Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Et tam jakos by sie doatarlo 8)

Na coursing chcialam przybyc ale jak pech to pech i auto znowu siadlo :lol: Dobrze,ze przynajmniej nie ukradli go tak jak golfa :wink:

BTW.ulzylo mi z Rottasem,bo juz myslalam ze Malenstwo jest jakies pechowe w psim towarzystwie :-?

Wczoraj chcial mi go zezrec doberman (a raczej pseudo doberman),kilka dni wczesniej w trakcie zabawy z wilczurem cos sie nagle wilczurowi "odwidzialo" i w ogole do doopy z psim towarzystwem dla niego :-?

BTW.a Boria do biegu zgloszony ? 8)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cary

Wiesz maleństwo jest po prostu za duże dla większości psów :lol: :lol: :lol:

Obydwa psy do biegu zgłoszone, z tym, że Borys jeszcze nie może zrobić licencji, więc pobiega sobie a muzom :)

Posted

Carry,nie przejmuj się :wink: na moją Tigroskę psy też niechętnie patrzyły.....jakieś kompleksy?niższości? :roll: Jak mały zmęznieje psychicznie to się nie da...oj nie :wink:

Posted

Ja sie nie martwie,ze ktos mu cos zrobi a tym,ze nie ma towarzyszy zabaw :roll:

PIKA jak to bez Malenstwa ? :o Toc wolalabym zostawic w domu huragan niz niewybieganego szczurka 8) :wink:

Posted
To go przed wyjazdem wybiegaj :lol:

To gdybym miala np.pociag o 10 musialabym wstac kolo 5 :o :o

Bosze bron 8)

BTW.a w sumie to kto bedzie ? Prosze o liste gosci i termin rozpoczecia bo nie mam juz sily przerzucac tematu :roll: Kapiel Malenstwa wyssala ze mnei wszelkie sily witalne :wink:

Posted

Carr Ty leniu :roll:

Nic Ci nie powiem, bo ze mnie siły witalne wyssała praca i wstawanie przez cały tydzień o 5,30 rano :roll:

Mogę Ci tylko godzine podać : Jutro – 16,00 8)

I to, że na liście jestem Ja 8) i oczywiście Rotti, która jest w drodze do wawki 8)

Posted

:shocked!: :shocked!: :shocked!: no i są problemy z moim i Gosi dotarciem na spotkanko :cry: :cry: :cry: ale może się uda (możemy być do 22-iej nieosiągalne) :cry: :-?

A tak bardzo chcę Was poznać :roll:

Posted

A tak na poważnie: Rotti wyjechała z Poznania ok 14tej. Jedzie. Drogę ma dobrą póki co............... 8)

Na liście gości są: .......wszyscy którzy się zjawią :lol:

Posted

Bea, że Ty bedziesz to sprawa była chyba oczywista :lol:

Banjo, weź mnie dziewczyno nie denerwuj :x Po co ja tyle karkówy na grilla kupiłam? :o Czemu nie wiecie, czy dotrzecie ? :roll: :cry:

a to moze w ramach wymyslania powodow dla ktorych nie moge dotrzec 8)

Najlepiej nic nie wymyslaj, tylko powiedz, że Ci sie poprostu nie chce :roll:

A Bea i tak Cie załatwiła 8) :lol: :lol:

Posted

Carr - pakuj się rano w pociąg :D Jak nie Bea, to my Cię odbierzemy z dworca :wink:

banjo - proszę mi tu dużych gałek nie robić i przyjeżdżać na grilla

Kto chętny do podwózki? Będziemy jechać z Izabelina przez Bemowo :) Mamy trzy miejsca wolne w aucie :wink: z tyłu ( :hmmmm: wprawdzie tam zawsze psy jeżdżą... będę musiała odkurzyć siedzenie :lol: )

Posted

Ja bardzo uprzejmie proszę wyściskać ode mnie Rotti. Z całych sił. Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała być tam teraz z Wami... :(

Wasze! :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Katerinas to ja z moim chłopem byśmy chętnie się z Tobą zabrali :D . Rano około 10 będę wiedziała czy jadę, bo mam szanse zarobić troszkę pieniążków a wiecie że ja bezrobotna to każdy grosz dobry :roll: . Gosia niestety nie da rady, mogłaby dopiero przed 22 dotrzeć :-? , ale ja się postaram :wink:

Rotti buziaki za to że przyjechałaś taki kawał i jesteś teraz blisko :lol: :calus: :drinking:

Posted
Katerinas to ja z moim chłopem byśmy chętnie się z Tobą zabrali :D . Rano około 10 będę wiedziała czy jadę, bo mam szanse zarobić troszkę pieniążków a wiecie że ja bezrobotna to każdy grosz dobry :roll: . Gosia niestety nie da rady, mogłaby dopiero przed 22 dotrzeć :-? , ale ja się postaram :wink:
banjo Wysyłam Ci na priwa namiary na siebie :wink: No i masz być :wink:

Rotti witamy w Wawce :D

Posted

Super, że Rotti dojechała do Warszawy...Ucałujcie ją odemnie...

Bawcie sie dobrze...

Rotti ja sie z Tobą już w lipcu zobacze w POZNANIU...heheh znowu tam bede... 8) I pewnie czesto tam bede zaglądać... :lol:

Posted

no i jednak nas nie będzie :cry: :cry: :cry: :( . Jest mi smutno ale chociaż zarobię jakieś pieniążki a teraz baaardzo się przydają :roll:

Całuję Was mocno i życzę miłej zabawy :P :buzi: :calus: :drinking: :drinking: :drinking: