nim zakocha, mnie juz wzielo....:loveu: Quote
paros Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 maluszek na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273707028 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Zmysł Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='paros']maluszek na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273707028 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Wielkie dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts