fona Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 aha, wygrzebalam te gry, nie mam mortyr 3 natomiast te dwie gry to nie gry, tylko filmy, czyli ksiezyc 44 i najemnicy Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 fona napisał(a):aha, wygrzebalam te gry, nie mam mortyr 3 natomiast te dwie gry to nie gry, tylko filmy, czyli ksiezyc 44 i najemnicy Fona wprowadziłam zmiany dotyczące gry mortyr 3 Quote
pucka69 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 wyszyłam. uprałam. bazar jutro na miau zrobię. dam link. Quote
BeataSabra Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 pucka69 napisał(a):wyszyłam. uprałam. bazar jutro na miau zrobię. dam link. Siuper bardzo dziękujemy. Koty znowu mi spać nie dają ...... Quote
przyjaciel_koni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kocinki u Beaty przypominają, że szukają sponsorów - bardzo potrzebują pieniążków na leczenie !!!! A Mufasa prosi o własny dom !!!! Pilnie !!!! Quote
pucka69 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 oto torba: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3034898#3034898 Quote
BeataSabra Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Z przyczyn odemnie nie zależnych nie pojechałam do Warszawy. Jeszcze muszę wykonać kilka telefonów żeby odwołać wszystkie wizyty. Najbardziej w tym wszystkim szkoda Nali bo nadal nie wiadomo co z nią.... I nie wiadomo kiedy mi się uda ponownie pozałatwiać wszystkie wizyty w Warszawie. Quote
BeataSabra Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):Szkoda :roll: Szkoda gadać ..... Wszystko załatwione spakowane a tu w ostatniej chwili taki zonk wyszedł.... Quote
BeataSabra Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nalusia moja kochana córcia dzisiaj miała prawie cały dzień ADHD. biegi skoki demolka w szafce z ubraniem podgryzanie reszty towarzystwa. mufek raz zwymiotował - zwrócił suchą karmę. Profilaktycznie dostał lek przeciwwymiotny. Tak ogólnie jest ok -ale to piszę tak po cichu żeby on nie przeczytał ..... A to napisałam o 22:45 do Tweety :"Mufek rzucił się na gotowanego indyka i strasznie warczy na resztę kotów ......<radocha> jutro muszę mu kupić jak mu smakuje to niech je.. intestinal w saszetkach też mu smakuje suche to tak sobie ..." Zęby mu oglądłam gardło i podniebienie również -nie widzę nic patologicznego w jego paszczy... W piątek jedziemy na kontrole i kontrolne badania krwi. To się dopytam o to zgrzytanie zębami i mrużenie oczu przez Mufka... Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 wzgardził ciotcyną suchą purinką?:mad:;) ja mu dam! Quote
BeataSabra Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):wzgardził ciotcyną suchą purinką?:mad:;) ja mu dam! On nie je purinki. On je tylko intestinala - karma jelitowa. A poza tym purinka od Cioteczki to chyba wspomnienie - ni ma zjedzona. Kupiłam acane i purinke odkłaczającą.... Quote
przyjaciel_koni Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety - coś mało tej purinki było.... Biedne kociny... Ciągle jakieś choróbska, niestrawności... Niech to się skończy... Zdrowieć proszę !!!! A Mufasa szuka dobrego domu !!!! Pilnie !!! Quote
pucka69 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 podnieście czasem bo wyjeżdżam na dwa dni ;): http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74837&highlight= Quote
BeataSabra Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Tweety napisał(a):Beatka i co z tymi wynikami Mufka? Wyniki będą w poniedziałek. Quote
BeataSabra Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Mufek jak na huśtawce ...... Góra dół. z tendencją spadkową.... Nie bawi się nie biega. Snuje się cień kota .... Koniec kwietnia ..... Ja naprawdę wyjeżdżam w maju ..... A tu ani widu na słychu na Poprawę jego stanu zdrowia ani na nowy dom ...... mufek weź się chłopie w garść i zdrowiej prędziutko .. Jestem totalnie tym załamana...... Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Beatka , na długo jedziesz ? Może do tego czasu mu się poprawi :roll: Wypłosz też co raz cierpiący :cool1: Oni obaj już tak mają , ze jak kilka dni jest dobrze , to człowiek cieszy się jak głupi . Quote
Recommended Posts