Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MarcinZPoznania']Nawet nie macie pojęcia jak strasznie mi brakuje Eli. Dziękuję że pamiętacie o niej. Ja też zapalm jej świeczki i bardzo często o niej myślę. Podobno tak długo żyjemy jak długo się o nas pamięta.
pozrowienia Joanna[/quote]

O Eli nie da sie nie pamietac...
Zawsze bedzie w naszch sercach...
Nam tez jej brakuje... :cry:
Ale jest z nami kazdego dnia....

Posted

Na molosach ktos wspomniał ostatnio o wystawie w Lesznie - a ja poczułam ukucie w sercu przpomnio mi sie jak sie z Elą śmiałysmy jak przezywała występ Rottiego i Borysa piłysmy piwko była juz w wtedy bardzo chora pamiętam, że ją opiepszałam że pali papierosa :)
Kurcze non stop jadła te swoje banany po nich nie było jej niedobrze.
I wiecie co weszłam sobie w archiwum gg i poczytałam nasze codzienne ploteczki z Rotti kurcze wyłam jak bóbr niby to juz tyle czasu mineło a ja wciąz jakos tak patrze na ten jej nr gg i czekam, że sie pojawi jako dostępna.

Posted

Saidawiesz co do zółtegos łoneczka ROtti one niedawno sie zrobiło żółte...kilka dogomaniaków tez to widziało...Nawet co niktorzy zagadali ale nikt nie odpowiedział...Ja mysle, ze ten numer ma juz ktos inny, ale nadal go mam...
A co do papierowchów tez Ele opierniczałam ...A ona zawsze i tak na swoim postawiła...Bardzo mi jje brakuje... :cry:

Posted

Agga ja tez widziałam to zólte słoneczko i mało zawału nie dostałam nawet pisałam o tym do Piki i Bei100:)

Pukałam tez ale nikt nie odpowiadał ja wole sobie tłumaczyc że Ela dała znak ze jest obok nas :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Muszę Wam powiedzieć, że jesteście wspaniali....... Przeczytałam cały topik "od deski do deski", 79 stron...... Juz brakuje husteczek higienicznych......

Mimo, że nia dane mi było poznać Rotti, to dla niej [b][color=blue][*][/color][/b]
i wszystkich, którzy odeszli [*]

[i]"Spieszmy się kochać ludzi
tak szybko odchodzą..."[/i][/b]

Posted

na mnie też już tam ktoś czeka od 4 lat :cry: ,...[b]Rotti[/b] ['''] Tobie napewno tam jest lżej,kiedyś napewno się spotkamy,będzie okazja żeby się poznać,tylko musimy poczekać [""""]

Posted

Trudno to pisać ale napiszę..
Pamiętam naszą rozmowę na czacie,
pytałam o bardzo ważne rzeczy,
o hodowle, o warunki hodowlane,
mówiłam jakie mam problemy z kupnem psa,
szukałam u Ciebie pomocy.
Pomogłaś, wytłumaczyłaś,
zawsze miło witałaś na czacie,
takie krótkie były nasze rozmowy,
ale jakie ważne
kiedyś zapytałaś czy chcę borzoja?
wiem że długo nad tym się zastanawiałam...
Chciałaś abyśmy się spotkały w Poznaniu w wakacje
Nie zdążyłyśmy się spotkać..
Za wszystko dziękuję..
Zawsze będe o Tobie pamiętać
Elu

Posted

mineło juz tyle miesiecy a mi jej nadal brakuje...co chwilke jakis szczegół mi ja przypomina :cry:

[size=7][color=blue][b][`][/b][/color][/size]

Posted

ja mam cały czas jej nr gg wpisany i nasze ostatnie spotkanie na wystawie w Lesznie w pamięci.......tak sie smiałysmy była juz wtedy bardzo chora gdyby mnie ktos wtedy zapytał czy ona.......ech było w niej tyle zycia taka ja zapamietam na zawsze.

Posted

Nie znalam jej, ale przeczytalam coscie o niej napisali i obejrzalam zdjecia. Musiala byc kims bardzo fajnym. To straszne ze odeszla w takim mlodym wieku . Czy o to mozna sie zapytac ile miala lat?

• 2 weeks later...
Posted

Dzis bylismy u Eli - miala sporo niebieskich zniczy, my dla odmiany zapalilismy swiateczne pisanki kolorowe, na wiosne.
Rok temu bylysmy na eskapadzie w Katowicach. Wspomnienia sa wspaniale Pinczerko