Justa Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [i]To juz prawie rok... A jeszcze niedawno nakręcana była cała akcja, jeszcze niedawno była zbiórka pieniędzy, jeszcze niedawno czekalismy na każdą nawet najmniejszą wieść od Niej... A przez ten cały czas towarzyszyła nadzieja. Niesamowite jest, jak szybko minął ten czas... Ale Ona cąły czas jest, daleko ale w naszych sercach i na TYM forum.[/i] [i][*][/i] Quote
Tora Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [*] prosiłabym o powiadomienie mnie o wyjściu na cmentarz - jesli będę zdrowa, to bardzo chciałabym pójść :( Quote
Agga Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Justa'][i]To juz prawie rok... A jeszcze niedawno nakręcana była cała akcja, jeszcze niedawno była zbiórka pieniędzy, jeszcze niedawno czekalismy na każdą nawet najmniejszą wieść od Niej... A przez ten cały czas towarzyszyła[b] nadzieja[/b]. Niesamowite jest, jak szybko minął ten czas... Ale Ona cąły czas jest, daleko ale w naszych sercach i na TYM forum.[/i] [i][*][/i][/quote] tak tej nadzieji sie trzymalismy do konca.... teraz ja trzymam sie nadzieji ze mama kolezanki wyzdrowieje, czekamy na cud bo juz teraz tylko to pozostało... Quote
Agga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Minał kolejny miesiac.... [b][color=blue][`][/color][/b] Wczoraj tez u mnie był smutny dzien.... Quote
Lukusia Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Proszę, zapalcie... Za mnie... [color=blue][`][/color] Quote
bea100 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Kochani, ja z apelem/prosbą do Poznaniaków naszych kochanych 8) [b]1go lipca...minie rok {"}[/b] Nadal tak mi cięzko, ech...ale ja nie o tym... Czy jakaś dobra dusza ( bo sama jechać nie mogę) 1go lipca zapaliłaby szafirowy/dogomaniacki (skromny) znicz w moim imieniu? Czy ktoś się na grób naszej Eli w tym dniu wybiera? Byłabym bardzo wdzięczna (proszę o nr konta to przeslę kasę na to światełko). [size=6][color=red]A może ktos jeszcze by też tak chciał/ wtedy byłaby zbiórka i wtedy zapłonęłoby tych światełek od nas więcej...przeciez PAMIĘTAMY ELU ![/color][/size] Quote
Agga Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 gdybym tylko była zaplaiłabym znicz Tak jak zawsze to robie gdy jestem w Poznaniu.... Na pewno zapale w domu swieczke tak zeby przez chwilke z Ela byc... [color=blue][size=7][b][`][/b][/size][/color] Quote
Guciek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Pomimo, że Cię nie znałam to i tak wnioskuję, że byłaś dobrą Kobietą i Dogomaniaczką :cry: ['] zapalcie też ode mnie :cry: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja postaram się pójść na cmentarz i zapalić znicza od wszystkich :( Quote
Mokka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja też wysłałabym komuś z Poznania pieniążki na konto, aby zapalić znicz w moim imieniu. Quote
bea100 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ja postaram się pójść na cmentarz i zapalić znicza od wszystkich :([/quote] KaRa: kochana jesteś, podaj mnie i Mocce swój nr konta (wyślemy Ci pieniądze na światełka od nas). Tam obok II go wejścia na cmentarz są budki, gdzie można kupić lampki ( szafirowe/fioletowe też, wiem, bo kupowałam w zeszłym roku, to nie musiałabyś dżwigać). Czy ktoś jeszcze? Wiecie co? Na pogrzebie zapaliłam od nas wszystkich moc zniczy i Eli grób wyglądał pięknie i świetliście, chciałabym, by teraz też tak było...Rotti miała właściwie tylko nas...["] Quote
tufi Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja na pewno pojde, ale nie obiecuje, czy akurat 1-szego - moze dzien przed lub po. Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='bea100'][quote name='KaRa_TC']Ja postaram się pójść na cmentarz i zapalić znicza od wszystkich :([/quote] KaRa: kochana jesteś, podaj mnie i Mocce swój nr konta (wyślemy Ci pieniądze na światełka od nas). Tam obok II go wejścia na cmentarz są budki, gdzie można kupić lampki ( szafirowe/fioletowe też, wiem, bo kupowałam w zeszłym roku, to nie musiałabyś dżwigać). [/quote] Ja blisko tego cmentarza mieszkam, więc zadżwigać to się nie zadżwigam. A pieniędzy nie musicie przysyłać. Quote
00000 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Postaram się być 30.06. Czwartek. Między 14 a 16. Jeśli ktoś tego dnia i o tej porze będzie mógł - pójdziemy razem. Quote
Agga Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze??? ja w Pozku dopiero bede 31 .07 i jesli tylko bede mogła to pojade zapalic znicz tak jak zawsze niebieski i od nas wyszystkich... Quote
00000 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Agga'][b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???[/quote] Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz...[img]http://manu.dogomania.pl/emot/przytul.gif[/img] Quote
Agga Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga'][b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???[/quote] Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz...[img]http://manu.dogomania.pl/emot/przytul.gif[/img][/quote] dziekuje bo to wazne dla mnie Quote
LAZY Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja tteż bym poprosiła o powiedzenie Rotti ze o niej pamietam! Quote
Dina2 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Niedługo będzie pierwsza rocznica śmierci Rotti. Ten czas tak szybko mija :cry: [b][*][/b] Quote
anetta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Oj mija, mija... :cry: :cry: :cry: :cry: Ja rowniez poprosze aby ktos zapalil swiatelko odemnie... :puppydog: Quote
tufi Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Bylismy dzis u Eli - zanioslam jej najpiekniejszy bukiet, jaki wczoraj dostalam na slubie. Pusciutko bylo na grobie, oj pusciutko - zadnego swiatelka :( Zapalilismy jedno symboliczne, nietstety nie niebieskie, ale za tydzien stanie kilka niebieskich, obiecujemy. Quote
Agga Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Tufi dobrze, że u niej byłas....dziekujemy kochana.... Ela wie, że o niej pamietamy.... Quote
Recommended Posts