Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[i]To juz prawie rok...

A jeszcze niedawno nakręcana była cała akcja, jeszcze niedawno była zbiórka pieniędzy, jeszcze niedawno czekalismy na każdą nawet najmniejszą wieść od Niej... A przez ten cały czas towarzyszyła nadzieja.

Niesamowite jest, jak szybko minął ten czas... Ale Ona cąły czas jest, daleko ale w naszych sercach i na TYM forum.[/i]

[i][*][/i]

Posted

[quote name='Justa'][i]To juz prawie rok...

A jeszcze niedawno nakręcana była cała akcja, jeszcze niedawno była zbiórka pieniędzy, jeszcze niedawno czekalismy na każdą nawet najmniejszą wieść od Niej... A przez ten cały czas towarzyszyła[b] nadzieja[/b].

Niesamowite jest, jak szybko minął ten czas... Ale Ona cąły czas jest, daleko ale w naszych sercach i na TYM forum.[/i]

[i][*][/i][/quote]

tak tej nadzieji sie trzymalismy do konca....

teraz ja trzymam sie nadzieji ze mama kolezanki wyzdrowieje, czekamy na cud bo juz teraz tylko to pozostało...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani, ja z apelem/prosbą do Poznaniaków naszych kochanych 8)
[b]1go lipca...minie rok {"}[/b]

Nadal tak mi cięzko, ech...ale ja nie o tym...

Czy jakaś dobra dusza ( bo sama jechać nie mogę) 1go lipca zapaliłaby szafirowy/dogomaniacki (skromny) znicz w moim imieniu? Czy ktoś się na grób naszej Eli w tym dniu wybiera?
Byłabym bardzo wdzięczna (proszę o nr konta to przeslę kasę na to światełko).
[size=6][color=red]A może ktos jeszcze by też tak chciał/ wtedy byłaby zbiórka i wtedy zapłonęłoby tych światełek od nas więcej...przeciez PAMIĘTAMY ELU ![/color][/size]

Posted

gdybym tylko była zaplaiłabym znicz Tak jak zawsze to robie gdy jestem w Poznaniu....

Na pewno zapale w domu swieczke tak zeby przez chwilke z Ela byc... [color=blue][size=7][b][`][/b][/size][/color]

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja postaram się pójść na cmentarz i zapalić znicza od wszystkich :([/quote]

KaRa: kochana jesteś, podaj mnie i Mocce swój nr konta (wyślemy Ci pieniądze na światełka od nas).
Tam obok II go wejścia na cmentarz są budki, gdzie można kupić lampki ( szafirowe/fioletowe też, wiem, bo kupowałam w zeszłym roku, to nie musiałabyś dżwigać).

Czy ktoś jeszcze?

Wiecie co? Na pogrzebie zapaliłam od nas wszystkich moc zniczy i Eli grób wyglądał pięknie i świetliście, chciałabym, by teraz też tak było...Rotti miała właściwie tylko nas...["]

Posted

[quote name='bea100'][quote name='KaRa_TC']Ja postaram się pójść na cmentarz i zapalić znicza od wszystkich :([/quote]

KaRa: kochana jesteś, podaj mnie i Mocce swój nr konta (wyślemy Ci pieniądze na światełka od nas).
Tam obok II go wejścia na cmentarz są budki, gdzie można kupić lampki ( szafirowe/fioletowe też, wiem, bo kupowałam w zeszłym roku, to nie musiałabyś dżwigać).
[/quote]

Ja blisko tego cmentarza mieszkam, więc zadżwigać to się nie zadżwigam. A pieniędzy nie musicie przysyłać.

Posted

[b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???

ja w Pozku dopiero bede 31 .07 i jesli tylko bede mogła to pojade zapalic znicz tak jak zawsze niebieski i od nas wyszystkich...

Posted

[quote name='Agga'][b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???[/quote]
Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz...[img]http://manu.dogomania.pl/emot/przytul.gif[/img]

Posted

[quote name='Pagaj'][quote name='Agga'][b]Pagajko[/b] kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???[/quote]
Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz...[img]http://manu.dogomania.pl/emot/przytul.gif[/img][/quote]

dziekuje bo to wazne dla mnie

Posted

Bylismy dzis u Eli - zanioslam jej najpiekniejszy bukiet, jaki wczoraj dostalam na slubie. Pusciutko bylo na grobie, oj pusciutko - zadnego swiatelka :( Zapalilismy jedno symboliczne, nietstety nie niebieskie, ale za tydzien stanie kilka niebieskich, obiecujemy.