BIANKA1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 BeataSabra napisał(a):Mafijka już spowrotem I coooooooooooo????????????????????? Quote
BeataSabra Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 BIANKA1 napisał(a):I coooooooooooo????????????????????? Przepraszam nie dzisiaj ....:shake: Quote
BeataSabra Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 pucka69 napisał(a):ojej, Beato , bo jajo zniesiemy .... Sporo pracy nad Mufasą mnie czeka chłopak się wycofał i jest dziki dziki kot ...... Jest mi z tym źle Bardzo źle Quote
BeataSabra Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Nalusia to brykająca radość. iskiereczka mała. Praktycznie ciągle chodzi mokra - moje dwie baby ją nieustająco pucują. Niestety Mufasa jest nadal smutny i wycofany martwi mnie to nigdy taki po powrocie nie był :-( Quote
KWL Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Niedobrze, ale może potrzebuje po prostu czasu aby uznać że już jest bezpiecznie i można zamruczeć... Quote
BeataSabra Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 KWL napisał(a):Niedobrze, ale może potrzebuje po prostu czasu aby uznać że już jest bezpiecznie i można zamruczeć... Powoli jest coraz lepiej .... Znowu zaczyna się bawić i znowu robi się taki Mufkowaty :-) Nalusia nieustająco ok W nocy banda zrobiła włam do wiadra z karmą :razz::crazyeye: Quote
KWL Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czyli Mufcio się odstresował :-) całe szczęście to tylko reakcja na częste zmiany otoczenia. Włamanie :-) kocia rozróba :-) /\/\ /\/\ I tak przy okazji przypominam kotki bardzo potrzebują wsparcia finansowego ! Quote
przyjaciel_koni Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Przepraszam Mafijkę... Tak teraz trudno mi znaleźć choć trochę czasu na napisanie czegokolwiek... Nadal żyję z niepewnością jutra jednej mojej kociny... A mała Mafia niestety wciąż walczy z chorobami !!!! I bardzo potrzebuje pomocy Dogo !!!! Każda złotówka pomoże !!!! Quote
BeataSabra Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='KWL']Czyli Mufcio się odstresował :-) całe szczęście to tylko reakcja na częste zmiany otoczenia. Włamanie :-) kocia rozróba :-) /\/\ /\/\ I tak przy okazji przypominam kotki bardzo potrzebują wsparcia finansowego ! Tak Jeszcze nadal udaje że mnie nie lubi Jeszcze ma momenty że przewraca się na plecki i pokazuje brzuch momentami udaje jak dawniej że go nie ma - tzn. zaciska oczy . Ale wszystko na dobrej drodze . Coraz lepiej .... Serdecznie pozdrawiamy. Ps: przyjaciel_koni trzymam kciuki za kocinkę a kociarnia zaciska łapki Quote
BeataSabra Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Mufasa coraz lepiej :-) Coraz bardziej otwarty i miziasty. Apetyt ma jak smok. Bryka bawi się skacze. Nawet ma tendencje że w nocy wpada do mnie na łóżko położy się na chwile - po chwili się zrywa i biegnie dalej. Nie chowa się już tak strasznie po kątach. Jedynie mnie niepokoi to że on i Nala kichają - kichają sporo nie mają gorączki ani nic takiego. Żadnego wycieku ropnego z nosa ani z oczu. No i zapach koopki niezbyt piękny nie ma biegunki ale zapach jest ciut taki jak nie powinien być. Nalusia kochana ok bryka skacze biega mała iskiereczka. Cały czas zadowolona :-). Oby tak było jak najdłużej... Tweety kiedy Mafia dostała Advocate ?? Quote
przyjaciel_koni Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bardzo niepokojące jest kichanie... Zwłaszcza po pobycie w hotelu. Obserwuj Beatko uważnie dzieciarnię !!!! Ja już chyba mam obsesję po ostatnich wydarzeniach... Prosimy wciąż o każde, nawet najmniejsze wsparcie dla chorutkiej Mafii !!!!! Bardzo kosztowne jest w ich przypadku diagnozowanie, leczenie i... niestety utrzymanie... Quote
Tweety Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 BeataSabra napisał(a): Tweety kiedy Mafia dostała Advocate ?? zaraz po Twoim wyjeżdzie. Nic nie załatwiłam dzisiaj więcej, bo ponad 3 godziny bujaliśmy się dzisiaj z tymi kociuchami i Robert mnie poganiał, bo Monika chora w domu czekała na nas:shake: Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przepraszam was za offa, ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrocic o rade :( moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic :( Quote
