Jump to content
Dogomania

Pilnie!!!!!! Zagłodzony szczeniaczek Antoś szuka Dt lub Ds. Koszalin. ma dom

Recommended Posts

Posted

Antoś został porzucony w kartoniku po niedzielnej giełdzie.
Ma około 3 miesięcy. Weterynarz stwierdził wyniszczenie organizmu przez zaniedbanie i brak pożywienia od urodzenia. Jest bardzo spokojnym pieskie, miłym i wdzięcznym za każdą poświęconą mu chwilkę. Antoś potrzebuje troskliwej opieki i dobrego żywienia. Przebywa u tymczasowych opiekunów tylko przez kilka dni, później trafi do schroniska.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko nie do schroniska,:shake::placz::placz::placz:,ze schronisk sie wyciaga ,zeby przezyly ,Piesek teraz przebywa w domu ,a pozniej............oddaje sie do przepelnionego ,nie przygotowanego do trzymania szczeniakow schroniska:shake:
Poza tym piesek oslabony nie przezyje tam.Dostajac sie do wylegarni roznych chorob,i chronicznego braku osob pielegnujacych zwierzeta:-(

Posted

Antoś właśnie wrócił z lecznicy. Miał wykonane USG jamy brzusznej, EKG.
Ma troszkę osłabione serce spowodowane niedożywieniem i ma lekko powiększony brzuszek również spodowany niedożywieniem:placz: (sytuacja podobna jest do niedożywionych dzieci w Afryce).
Zdecydowanie widać poprawę - Antoś jest weselszy i bardzo ruchliwy :lol:
Jeszcze przez trzy dni będzie dostawał antybiotyk na gardło.
Antoś pilnie potrzebuje domku, ponieważ tam gdzie obecnie przebywa są już trzy pieski w bloku:placz:
Tel do opiekunów 094 343 43 36

Posted

Wczoraj znalazłam takie ogłoszenie
przyjme pieska szczeniaczka ktory nie bedzie duzy jak urosnie interesuja mnie osoby tylko i wylacznie z Koszalina
Kontakt:
Koszalin woj. zachodnio-pomorskie
tel: nr gg 5543675
email: [email protected]

Wysłałam maila i linkiem do wątku i tel do opiekunów...

Posted

Antoś wciąż czeka na domek. Jest bardzo grzeczny, załatwia sie na gazetkę i wraca do zdrowia. Jeżeli w tym tygodniu nie znajdzie domu trafi do schroniska.

Posted

z domu do schroniska?:shake:Nie bierze sie pieska pod opieke,a pozniej oddaje do schroniska:shake::-( Mam czasami i kilka pieskow,u mnie w domu czasami dlugo przebywaja Psiaki poznaje i przygotowuje do adopcji. Nawet te z najtrudniejszym charakterem nie oddalabym do schroniska.
Badzo prosze,badz cierpliwa,napewno odpowiedni ,rozumni i odpowiedzialni przyszli wlasciciele ,sie znajda:lol:

• 2 weeks later...