brazowa1 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Bardzo mi przykro. W mojej głowie Miecia pozostała jako ta dorodna rottka wylegująca sie na kanapie,zapomniałam,że czas leci... Dziękuję,ze wtedy przygarnęliście dorosła sukę po przejściach i stworzyliście jej najlepszy z możliwych dom,na jaki zasługiwała. Quote
kajtek Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 To już dwa lata, a ja za Miecią nadal tęsknię :bigcry: spoczęła tuż przy Azie, pod lasem,tam,gdzie tak lubiły spacerować. Dwie dominantki, które się zaprzyjaźniły - obu mi brak... Quote
brazowa1 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Mieci nigdy nie zapomnę,była naprawdę wyjątkowa. I trafiła na wyjątkowych ludzi,miała szczęście. Quote
kajtek Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Wreszcie znalazłam Twój wątek Mieciu. To już tyle lat, a jakby wczoraj Quote
dwbem Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Moja ostatnia rottka też odeszła dwa lata temu, rottki miałam przez 37 lat i pamiętam je wszystkie i tęsknię cały czas. Quote
Recommended Posts