przyjaciel_koni Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Beatko - I jak w tej chwili z kocinkami ??? Czy wciąż takie zakichane ? Bardzo prosimy o pomoc finansową !!!! To niestety dość kosztowne koteczki... I wciąż chore... Może Ktoś miły pomoże wystawiając dla Nali i Mufcia bazarek na Dogo ??? Mamy różne rzeczy (w Warszawie), niestety nie mamy Osób wystawiających bazarki... Bardzo będziemy wdzięczni za taką pomoc !!!! T kasiek - skontaktuj się może z Tweety... Ma co prawda już zbyt wiele kocinek, ale może będzie miała jakieś podpowiedzi... Podobne problemy mamy obecnie też w Warszawie... Ręce opadają. Quote
BeataSabra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Beatko - I jak w tej chwili z kocinkami ??? Czy wciąż takie zakichane ? Bardzo prosimy o pomoc finansową !!!! To niestety dość kosztowne koteczki... I wciąż chore... Może Ktoś miły pomoże wystawiając dla Nali i Mufcia bazarek na Dogo ??? Mamy różne rzeczy (w Warszawie), niestety nie mamy Osób wystawiających bazarki... Bardzo będziemy wdzięczni za taką pomoc !!!! T kasiek - skontaktuj się może z Tweety... Ma co prawda już zbyt wiele kocinek, ale może będzie miała jakieś podpowiedzi... Podobne problemy mamy obecnie też w Warszawie... Ręce opadają. Kociaki niestety zakichane od wczoraj są na antybiotyku.... nie jest źle bo mają apetyt i brykają.... W poniedziałek idziemy do kontroli... Quote
przyjaciel_koni Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Trzymam kciuki !!!! Niech już nie chorują... Biedactwa... Czekam w poniedziałek na wieści (...dobre...). Prosimy o wspieranie leczenia Mafii !!!!!! Koszt podstawowego leczenia, jak wcześniej wspominałam, to ponad 1000zł. !!!!! I rośnie... Bardzo potrzebna jest pomoc !!!!! Quote
BeataSabra Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dawno nikt wątku Mafii nie odwiedzał. Mufasek robi się powolutku tłuściutki :-). Już nie grzechota kościami. Nalusia lalusia czuje się jak na jej stan zdrowia wyśmienicie. Nalusia ma rujke. Kociaki brykają skaczą - aż miło na nie patrzeć. Uwielbiają się wspinać po siatce zabezpieczającej okno -wiszą sobie jak winogronka i podziwiają świat za oknem. Mafia pozdrawia Wszystkich. Quote
KWL Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zaglądamy w miarę możliwośći :-) Dobrze że są szczęśliwe :-) Quote
Tweety Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mały off - prosimy o głos na krakvecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137, walczymy o wsparcie nie tylko dla schronu w Ostródzie ale też dla naszych podopiecznych w Warszawie, Krakowie, Kielcach i na Śląsku Quote
paros Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 BeataSabra napisał(a):Dawno nikt wątku Mafii nie odwiedzał. Mufasek robi się powolutku tłuściutki :-). Już nie grzechota kościami. Nalusia lalusia czuje się jak na jej stan zdrowia wyśmienicie. Nalusia ma rujke. Kociaki brykają skaczą - aż miło na nie patrzeć. Uwielbiają się wspinać po siatce zabezpieczającej okno -wiszą sobie jak winogronka i podziwiają świat za oknem. Mafia pozdrawia Wszystkich. Czy Mafia potrzebuje ogłoszenia w necie? :roll: Quote
KWL Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wydaje mi się że tak. Ma Allegro Isadory z tekstem Majgi. Można by się na tym oprzeć. No i na wątku Mufka są nowe zdjęcia. Quote
BIANKA1 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nikt już tutaj nie zagląda . Czy to znaczy , że mafia znalazła dom ? Quote
BeataSabra Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 BIANKA1 napisał(a):Nikt już tutaj nie zagląda . Czy to znaczy , że mafia znalazła dom ? Mufasa ma oddzielny wątek i nikt go nie chce......: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108695 Nala ma dożywotni TYMCZAS u mnie ze względu na to że jest bardzo cieżko chora. Quote
Recommended Posts