przyjaciel_koni Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jakieś wieści z hotelu ??? Jak Nalusia się czuje ???? Martwię się... Przypomnę, że Nala i Mufasa bardzo pilnie zbierają pieniążki na leczenie !!! Wstępnie była to kwota ok. 1000zł. Niestety, ostatnie wydarzenia (te paskudy robale) podniosły i tak nie małe koszty... Za każdy grosik dla nich będziemy Wam niezmiernie wdzięczni !!!! Pomóżcie !!! Quote
KWL Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A dużo tych grosików musi się uzbierać :-( . Niestety :-( Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Mam nadzieję, że maluchy dobrze się czują w hoteliku, a Beatka wraca do formy. Quote
paros Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 KWL napisał(a):A dużo tych grosików musi się uzbierać :-( . Niestety :-( Tyle wydatków, że to złotówki trzeba zbierać :-(:-( A do kogo podać namiar w ogłoszeniach :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nie, żebym była natrętna... ale co z kocinkami ???? Jak się czują ??? Przypomnę Mafijkę... Chorutką... Nalusia i Mufek proszą Was o pomoc !!!! Quote
KWL Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No to chociaż tyle dobrego że samopoczucie mają dobre :-) Quote
przyjaciel_koni Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oby Beatka po powrocie była zadowolona z ich kondycji... Przypomnimy się znowu !!! Dogomanio - koteczki proszą o wsparcie !!!! Na początek potrzebne na diagnostykę i leczenie ok. 1000zł !!! Dlatego tak zabiegamy o Waszą pomoc... Za każą złotówkę będziemy wdzięczni w imieniu chorych kotków !!! Quote
KWL Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Się kocie stęsknią za Beatką. Prosimy o każdy grosik. Quote
przyjaciel_koni Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 I Beatka za kocinkami... Jutro będę do Niej dzwoniła. Ciekawe, jak się czuje... A Mafia kocia się przypomina !!!!! Wciąż chora... Quote
KWL Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dwa małe chore koteczki w hotelu...i nikt nie zjrzy... Quote
KWL Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Co możemy jeszcze zrobić żeby te kocinki zostały dostrzeżone ? Quote
przyjaciel_koni Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 KWL - może zatańcz i zaśpiewaj... Ciekawe, czy by to nieco wpłynęło na zainteresowanie pomocą... Przypominamy się !!!! Tu wciąż są kocinki w potrzebie !!!!! Quote
paros Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']KWL - może zatańcz i zaśpiewaj... Ciekawe, czy by to nieco wpłynęło na zainteresowanie pomocą... Przypominamy się !!!! Tu wciąż są kocinki w potrzebie !!!!! Tyle kocinek w potrzebie :shake::-( Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 One zawsze miały pecha . Ile razy zrobiłam na nie bazarki , to kiepsko szły :shake: Kiedy Beatka wraca ? Quote
BeataSabra Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='BIANKA1']One zawsze miały pecha . Ile razy zrobiłam na nie bazarki , to kiepsko szły :shake: Kiedy Beatka wraca ? Hej ledwo dycham Łeb mi pęka ciśnienie wali do góry..... jak się wczoraj o 12 w południe położyłam to się obudziłam dzisiaj po 13.... Moje koty prawie oki ... Nie wiem jak mafijka - podobno dobrze Jutro po nie jadę i jadę dowiedzieć się o resztę wyników Mufka Boje się logować do banku - nie wiem jaki jest stan konta... Jutro prawdopodobnie odbiorę rachunek za badania Mufasy a tu ani Tweety ani Green... Ps mam telefon tylko w jedna stronę i siada mi komputer jakiś cholerny wirus w plikach systemowych - może mnie w każdej chwili odciąć ...... Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mnie telefon wyłaczyli :roll: Czyli już wróciłaś . Fajnie . A ja mam 4 kociaki na smoczku :cool1: Quote
BeataSabra Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 BIANKA1 napisał(a):Mnie telefon wyłaczyli :roll: Czyli już wróciłaś . Fajnie . A ja mam 4 kociaki na smoczku :cool1: W jakim wieku ?? Pozdrowionka Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='BeataSabra']W jakim wieku ?? Pozdrowionka 2 i 3 tygodnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10277867#post10277867 Quote
BeataSabra Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='BIANKA1']2 i 3 tygodnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10277867#post10277867 Przeczytałam Bianka jestes super .... Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 BeataSabra napisał(a):Przeczytałam Bianka jestes super .... To tymczasowy tymczas . W środę jadę na ' wakacje " . Zabieram wszystkie psy . Koty zostaja z synem i dochodzącą córką . Rybki i ptaszki też . świnki 7 szt . przeszły na inne tymczasy . Mam nadzieję , że maluszki znajdą nowy tymczas do srody . Jak nie , to TZ mnie zabije :cool3: Quote
BeataSabra Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 BIANKA1 napisał(a):To tymczasowy tymczas . W środę jadę na ' wakacje " . Zabieram wszystkie psy . Koty zostaja z synem i dochodzącą córką . Rybki i ptaszki też . świnki 7 szt . przeszły na inne tymczasy . Mam nadzieję , że maluszki znajdą nowy tymczas do srody . Jak nie , to TZ mnie zabije :cool3: Nie zabije Dobrej nocy Wszystkim ..... Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 BeataSabra napisał(a):Nie zabije Dobrej nocy Wszystkim ..... Dobranoc , śpij dobrze . :loveu: My jeszcze karmienie i tez idziemy spać :lol: Quote
Recommended Posts