tunio Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Et tam jakos by sie doatarlo 8) Na coursing chcialam przybyc ale jak pech to pech i auto znowu siadlo :lol: Dobrze,ze przynajmniej nie ukradli go tak jak golfa :wink: BTW.ulzylo mi z Rottasem,bo juz myslalam ze Malenstwo jest jakies pechowe w psim towarzystwie :-? Wczoraj chcial mi go zezrec doberman (a raczej pseudo doberman),kilka dni wczesniej w trakcie zabawy z wilczurem cos sie nagle wilczurowi "odwidzialo" i w ogole do doopy z psim towarzystwem dla niego :-? BTW.a Boria do biegu zgloszony ? 8) Quote
Rotti Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Cary Wiesz maleństwo jest po prostu za duże dla większości psów :lol: :lol: :lol: Obydwa psy do biegu zgłoszone, z tym, że Borys jeszcze nie może zrobić licencji, więc pobiega sobie a muzom :) Quote
PIKA Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Carr ty nie truj, ale wsiadaj w pociąg i wal do Wawki :drinking: :drinking: Maleństwo zostanie w domu tym razem :wink: Quote
Anna. Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Carry,nie przejmuj się :wink: na moją Tigroskę psy też niechętnie patrzyły.....jakieś kompleksy?niższości? :roll: Jak mały zmęznieje psychicznie to się nie da...oj nie :wink: Quote
tunio Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Ja sie nie martwie,ze ktos mu cos zrobi a tym,ze nie ma towarzyszy zabaw :roll: PIKA jak to bez Malenstwa ? :o Toc wolalabym zostawic w domu huragan niz niewybieganego szczurka 8) :wink: Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 To go przed wyjazdem wybiegaj :lol: W czym problem? :niewiem: Quote
tunio Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 To go przed wyjazdem wybiegaj :lol: To gdybym miala np.pociag o 10 musialabym wstac kolo 5 :o :o Bosze bron 8) BTW.a w sumie to kto bedzie ? Prosze o liste gosci i termin rozpoczecia bo nie mam juz sily przerzucac tematu :roll: Kapiel Malenstwa wyssala ze mnei wszelkie sily witalne :wink: Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Carr Ty leniu :roll: Nic Ci nie powiem, bo ze mnie siły witalne wyssała praca i wstawanie przez cały tydzień o 5,30 rano :roll: Mogę Ci tylko godzine podać : Jutro – 16,00 8) I to, że na liście jestem Ja 8) i oczywiście Rotti, która jest w drodze do wawki 8) Quote
banjo Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 :shocked!: :shocked!: :shocked!: no i są problemy z moim i Gosi dotarciem na spotkanko :cry: :cry: :cry: ale może się uda (możemy być do 22-iej nieosiągalne) :cry: :-? A tak bardzo chcę Was poznać :roll: Quote
bea100 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 ...Mogę Ci tylko godzine podać : Jutro – 16,00 8) I to, że na liście jestem Ja 8) i oczywiście Rotti... I Ja też :lol: :lol: :lol: Quote
bea100 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 A tak na poważnie: Rotti wyjechała z Poznania ok 14tej. Jedzie. Drogę ma dobrą póki co............... 8) Na liście gości są: .......wszyscy którzy się zjawią :lol: Quote
tunio Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 a to moze w ramach wymyslania powodow dla ktorych nie moge dotrzec 8) JAkim cudem dotarlabym na miejsce z dworca ? :o Quote
bea100 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 ...JAkim cudem dotarlabym na miejsce z dworca ? :o Przyjadę po Ciebie z przyjemnością i co Ty na to ? :D Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Bea, że Ty bedziesz to sprawa była chyba oczywista :lol: Banjo, weź mnie dziewczyno nie denerwuj :x Po co ja tyle karkówy na grilla kupiłam? :o Czemu nie wiecie, czy dotrzecie ? :roll: :cry: a to moze w ramach wymyslania powodow dla ktorych nie moge dotrzec 8) Najlepiej nic nie wymyslaj, tylko powiedz, że Ci sie poprostu nie chce :roll: A Bea i tak Cie załatwiła 8) :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Carr - pakuj się rano w pociąg :D Jak nie Bea, to my Cię odbierzemy z dworca :wink: banjo - proszę mi tu dużych gałek nie robić i przyjeżdżać na grilla Kto chętny do podwózki? Będziemy jechać z Izabelina przez Bemowo :) Mamy trzy miejsca wolne w aucie :wink: z tyłu ( :hmmmm: wprawdzie tam zawsze psy jeżdżą... będę musiała odkurzyć siedzenie :lol: ) Quote
bea100 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Jest Rotti...uśmiechnięta...dojechała szczęśliwie :B-fly: Quote
00000 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Ja bardzo uprzejmie proszę wyściskać ode mnie Rotti. Z całych sił. Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała być tam teraz z Wami... :( Wasze! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
banjo Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Katerinas to ja z moim chłopem byśmy chętnie się z Tobą zabrali :D . Rano około 10 będę wiedziała czy jadę, bo mam szanse zarobić troszkę pieniążków a wiecie że ja bezrobotna to każdy grosz dobry :roll: . Gosia niestety nie da rady, mogłaby dopiero przed 22 dotrzeć :-? , ale ja się postaram :wink: Rotti buziaki za to że przyjechałaś taki kawał i jesteś teraz blisko :lol: :calus: :drinking: Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 banjo to niech Gosia dokedzie o tej 22 :lol: Przeciez o tej godzinie spac nie bedziemy :o Quote
Katerinas Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Katerinas to ja z moim chłopem byśmy chętnie się z Tobą zabrali :D . Rano około 10 będę wiedziała czy jadę, bo mam szanse zarobić troszkę pieniążków a wiecie że ja bezrobotna to każdy grosz dobry :roll: . Gosia niestety nie da rady, mogłaby dopiero przed 22 dotrzeć :-? , ale ja się postaram :wink: banjo Wysyłam Ci na priwa namiary na siebie :wink: No i masz być :wink:Rotti witamy w Wawce :D Quote
whippetka Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Witam w Wawce Rotti! :lol: Widizmy sie w niedzile na coursingu, ktos sie wybiera z niecharciego towarzycha? :lol: Quote
Agga Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Super, że Rotti dojechała do Warszawy...Ucałujcie ją odemnie... Bawcie sie dobrze... Rotti ja sie z Tobą już w lipcu zobacze w POZNANIU...heheh znowu tam bede... 8) I pewnie czesto tam bede zaglądać... :lol: Quote
banjo Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 no i jednak nas nie będzie :cry: :cry: :cry: :( . Jest mi smutno ale chociaż zarobię jakieś pieniążki a teraz baaardzo się przydają :roll: Całuję Was mocno i życzę miłej zabawy :P :buzi: :calus: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Banjo to przykro mi :( Ale jak tak to zarób duuuuuużo pieniążków na to konto :angel: :angel: Quote
Recommended Posts